زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
یکی از دوستان هست که من هر چی پست می زارم آنلایک می کنه . مرحبا به این همت . واقعا خندم گرفته |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - npour - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
آنلایک یعنی چی؟ |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - mimidodo - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
خدا به دادمون برسه |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: آنلایک یعنی چی؟همین عکسه شصته این گوشه هست . رد و تایید !! یعنی نمی دونستی ؟ |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - npour - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
فکر میکردم اسمش همون مثبت، منفیه، عوضش من بهت مثبت دادم |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: فکر میکردم اسمش همون مثبت، منفیه، عوضش من بهت مثبت دادمهر کی هست بد پیله هست همه رو رد می زنه . ببین چقد مهمه واسش که همه رو رد زده ....رد خور نداره |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - farhadariaei - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:کارت ملی یا کارت دانشجویی ۲۰درصد تخفیف خود نمایشگاه چندتا دنبالتون ببرین.(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: از دوستان اگر کسی اهل اصفهان هست در جریان نمایشگاه کتاب هم باشین. (۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:جالبیش اینه که فقط به من منفی نداده!!! فکر بد نکنیداااا من نیستم...(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: فکر میکردم اسمش همون مثبت، منفیه، عوضش من بهت مثبت دادمهر کی هست بد پیله هست همه رو رد می زنه . ببین چقد مهمه واسش که همه رو رد زده ....رد خور نداره چطوری میشه فهمید کیه؟ |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:نه شما که نیستی مطمئنم .(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:کارت ملی یا کارت دانشجویی ۲۰درصد تخفیف خود نمایشگاه چندتا دنبالتون ببرین.(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: از دوستان اگر کسی اهل اصفهان هست در جریان نمایشگاه کتاب هم باشین. |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - mahsa.ss - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
سلام بچه هامن شماره داوطلبیم روگم کردم اماشماره پروندم دارم میتونم نتیجه ازادروببینم باید حنماهم ش پرونده وهم ش داوطلبی باشه؟یااگه یکیشوداشته باشیم هم میشه؟خواهش میکنم واب بدین ؟ |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط: سلام بچه هامن شماره داوطلبیم روگم کردم اماشماره پروندم دارم میتونم نتیجه ازادروببینم باید حنماهم ش پرونده وهم ش داوطلبی باشه؟یااگه یکیشوداشته باشیم هم میشه؟خواهش میکنم واب بدین ؟ حالا عجله نکن. سه روز وقت داری |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط: سلام بچه هامن شماره داوطلبیم روگم کردم اماشماره پروندم دارم میتونم نتیجه ازادروببینم باید حنماهم ش پرونده وهم ش داوطلبی باشه؟یااگه یکیشوداشته باشیم هم میشه؟خواهش میکنم واب بدین ؟با شماره ملی و مشخصات شناسنامه میشه نگران نباش |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
امسال سیستمشون فرق کرده میشه |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
الان یکی دو سال هست که شماره داوطلبی نیاز هست |
RE: علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - ahmad654321 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
نام ، نام خانوادگی ، شماره شناسنامه ، شماره ملی . تمام |
علت تاخیردراعلام نتایج ارشدودکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۷ شهریور به بعد - H-Arshad - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: نام ، نام خانوادگی ، شماره شناسنامه ، شماره ملی . تماممیبگم شما چطوری میگید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. محض اطلاعت |