در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ
اول سازمان سنجش باید اعلام کنه امروز هم اگر اعلام کنه شاید نتایج رو روز چهار شنبه یا پنج شنبه رو سایت قرار میدهد بعید است فردا نتایج رو اعلام کنه شاید هم اعلام کرد. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)Brueder نوشته شده توسط:خیلی ممنون اما من الان نیاز دارم با این کار کنم یکی از بسته هاش مجموعه ای هست که من بهش نیاز دارم یا باید برم جاوا و ajax یاد بگیرم(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط: دوستان کسی چیزی از framework symfony می دونه؟از فریم ورک های مطرح PHP هستش که یادگیریش سخته. گفتم الان که نزدیک اعلام نتایج هست باهاش کار کنم تا کمتر درگیر چیزای دیگه بشم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نیومد؟!کی؟ رتبم! دوستمه! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نیومد؟!کی؟ چه دوست بی معرفتی داری شما که این قدر معطل میکنه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mahsarad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم آخرین خبر[/undefined] |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahsarad نوشته شده توسط: دمت گرم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahsarad نوشته شده توسط:خب بچه ها برین بخوابین ۱۲ شب بیدار شین که فردا بیداری باید بکشیم .... تازه من فردا میان ترم هم دارن اصلا حس خوندن نیس ! ((( |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: سلام تعداد مانشتیارو حساب کردی حالا تعداد شرکت کننده ها؟! بگو سپاس بزنن بشمارشون! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳، فردا دوشنبه منتشر میشود و داوطلبان از چهارشنبه باید انتخاب رشته را آغاز کنند. حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با فارس، گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ فردا دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار میگیرد. وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شوند میتوانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که در روز دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه برای انتخاب رشته اقدام کنند. توکلی ادامه داد: داوطلبان تا روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه فرصت دارند تا ۱۰۰ کدرشته تحصیلی از میان کدرشته مجاز یا کدرشتههای مجاز انتخاب کنند. (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: سلام بچه ها به افتخار sahar_rostami2 همگی روی سپاس کلیک کنید. (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: سلام بچه ها به افتخار sahar_rostami2 همگی روی سپاس کلیک کنید. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نیومد؟!کی؟ دیگه داره ناز میکنه! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - CATIGA - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:بهش بگو اگه زیادی ناز کنه چنان حدی(lim) ازش می گیرم که به ۱ میل کنه(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نیومد؟!کی؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahsarad نوشته شده توسط: واقعا این مسخره بازیا یعنی چی؟چرا تو سایتشون اعلام نمیکنن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: امشب میاد رتبه واقعا؟من اصلا دلم به درس نمیره...استرس ندارما ولی خب فکر آدم مشغول میشه.. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
این دوستمون که مشترک چهل و اندی زده بود چور رتبه اش ۲۴۰شده بود؟!!!!!؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
R.I.P آرمان .... تولد ۷۱ مرگ ۹۳ دلیل : کنکور ارشد |