|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (14 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (14 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: .... جرعه جرعه چای ترنجستان سروش رو بنوشید که بدون نبات هم شیرینه...
اولیش کافه کراسه بود تو پورسینا، دومیش سوره مهر کنار مترو انقلاب. آقاا اصن کتاب فروشی حتما باید کافه توش باشه مث اینا، نمیشه کتاب بخری ولی جایی نباشه بتونی اونجا بشینی و همراه خوندن کتاب یه دم نوش به لیمو رو مزه مزه کنی، میشه؟!
وای چه قشنگ توصیف کردی... دلم خواست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: منم خیلی دوسش دارم، اولین بار میخاستم کیبرد گل گلی بخرم که فقط اونجا پیدا کردم، دیگه شد سومین پاتوق کافه کتابی من 
اولیش کافه کراسه بود تو پورسینا، دومیش سوره مهر کنار مترو انقلاب. آقاا اصن کتاب فروشی حتما باید کافه توش باشه مث اینا، نمیشه کتاب بخری ولی جایی نباشه بتونی اونجا بشینی و همراه خوندن کتاب یه دم نوش به لیمو رو مزه مزه کنی، میشه؟!
سوره مهر رو خیلیییییی دوووس (۱۴ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: آقا داریم عشق تر از خرداد و متولدین خرداد آیا؟  
اوهوم بهمنیا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (14 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: و جرعه جرعه چای ترنجستان سروش رو بنوشید که بدون نبات هم شیرینه... ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
این تیکه اش شبیه تبلیغای تی وی شد

آره! خودم الآن تازه دقت کردم! 
(۱۴ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: آقا داریم عشق تر از خرداد و متولدین خرداد آیا؟  
بله عزیزم. متولدین برج اسد. امرداد.
راه رو باز کنید که متولد مرداد وارد میشود.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: مهرماهیا که خیلی مهربون و خوبن
میدونم عزیزم شوخی میکنم 
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چه خوشگل شدی کیمیا، تیپ زنبوری و بهش فکر نکرده بودم تاحالا ولی مث اینکه خیلی نانازه 
ملسی البته این زنبوره قهر کرده مثلا 
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: اوهوم بهمنیا 
حالا بهمنیا هم قبول  
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: بله عزیزم. متولدین برج اسد. امرداد.
راه رو باز کنید که متولد مرداد وارد میشود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: مهرماهیا که خیلی مهربون و خوبن
میدونم عزیزم شوخی میکنم 
البته من مهری نیستما ولی دیدم که میگم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: مهرماهیا که خیلی مهربون و خوبن
میدونم عزیزم شوخی میکنم 
البته من مهری نیستما ولی دیدم که میگم
بله بله در جریانیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ق.ظ
به زودی تولدم هست . . .
=======
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه . . .
--------
حالا فهمیدم چرا اینقدر عاشق معینم، چون ماه تولم باهاش یکیه . . .
--------------
اینایی که نمیان مانشت کجا رو دارن که تووش نفس بکشن و احساس زنده بودن بکنن؟
اینستا؟ً
تلگرام؟! یا فیسبوک؟!
چرا اینقدر احساس توی صداشه؟!!
------------
انگار یه شکست عشقی و این صوبتا خورده و اومده بهش گفتن بیا اینو بخون . . . .(معین رو میگم)
ای آن که به جز تو . . .
هوایی به سرم نیست . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ
و اسراره که همینطوری داره هویدا میشه!  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ
یه خبر باحال بدم راستی،
یادم رفت بگمش
امروز ۱۷امین جلسه ی تدریس کلاس پایتونم بود.و تمومش کردم برای دانشجو ها و دقیقا به زور از دستشون در رفتم خداییش(اصرار به ادامه تدریس داشتن و من وقت نداشتم واقعا،جو گیری هم نیست آسونه واقعا)
من پایتون صفر مطلق بودم تا دو و نیم ماه پیش . . .
-------
اینو گفتم که نگید یادگیری برنامه نویسی سخته،سخت هست ولی اخرش چی؟!!
عارفم عجب خواننده باحالیه . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ق.ظ
یکی از اصلی ترین سؤالات من اینه که این نظراتی که حذف میشن و یهو می بینی کامنتا یکی یه قدم رفتن عقب، کدوم نظرات هستند؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: یکی از اصلی ترین سؤالات من اینه که این نظراتی که حذف میشن و یهو می بینی کامنتا یکی یه قدم رفتن عقب، کدوم نظرات هستند؟
فقط مدیرا ارسال هاشون رو میتونن پاک کنن
منم این کارو میکنم
چطور مگه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: یکی از اصلی ترین سؤالات من اینه که این نظراتی که حذف میشن و یهو می بینی کامنتا یکی یه قدم رفتن عقب، کدوم نظرات هستند؟
منم این کارو میکنم
چطور مگه؟
واقعا تبعیض تا کجا؟
هیچی. همین جوری. فقط برام سؤال شده بود که چه پستایی حذف میشن. همین.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: یکی از اصلی ترین سؤالات من اینه که این نظراتی که حذف میشن و یهو می بینی کامنتا یکی یه قدم رفتن عقب، کدوم نظرات هستند؟
منم این کارو میکنم
چطور مگه؟
واقعا تبعیض تا کجا؟
هیچی. همین جوری. فقط برام سؤال شده بود که چه پستایی حذف میشن. همین. 
من یه سری پست های قدیمیم رو پاک کردم.
البته اونا که جانبِ اغتشاش و دعوا رو گرفته بودن و میگیرن هنوز هستن و اگر چیزی نبود اضافه میکنم حتما
------
تبعیض هم تا اونجا که شعار سر بدید :
مدیرای مانشتی حمایت حمایت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۵۳ ق.ظ
بعضی از کاربرا هستن که مساوی ترن و رنگشون هم فرق داره. اشاره به کاربرای خاصی هم نباشه البته.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بعضی از کاربرا هستن که مساوی ترن و رنگشون هم فرق داره. اشاره به کاربرای خاصی هم نباشه البته. 
مثه همون کاربرا که جز باگ های سیستم دسته بندی میشن.منم در جریانم
بلک چرا تو انجمن خانم ها پست زدی (یعنی ترکیدم از خنده) 
این شکلک های مانشتم شبیه کاپشن مارتین لوتر شدن . . .
|