|
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - sajjad988 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ق.ظ
خدا کنه واسه ما هم بخور و بخواب باشه!! ![]() به نظر شما تا رتبه من چند نفر همپوشانی داره؟ |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ق.ظ)sajjad988 نوشته شده توسط: خدا کنه واسه ما هم بخور و بخواب باشه!!فکر کنم آی تی صنعتی ارومیه رو بیارید ... شاید روزانه شو البته امیدوارم نتیجه تون حتی بهتر از این هم باشه ... توکل به خدا |
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - shvh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
من که بدون درس خوندن رفتم کنکور دادم رتبم شد ۴۰۰۰ !!! ![]() میدونم جایی نمیارمااااااا ![]() ولی اینقدر استرس دارممممممممممممم ![]() درس خوندن و زندگی رو تعطیل کردم چشم دوختم به سایت سنجش ! خدا میدونه اگه درس بخونم و رتبم خوب شه دیگه چه استرسی دارم ![]() ولی نه ، الان فقط میخوام تو رتبه ها و محل قبولی بچه های مانشت فضولی کنم که برنامه ریزیم دقیق تر شه ![]() ایشالا همتون نتیجه خوب بگیرید
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - zarig460 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خبر جدید: واقعا شما هم سرکار میرید؟!چه خوب...پس چرا من کار پیدا نمیکردم..یعنی پیدا میشد فقط میگفتن یه ۳ ماه مجانی برامون کارکن بعدم با قیمت ۲۰۰ باهات قرار داد میبندیم ![]() ![]() خوب من نرفتم... شما هم همین جوری سر کار میرید؟؟؟!یا نه |
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ق.ظ
برای اینکه جوابا همین امروز مشخص بشه صـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلوات... |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Amir V - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ)zarig460 نوشته شده توسط: شما هم همین جوری سر کار میرید؟؟؟!یا نهنه اوضاع من یکم فرق داره.
|
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ankaboot - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
شوق دیدارت در چشمانم نمی گنجد: داوطلب گرامی شما در کد رشته ----- پذیرفته شده ایـــــــــــــــــــد |
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - S_Mehrjoyan - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ق.ظ
یکی درد و یکی درمان پسندد / یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران / پسندم آنچه را جانان پسندد الهی رضاً به رضائک |
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - انرژی مثبت - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ق.ظ
این دوستان کنکور منتظر نتیجه اند قلب من یه در میون اشتباهی می زنه نمی دونم چرا؟؟!!! با امید به شادی و رضایت دوستان پس از اعلام نتایج
|
|
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ
سنجش نسبت به قبل کمی سنگین تر بالا میاد ... فکر کنم داره یه اتفاقاتی میوفته!!! |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - master of net - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سنجش نسبت به قبل کمی سنگین تر بالا میاد ... فکر کنم داره یه اتفاقاتی میوفته!!! چند دقیقه پیش بالا نیومد، من بالا آوردم دیدم اینترنت من قطعه الانم فرتی بالا میاد مشکلی نداره
|
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Nima Masghadi - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
اقا من دو روز پیش رفتم حجامت کردم الان انقدر جاش داره میخاره که اصلا یاد ارشد و رتبه و قبولی نیستم !!! یک فضای معنوی شده ! نمیشه جاش رو هم خاروند ! دارم به تشنج میفتم یکی به دادم برسهههههههه ![]()
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - aaalll - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سنجش نسبت به قبل کمی سنگین تر بالا میاد ... فکر کنم داره یه اتفاقاتی میوفته!!! خدا کنه...
|
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ali3245 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ
حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به ظرفیت پذیرش حدود ۹۹ هزار و ۹۹۶ نفری داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۲، گفت: نتایج نهایی این دوره از آزمون هفته اول شهریور ماه اعلام میشود. وی با اشاره به ظرفیت پذیرش داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد به تفکیک دورههای آموزشی مختلف، خاطرنشان کرد: ۳۹ هزار و ۴۴۵ داوطلب در دوره روزانه، ۱۶ هزار و ۴۹۴ داوطلب در دوره نوبت دوم، ۳۹۵ داوطلب در دوره نیمه حضوری و ۱۳ هزار و ۷۸۷ نفر در دوره پیامنور پذیرفته میشوند. توکلی افزود: همچنین ظرفیت پذیرش پردیس دانشگاهها ۱۳ هزار و ۱۹۵ نفر، مجازی ۵۶۷۰ نفر، مجازی پیامنور یکهزار و ۵۰ نفر و مجازی غیرانتفاعی ۱۷۳۵ نفر است. مشاور عالی سازمان سنجش در پایان، گفت: البته این میزان ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش دانشجو در سهمیه استعداد درخشان است. یعنی چی قبول می شیم روزانه شبانه غیرانتفاعی مجازی پیام نور هیچ چی![]()
|
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سنجش نسبت به قبل کمی سنگین تر بالا میاد ... فکر کنم داره یه اتفاقاتی میوفته!!! عوضش من قبل از اینکه روی لینک کلیک کنم سنجش بالا میاد، حالا نمیدونم صفه توی رَمَم مونده؟! توی کَشَم مونده؟! توی کابل لَنَم مونده؟! شاعر هم شدیم...
|