تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - avril22 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)avril22 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها خسته نباشید Smile از بچه های IT ، کسی میدونه واسه آزمون پارسه ۲۵% سوم،درس هوش مصنوعی چه فصل هایی رو باید خوند؟ آخه فقط تیتر رو گفتن..من دقیفا نمیدونم کجاهاش میشه.مرسی
سلام.

از رو چه کتابی؟
من از پوران می خونم اما راسل ترجمه راحتی هم دارم ،فقط می خوام بدونم کدوم فصلاش میشه ،اسم فصلاشم بگید کافیه.اگه پوران دارید همون پوران رو بگید. مرسی

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - sir_ams - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ

سلام
به نظرتون با کسی که میدونه کنکور داره و برای رسیدن به یه سری چیزا( که تعدادشون کم نیس مثه کارتضمینی و پول و ....) باید تهران قبول شه، اما درس نمیخونه؟ باید چکار کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد؟؟؟
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااه

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - avril22 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:  چه قدر این درسا زیادن . هر چی میرم جلو تموم نمی شه Smile امروز ۲ساعت فقط تونستم فصل کیفیت مهندسی نرم رو بخونم تازه رسیدم روش های اماری تضمین کیفیت از رو پرسمن . سرعتم تو نرم افزار خوندن کم به نظرتون ؟؟؟؟؟

منم واسه مدیریت و نرم افزار همین مشکل رو دارم..مدیریت که واقعا زیادد....تموم نمیشه...خیلی وقت گیرن من واقعا وقت کم میارم Undecided با این وجود بازم کلی وقت تلف می کنم..Tongue مثلا می گم ۱۵ دقیقه استراحت می کنم اما حداقل نیم ساعت میشه..با این مسئله واقعا مشکل دارمSad

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ana_12345 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  واسه هر فصل پرسمن حداقل دو ساعت لازمه. تازه اگه خیلی سریع بخونی. الکی نیست که ضریبش چهاره

اگه بتونم تو برنامم یه وقت پیدا کنم و این فصل کیفیت رو تموم کنم عالی . تازه این فصل برا من اب خوردن یعنی چون همه مفهوماش صنایعی Big Grin

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  سلام
به نظرتون با کسی که میدونه کنکور داره و برای رسیدن به یه سری چیزا( که تعدادشون کم نیس مثه کارتضمینی و پول و ....) باید تهران قبول شه، اما درس نمیخونه؟ باید چکار کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد؟؟؟
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااه

باید اون ایتم " هر جا که صلاح باشه " رو تبدیل کنه به یه دانشگاه هدف در تهران "ترجیحا یه جای بالا " و بعد بکش درس بخونه .

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - unicornux - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ

بچه ها " پارامتر رسانایی متقابل " تو الکترونیک دیجیتال ۲۵% سوم پارسه چیه؟
و اینکه " تحریک بارهای خازنی " تو VLSI کجاست و چیه؟
کلا یه سری سرفصل های دیجیتال و VLSI پارسه تو چه کتابی هست؟فقط کتاب خودش؟

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - shima_24 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ

بچه ها شماها میرسید کتاباتون رو کامل برای آزمونا بخونید؟ من که اصلا نمیرسم .چه کار کنم ؟روزی تقریبا ۷ تا ۸ ساعت هم میخونم

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - zeinab - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ

سلام بچه ها.
من بیشتر از اینکه بخوابم کسل میشم و حالت خواب آلودگی دارم!! مثلا ساعت ۸ شب که میشه دیگه نمیتونم بخونم!!
Sad Sad Sad

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mehrdad372 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ

کسی جزوه امسال آقای سید جوادی و کارگهی رو نداره آپلود کنه؟

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - p.daliri - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  کسی جزوه امسال آقای سید جوادی و کارگهی رو نداره آپلود کنه؟
آره واقعا کاش یکی جزوه شونو میذاشت برای آپلود

