|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: کی حاضره با پسری که پول نداره یا کار یه تومنی داره ازدواج کنه !؟؟
من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: کی حاضره با پسری که پول نداره یا کار یه تومنی داره ازدواج کنه !؟؟
من 

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ
به خداحوصله ام سر رفته
فقط مانشت میام اینجا هم خبری نیست
خلاصه با اجازه همه بحث ازدواج را شروع کردم به امید اینکه تا چند دقیقه دیگه ۳ -۴ صفحه ای پست جدید داشته باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۳ ب.ظ
اندازه ۲ماه کار عقب افتاده دارم و همچنان پرچم دار اینجام 
نشانی کمپ ترک لطفا..؟
یه ارسال گذاشتما ،غذام سوخت :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: به خداحوصله ام سر رفته
فقط مانشت میام اینجا هم خبری نیست
خلاصه با اجازه همه بحث ازدواج را شروع کردم به امید اینکه تا چند دقیقه دیگه ۳ -۴ صفحه ای پست جدید داشته باشیم
چرا حوصلت سر می ره ! تایمتو تو روز تقسیم کن
باشگاه برو
آشپزی کن
زبان بخون
یه تخصصی از کامپیوتر بخون ( به اون چیزی که واقعا علاقه داری ! یا برنامه نویسی یا شبکه و امنیت ) که هر دو جذاب هستن
اگر هم دانشجو هستید یه درسی از دروس دانشگاهیتون بخونید
بتونید یه کار نیمه وقت هم انجام بدید حتی تایپ ایرادی نداره .
بحث ازدواج هم بی معنی شده دیگه مگر نه خودم پرچم دار این بحث بودم سال به سال هم تمایل به ازدواج کم رنگ تر میشه .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ
########################
قبلا پستی گذاشته نشد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۶ ب.ظ
آقای منو قاطی بحث های ازدواج نکنید. من خودم حسابی سرم شلوغه. 
اینم آواتار جدید به درخواست بعضی از کاربران. مثل همیشه اشاره ای هم که نیست و هیشکی نفهمید منظورم کیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: بهله
من سر کار میرم هر روز ۸ ساعت تایم اداری
زبان هر روز میخونم
بافتنی می بافم 
آشپزی نمیرسم تا بیام خونه غذا آماده است ولی در کارهای خانه کمک میکنم
فعلا یه مدته شروع کردم پیاده روی میرم باشگاه را هم بزدوی :cool   
برنامه نویسی را خودم مدتی کنار گذاشتم که اونم تا کمتراز یک ماه دیگه شروع میکنم
خب دیگه اینم برنامه روزانه من 
البته با دوستان هم قراره بریم کلاس قلم زنی
تازه هر شب فیلم پس از باران را هم نگاه میکنم
پ ن: مدتی که میرم سرکار زندگی ام خیلی هدفمندتر شده و می تونم کارهای مورد علاقه ام را انجام بدم
این همه کار میکنین بعد تازه حوصله تونم سر میره؟! 
من ی مدته فقط میخورم و میخوابم... حتی میان وعده هام رو هم مامی زحمت شو میکشه، میاره دم دستم میزاره؛ اما باز وقت کم میارم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: را حوصلت سر می ره ! تایمتو تو روز تقسیم کن
باشگاه برو
آشپزی کن
زبان بخون
یه تخصصی از کامپیوتر بخون ( به اون چیزی که واقعا علاقه داری ! یا برنامه نویسی یا شبکه و امنیت ) که هر دو جذاب هستن
اگر هم دانشجو هستید یه درسی از دروس دانشگاهیتون بخونید
بتونید یه کار نیمه وقت هم انجام بدید حتی تایپ ایرادی نداره .
بهله
من سر کار میرم هر روز ۸ ساعت تایم
پ ن: مدتی که میرم سرکار زندگی ام خیلی هدفمندتر شده و می تونم کارهای مورد علاقه ام را انجام بدم
مگه شما ارشد نمی خونید چطوری هر روز می رید سرکار و هر روز هم ۸ ساعت عادی سرکار هستید !!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۳ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: یه ارسال گذاشتما ،غذام سوخت :|
سوزوندن غذا رو میندازین گردن مانشت؛ عایا این کار صحیحی ست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۵۳ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: یه ارسال گذاشتما ،غذام سوخت :|
سوزوندن غذا رو میندازین گردن مانشت؛ عایا این کار صحیحی ست؟
خب اون غذا باید به این سطح از هوشمندی رسیده باشه که ببینه من دستم بنده نسوزه پس این پیشرفت کجایِ تکنولوژیه؟! 
هربار که این صفحه رو میرم بالا خمیازه م میگیره :|
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: من ی مدته فقط میخورم و میخوابم... حتی میان وعده هام رو هم مامی زحمت شو میکشه، میاره دم دستم میزاره؛ اما باز وقت کم میارم  
شمارو فک کنم اگه دو نفر از دو طرف باد بزنن(مثل فرعونای قدیم) همراه با ماساژ تایلندی و تماشای گلادیاتورها در میدان نبرد ،باز هم افاقه نکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: شمارو فک کنم اگه دو نفر از دو طرف باد بزنن(مثل فرعونای قدیم) همراه با ماساژ تایلندی و تماشای گلادیاتورها در میدان نبرد ،باز هم افاقه نکنه 
اگه یکی هم باشه که دون های انگور یاقوتی رو دونه دونه بزاره توی دهنم، اون وقت افاقه هم میکنه 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: مگه شما ارشد نمی خونید چطوری هر روز می رید سرکار و هر روز هم ۸ ساعت عادی سرکار هستید !!!!![[تصویر: exclamation.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/exclamation.gif) ![[تصویر: lightbulb.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/lightbulb.gif)
جهت شفاف سازی ترم بهمنی هستم
فضای مجازی هم خوب نیست کل زندگی ام را اومدم گفتم
نقل قول های پست من را پاک کنید لطفا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: از ساعت ۱۰ و نیم صبح منهای ناهار و بی شام ، تا ۱۱ شب کار کردم.
منم تقریبا ۴ روز هفته از ۹ کار میکنم تا حدودای ۲ منهای نهار و ۱ ساعت رفت و برگشت، منتهی دیگه بدنم میبره و مثلا دو روز ممکنه کلا آف کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: فضای مجازی هم خوب نیست کل زندگی ام را اومدم گفتم
نقل قول های پست من را پاک کنید لطفا
تازه اون چیزایی هم که نگفتید ما حدس میزنیم خودمون. 
|