|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۵ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم؟ 
چ خبره!
آلتراسِرف برای اندروید و ویندوز
لنترن برای مک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ب.ظ
............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ
ارشد یا کار ...
بدون سابقه کار چطور میتوان کار کرد .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: ارشد یا کار ...
بدون سابقه کار هم میشه کار کرد و حتی در حین ارشد هم میشه کار کرد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ
چطوری لطفا اگر ممکنه بیشتر توضیح بدهید مخصوصا بدون سابقه .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: چطوری لطفا اگر ممکنه بیشتر توضیح بدهید مخصوصا بدون سابقه .
شما تهران زندگی میکنید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: ارشد یا کار ...
بدون سابقه کار هم میشه کار کرد و حتی در حین ارشد هم میشه کار کرد.
جناب ریمان میشه بگید بدون سابقه کار دقیقا چه کاری میشه کرد !؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ
فارغ از محل زندگی واقعا بدون سابقه ومستقل از هر چیز خیلی سخته کار پیدا کردن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: جناب ریمان میشه بگید بدون سابقه کار دقیقا چه کاری میشه کرد !؟
من فرضم بر این هست که شما تهران زندگی میکنید! شهرستان رو اصلا هیچ ایده ای ندارم، خیلی راحته، البته شاید برای من راحت بود. من خودم به شخصه خوره کامپیوتر و برنامه نویسی هستم، یادم هست که تابستون اخر دوره کارشناسی که مشغول انجام پروژه کارشناسی بودم می رفتم سایت dotnettips و آموزشای mvc رو توی اون سایت میخوندم و انجام میدادم (خودمم قبلا یکم وب کار کرده بودم به واسطه درس برنامه نویسی وب). ارشد تهران قبول شدم، سال اول رو کار نکردم و کمابیش مباحث وب رو بلد بودم. سال دوم از تابستونش رفتم سر کار و اولین جایی هم که مصاحبه رفتم قبول شدم. به همین سادگی.
البته من واقعا نمیدونم سطح فنی شما چطوریه، هرکسی ممکنه متفاوت باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: جناب ریمان میشه بگید بدون سابقه کار دقیقا چه کاری میشه کرد !؟
من فرضم بر این هست که شما تهران زندگی میکنید! شهرستان رو اصلا هیچ ایده ای ندارم، خیلی راحته، البته شاید برای من راحت بود. من خودم به شخصه خوره کامپیوتر و برنامه نویسی هستم، یادم هست که تابستون اخر دوره کارشناسی که مشغول انجام پروژه کارشناسی بودم می رفتم سایت dotnettips و آموزشای mvc رو توی اون سایت میخوندم و انجام میدادم (خودمم قبلا یکم وب کار کرده بودم به واسطه درس برنامه نویسی وب). ارشد تهران قبول شدم، سال اول رو کار نکردم و کمابیش مباحث وب رو بلد بودم. سال دوم از تابستونش رفتم سر کار و اولین جایی هم که مصاحبه رفتم قبول شدم. به همین سادگی.
البته من واقعا نمیدونم سطح فنی شما چطوریه، هرکسی ممکنه متفاوت باشه.
ببین ما فرض بر این می زاریم که یکی مثلا لیسانس خودش رو می گیره و پسر هم هست و شهرستانی هم هست و حالا بنا به هر دلایلی نمی تونه ارشد هم بخونه و دنبال کار هست به فرض یه مطالبی هم از طراحی سایت خودش در حد پروژه دانشجویی بلده از HTML بگیر و تا حدی SOL SERVER و ASP.NET برای خودش کار کرده و practical نیست .
این شخص چگونه کار پیدا کنه !؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۵ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم؟ 
منو انتخاب بکن ،منو انتخااب بکن : )))))
( با ریتم خوانده شود )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: وضعیت اعلام نظر مسالمت آمیز در جهان سوم اینجوریه که میان میگن آزادی بیان هست و... ،بعد میان راههای ارتباطی مردم را قطع میکنن . آخه کدوم کشور اروپایی یا کشور درجه یک میاد هم چین کاری بکنه. خودشون یکاری میکنن بریم تو خیابون چند تا فحش بدیم و بیایم 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ و به نستعین وَالصَّلَّاهُ و السَّلام ُعَلَی سَیِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِیالْقَاسِم مُحَمَّد وَ عَلى آلِهِ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرین سِیَّمَا بَقیِّةِ اللَّه فی الاَرَضین 
هدیه نثار فیلان و بیسار ....الخ
اولاً که شاید باورتون نشه بینندگان عزیز, اما ما جهان سومی نیستیم!
ثانیاً; مسالمت آمیز ؟!
ثالثاً; عارضم حضور حضار و مستمعین عزیز که تلگرام به احتمال زیاد به دلیل کانال آمدنیوز و یه کوچولو هم شاید کانال دولت بهار فیلتر شده!
