|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moa-ari - 11 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (10 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ب.ظ)moa-ari نوشته شده توسط: سلام بچه ها-
تجربه هاتون رو در اختیار بذارید-
من همین الان بدون توجه به واحد های زیادی که دارم - برا کنکور ارشد میخام شروع کنم
چون میخام کنکور فناوری اطلاعات بدم، با توجه به تعداد دروس کمترش -
با توجه به گرایش های امسال فناوری اطلاعات ،؛ اپلای با فاند برای دکتری امکانش هست ؟ در این گرایش های مدیریتی و صنایعی و ...
برای این اینجا گفتم که حرف دل تنگ و شکسته مه 
بفرمایید: تجربه من

مرسی - دمت گرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: صد تا استیکر دخترانه و بانوانه و اینا داریم ولی دو تا استیکر برای آقایان نداریم. تبعیض تا به کجا.
بلک آواتارتو عوض نمی کنی دیگه ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: صد تا استیکر دخترانه و بانوانه و اینا داریم ولی دو تا استیکر برای آقایان نداریم. تبعیض تا به کجا.
بلک آواتارتو عوض نمی کنی دیگه ؟
چرا اما فعلا سرم شلوغه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ب.ظ
دوستان کسی اینجا از پکیج رفع سفیدی مو ۵۰۴۰ استفاده کرده ؟؟؟
خوبه تاثیر گذاشته ؟
گارانتی مرجوعی که داره درسته ؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۳ ب.ظ
مانشت مث خونه پدری می مونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۰۲ ب.ظ
...............................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۴۱ ب.ظ
طفلی به نام ِ شادی، دیری ست گم شده ست
با چشم های روشنِ براق
با گیسویی بلند، بتِ بالای آرزو
هر کس ازو نشانی دارد
ما را کند خبر
این هم نشانِ ما:
یک سو خلیجِ فارس
سوی دگر، خزر...!
شفیعی کدکنی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان کسی اینجا از پکیج رفع سفیدی مو ۵۰۴۰ استفاده کرده ؟؟؟
خوبه تاثیر گذاشته ؟
من این محصولشو نخریدم ولی یه کرم ازش خریدم که دیدم اصلا تاثیری نداره وبهمن پارسال براشون پستش کردم و پولمو مرداد ریختن به حسابم!!
+ از زلزله به بعد دچار عدم تمرکز وپرش ذهنی شدم نمیتونم بیشتر از ۵ دقیقه روی یه موضوع تمرکز کنم:/
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ
شما از چه فندوق شکنی استفاده می کنید؟ برای من یا وصل نمی شن یا وقتی وصل می شن سریع قطع می شن. البته قبلا درست کار می کردن.
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان کسی اینجا از پکیج رفع سفیدی مو ۵۰۴۰ استفاده کرده ؟؟؟
خوبه تاثیر گذاشته ؟
من نگرفتم ولی یک دلیل سفیدی مو کمبود ویتامین B12 است. به اون هم توجه داشته باشید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: شما از چه فندوق شکنی استفاده می کنید؟ برای من یا وصل نمی شن یا وقتی وصل می شن سریع قطع می شن.
من "هات اس_پ_ات شی_ ل _د" استفاده میکنم و اصلا هم قطع نشده تاحالا.البته سیستم برای گوشی چیزی استفاده نمیکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: شما از چه فندوق شکنی استفاده می کنید؟ برای من یا وصل نمی شن یا وقتی وصل می شن سریع قطع می شن.
من "هات اس_پ_ات شی_ ل _د" استفاده میکنم و اصلا هم قطع نشده تاحالا.البته سیستم برای گوشی چیزی استفاده نمیکنم
مرسی. دارمش قطع می شه. شاید باید آپدیت شه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: شما از چه فندوق شکنی استفاده می کنید؟ برای من یا وصل نمی شن یا وقتی وصل می شن سریع قطع می شن.
برای منم قطع میشد سایفون رو امتحان کردم؛ خوبه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۰۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: ...............................
..........................................
.............................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ ب.ظ
دوتا خوشخواب ،
بچشون کوالا نشه صلوات  
خوشحال شدم گفتین "نه" ولی مگه من دانشجوتون نیستم استاد؟؟ 
"پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام **** ها بین سال های۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ ، رشد ۳۹%خواهد داشت . در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل ۱۴% می باشد"
میدونستم پا جای تر نمیذاره 
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۱۳ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: مانشت مث خونه پدری می مونه
مثل خونه مادربزرگ با کلی مهمون!
بعضیاشونو دوس داری بعضیارو هم میخوای خفه کنی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 11 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: (11 دى ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: شما از چه فندوق شکنی استفاده می کنید؟ برای من یا وصل نمی شن یا وقتی وصل می شن سریع قطع می شن.
برای من ورژن ۳/۳۵ هستش
|