من امروز مصاحبه نفراول کنکور ۹۱ کامپیوتر که نصیرکلاس میرفته خوندم خیلی دپرس شدمSad
خیلی اشتباه کردم که ازتابستون شروع نکردم.آخه الان خیلیییییی عقبم.کم آوردم ازناراحتی گرفتم خوابیدم

من امروز مصاحبه نفراول کنکور ۹۱ کامپیوتر که نصیرکلاس میرفته خوندم خیلی دپرس شدمConfused
خیلی اشتباه کردم که ازتابستون شروع نکردم.آخه الان خیلیییییی عقبم.کم آوردم ازناراحتی گرفتم خوابیدم
تازه اونقدر استرس دارم که هرکسی میبینه میفهمه ازالان استرس کنکورگرفتمConfused
نمیدونم شایداسترس نمیذاره جلوبرمHuh

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - avril22 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  بچه ها شماها میرسید کتاباتون رو کامل برای آزمونا بخونید؟ من که اصلا نمیرسم .چه کار کنم ؟روزی تقریبا ۷ تا ۸ ساعت هم میخونم

منم خیلی وقت کم میارم به آزمونا می رسم اما واسه تستش و مرورش نه...زمان خییییلییی زوذ میگذره..Sad

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mehrdad372 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

دوستان چیزی که الان مهمه اینه که با آرامش به خوندن ادامه بدید

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)p.daliri نوشته شده توسط:  
(08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  کسی جزوه امسال آقای سید جوادی و کارگهی رو نداره آپلود کنه؟
آره واقعا کاش یکی جزوه شونو میذاشت برای آپلود

من امروز مصاحبه نفراول کنکور ۹۱ کامپیوتر که نصیرکلاس میرفته خوندم خیلی دپرس شدمSad

من امروز مصاحبه نفراول کنکور ۹۱ کامپیوتر که نصیرکلاس میرفته خوندم خیلی دپرس شدمConfused
تازه اونقدر استرس دارم که هرکسی میبینه میفهمه ازالان استرس کنکورگرفتمConfused
نمیدونم شایداسترس نمیذاره جلوبرمHuh

نگران نباش
به نظرم الانم دیر نشده اگه چیزایی از قبل بلد باشی
من یکی از دوستام تو تکمیل ظرفیت قبول نشد
حالش گرفت
چند روزیه شروع کرده واسه امسال
به هر حال به قول معروف زورتو بزن

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mona matin - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  کسی جزوه امسال آقای سید جوادی و کارگهی رو نداره آپلود کنه؟

من جزوه های آقای سید جوادی دارم، کلاساش رفتم، اصلا خوب نیست، تمام فرمولای توی کتابش می نویسه پای تخته، کلا با گسسته مشکل داشتم رفتم کلاس مشکلم حل بشه بدتر شد. متاسفانه جزوه دستنویس دارم و نتونستم آپلود کنم.

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mehrdad372 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)mona matin نوشته شده توسط:  
(08 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:  کسی جزوه امسال آقای سید جوادی و کارگهی رو نداره آپلود کنه؟

من جزوه های آقای سید جوادی دارم، کلاساش رفتم، اصلا خوب نیست، تمام فرمولای توی کتابش می نویسه پای تخته، کلا با گسسته مشکل داشتم رفتم کلاس مشکلم حل بشه بدتر شد. متاسفانه جزوه دستنویس دارم و نتونستم آپلود کنم.

آقای سیدجوادی توی طراحی الگوریتم حرف نداره
در مورد گسسته نظری نمیدم چون ویس و اینا ازشون نشنیدم

گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - sara1983 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ

سلام
کتاب ۵۰۴ کدام انتشارات بهتره ؟

RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - naderx - 08 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ

سلام
برای پایگاه داده ابراهیمی مقدم بهتر است یا دکتر کیوان پور؟
برای طراحی الگوریتم سید جوادی بهتر است یا یوسفی؟
ممنون