رابعاً قیاس ایران با کشورهای اروپایی اساساً باطله , [اما عجالتاً بدلیل اینکه بر این فروم جو منطقی تری حاکم هست و امید بیشتری برای تحلیل بدون تعصب از مسائلی که خارج از اینجا جرات بیانش نیست وجود داره لِهذا خیلی دوست دارم بقیه دوستان نظرشون رو راجع به فیلترینگ تلگرام بدن و راجع به این موضوع بحث بشه] در کشور های اروپایی اگر جریان اطلاعات آزاد هست در قبالش پشتوانه ی همکاری حقوقی و امنیتی و قضایی وجود داره! شما مطمئن باش دُوَل راقیه بخصوص امریکا به هیچ چیز مادام اینکه کنترل کامل روش نداشته باشن اجازه ی وجود نمیدن! اما در مورد ایران اگه بخوایم بی تعصب به این موضوع نگاه کنیم حضور همین دو تا تلگرام و اینستاگرام شاید چیزی جز یه باجگیری نباشه ! زور اونها و نیاز ما ! خودتون بهتر از هر کسی میدونید که اگه بخوایم امروز شروع کنیم به ساختن یک سوشال نتورک , به امید خدا, بی حرف پیش; دو الی سه قرن آینده همین موقع و همین ساعت آماده میشه ! چون به هیچ وجه ظرفیت و امکانات و زیرساختهای لازمش رو نداریم ! پس زورش رو نداریم اما اونا دارن! اما در عین حال به شبکه های اجتماعی نیاز داریم ! در شبکه های اجتماعی حضور نداشته باشیم همه ی دنیا از این ظرفیت پیشرفت استفاده میکنن و ما بازم پس میوفتیم, پس نیازمندیم! دقیقاً عین یه معتاد عملی که ساقیش هی توسری بهش میزنه و این توسری خوردن ها البته حق مسلم ماست!
حالا شما ترجیح میدید با این بنگی عملی چکار کنید دوستان؟ میزارید تا ابد بره سراغ ساقیش و توسری بخوره ؟ یا کلاً رابطه ی ساقی و بنگی رو قطع میکنید تا بنگی بمیره؟
حالا بگذریم از اینکه این تشبیه من کلی اغراق آمیزه و به صورت مطلق درست نیست, اما من نظرم اینه که بیشترین کمک رو روابط دیپلماتیک میتونه داشته باشه, و لااقل یه بالانس ولو کوچیکی بین سود و ضررش, گام به گام بوجود بیاره تا ببینم آخرش چی میشه !
دوستان بیسوادی خیلی بده , خیلی !
پی نوشت :
- این بنده ی سراپا تقصیر مخالف با فیلترینگ تلگرام بوده و میباشم
- در جریان هستید که کانال آمد نیوز حذف شد و جناب پاول دروف کلی هم با این حذف شو داد! اما در اصل چیزی عوض نشد و الان آمد نیوز (رهبر انقلاب!!!) کوچ کرده به کانالی با آدرس telegram.com/sedaiemardom , در حالی که سابقاً تلگرام ثابت کرده که در حذف این قبیل کانال ها برنامه ریزی شده عمل میکنه ! من فکر نمیکنم تلگرام رفتار صادقانه ای با ما داشته باشه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ب.ظ
شادمانی بخاطر اولین دشتِ ۲۰۱۸ با طعم ایمپکت ۱/۱ 
فقط نمیدونم دیگه چرا مثل قدیما حال نمیده؟
باشد ک سال پر باری بشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ب.ظ
منچستر سیتی با اختلاف ۱۵ امتیاز صدر جدوله! اونم تو لیگی که همیشه بالای جدولش رقابت خیلی فشرده بوده و اختلاف نهایت ۵ یا ۶ میشده نه ۱۵! چه کرده این پپ!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ببین ما فرض بر این می زاریم که یکی مثلا لیسانس خودش رو می گیره و پسر هم هست و شهرستانی هم هست و حالا بنا به هر دلایلی نمی تونه ارشد هم بخونه و دنبال کار هست به فرض یه مطالبی هم از طراحی سایت خودش در حد پروژه دانشجویی بلده از HTML بگیر و تا حدی SOL SERVER و ASP.NET برای خودش کار کرده و practical نیست .
من نمیدونم سطح فنی شما چطوره ولی میتونی دور کاری هم کار بکنی،البته به شخصیه هیچ تجربه ای ندارم و یا ریسک رو بپذیری و جمع کنی بیای تهران و اینجا مشغول به کار بشی.
میری به سایت jobinja و به ۱۵ تا شرکت رزومه میدی و یه ۲ هفته میری مصاحبه(البته با دانش فنی کافی وگرنه گزینه ها رو سوزوندی) و یکیش مشغول به کار میشی.
|