تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ

اول سازمان سنجش باید اعلام کنه
امروز هم اگر اعلام کنه شاید نتایج رو روز چهار شنبه یا پنج شنبه رو سایت قرار میدهد
بعید است فردا نتایج رو اعلام کنه
شاید هم اعلام کرد.

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)Brueder نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:  دوستان کسی چیزی از framework symfony می دونه؟
از فریم ورک های مطرح PHP هستش که یادگیریش سخته.

لاراول الان خوبه برای یادگیری و شروع، بعد از اون میتونید به سمت ZF و Symfony برید
خیلی ممنون اما من الان نیاز دارم با این کار کنم یکی از بسته هاش مجموعه ای هست که من بهش نیاز دارم یا باید برم جاوا و ajax یاد بگیرم
گفتم الان که نزدیک اعلام نتایج هست باهاش کار کنم تا کمتر درگیر چیزای دیگه بشمIdea

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  نیومد؟!
کی؟

رتبم! دوستمه! Big Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
کی؟

رتبم! دوستمه! Big Grin

چه دوست بی معرفتی داری شما که این قدر معطل میکنهBig Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mahsarad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اینم آخرین خبر[/undefined]

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahsarad نوشته شده توسط:  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دمت گرم

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ

خب بچه ها برین بخوابین ۱۲ شب بیدار شین که فردا بیداری باید بکشیم .... تازه من فردا میان ترم هم دارن اصلا حس خوندن نیس ! Sad(((

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  سلام
تعداد شرکت کنندگان رشته کامپیوتر چند نفرند ؟
و آخرین رتبه مجاز در انتخاب رشته چند می باشد؟

تعداد مانشتیارو حساب کردی حالا تعداد شرکت کننده ها؟! بگو سپاس بزنن بشمارشون! Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳، فردا دوشنبه منتشر می‌شود و داوطلبان از چهارشنبه باید انتخاب رشته را آغاز کنند.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس، گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ فردا دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی
قرار می‌گیرد.

وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شوند می‌توانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که در روز دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه برای انتخاب رشته اقدام کنند.

توکلی ادامه داد: داوطلبان تا روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه فرصت دارند تا ۱۰۰ کدرشته تحصیلی از میان کدرشته مجاز یا کدرشته‌های مجاز انتخاب کنند.

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  سلام

تعداد مانشتیارو حساب کردی حالا تعداد شرکت کننده ها؟! بگو سپاس بزنن بشمارشون! Big Grin

بچه ها به افتخار sahar_rostami2 همگی روی سپاس کلیک کنید.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  سلام

بچه ها به افتخار sahar_rostami2 همگی روی سپاس کلیک کنید.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
کی؟

رتبم! دوستمه! Big Grin

دیگه داره ناز میکنه! Big Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
کی؟

رتبم! دوستمه! Big Grin

دیگه داره ناز میکنه! Big Grin
بهش بگو اگه زیادی ناز کنه چنان حدی(lim) ازش می گیرم که به ۱ میل کنهCool

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ

واقعا این مسخره بازیا یعنی چی؟چرا تو سایتشون اعلام نمیکننHuh

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  امشب میاد رتبه

واقعا؟من اصلا دلم به درس نمیره...استرس ندارما ولی خب فکر آدم مشغول میشه..Sad

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ

این دوستمون که مشترک چهل و اندی زده بود چور رتبه اش ۲۴۰شده بود؟!!!!!؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ

R.I.P آرمان ....

تولد ۷۱
مرگ ۹۳
دلیل : کنکور ارشد