|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ق.ظ
قاصدک خبر رسوند تا پامو از مشهد گذاشتم بیرون، برف اومده تا کمر -_-
آخه اینم شد شانس؟ :/
الانم اومدم ی فست فود چون شامی نداشتیم توی خونه. توی کباب ترکی م پیچ پیدا شد.
اینم شد شانس؟ اونم واس یه ادم خوش شانسی مث من؟
#تا سه نشه داستان تموم نمیشه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ق.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: سیم کارت ۴جی شنیدم ولی دوربین نه![[تصویر: confused.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/confused.gif)
از یک خبرنگار شنیدم که دوربینهایی هستن که سیم کارتخور هستن و کار خبررسانی به تحریریه رو تسهیل میکنن، یعنی مثلا تا عکس گرفته میشه، خودکار میفرسته به مقصد! 
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: این ایرانیایی که گفته رو جلد رفتن روسیه. این عکس برای نروژه.
چ داستانی ساختین![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
به نظرم اشتباه نوشتن. حالا فردا میرم روزنامه فروشی میبینم![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
اردیبهشت ۹۶ رو دارم من
رد گم کنی واسه گمراه کردن Max بوده! مقصد اصلی >> اسکاندیناوی و در راس اون نروژ! ضمنا در نظر داشته باشید که دانستنیها دو هفتهنامهستااا نه ماهنامه... و واسه شما شماره ۱۷۸ (وسط ماه) و این شماره هم ۱۷۹ (آخر ماه) هست. مقاومت نکنید! یک عضو تیم تحقیق و تفحص مانشت هیــــــــچوقت اشتباه نمیکنه! 
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: خواهش میکنم بهم بگید که در راه مقابله با این بیماری تنها نیستم ![[تصویر: rolleyes.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/rolleyes.gif) ![[تصویر: sleepy.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sleepy.gif)
چه شکلکهای مظلومانهای! دلم ریش ریش شد!     
هستم آقا، حالا که اینطور شد منم هستم! 
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: بابا شما که همیشه اپ و کتابای خفن معرفی میکردین!! ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
یه زمانی واسه انجام هر کاری (برنامهریزی درسی، کاری، مالی، ورزشی، رژیم غذایی و...) دنبال بهترین کتاب، اپلیکیشن و کلا برنامه بودم ولی دیدم اینا بیشتر از اینکه حل کننده مشکل باشن، پیچیدگی رو زیاد میکنند، یعنی من بیشتر از وقتی که باید واسه اصل کار بزارم باید واسه حاشیه اون بزارم، در واقع برنامهریزی برای برنامهریزی! و دیدم فقط من هم اینطور نیستم و خیلیها کلا درگیر این موضوع هستند. واسه همین ترجیح دادم که هر کاری رو به شیوه خودم تو دفتر برنامهریزی اختصاصی خودم ثبت کنم. من یک راهکار ساده رو پیشنهاد میکنم:
گام یک. یک دفتر برنامهریزی داشته باشید و کل هزینههای پیشبینی شده رو بر حسب تک تک روزها به صورت بهینهترین حالت ممکن یادداشت کنید، حتی کرایه ماشین، مترو و...
گام دو. دو حساب بانکی جداگانه داشته باشید. زمان دریافت حقوق تو اولی پول لازم برای پسانداز رو واریز کنید و مخارج جاری رو هم تو حساب دوم. اگه موضوع حقوق محرمانه به حساب نمیاد و اینکه چقدر پول دارید شفاف هست، حساب اول رو با یکی از اعضای خانواده مشترک افتتاح کنید تا نتونید تنهایی ازش پول برداشت کنید. اگه هم نه بازم موردی نیست، به نظرم همین که دو تا حساب داشته باشیم و درآمدها رو تفکیک کنیم، کافی و مفید هست. البته یک راه دیگه هست، به یکی از اعضای خانواده بگید براتون حساب با الگوریتم "کودکان" و سقف برداشت ماهیانه و روزانه محدود افتتاح کنند، مثلا ماکزیمم ماهی ۱۰۰ هزار و روزی ۱۰ هزار بتونید برداشت کنید.
گام سه. یه قلک سفالی بخرید برای پاداشها! اگه تو دفتر برنامهریزی هزینه جاری رو ۱۰۰ هزار ثبت کرده باشین، حالا سعی کنید از این برنامه جلو بزنید و مثلا یک بار به جای آژانس با تاکسی برید تا مثلا بتونید ۵ هزار اضافه بیارید و بریزید تو قلک! کلا هرچی پول خورد هست رو بندازید توش. من امسال باور نمیکردم از پول خوردهایی که تو قلک انداختم حدود ۲۰۰ هزار جمع شد. همش هم سکه و نهایتا ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تومانی بود. کلا قلک کیف میده! مهم نیست چقدر توش باشه! خیلی باحاله! فکر به زمان شکستنش به آدم انگیزه حفظ، ریختن پول و سنگین کردنش رو میده...
پ.ن: خندم گرفت! یه لحظه یادم رفت چند سالمه با این راهکارهام! )))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴ ق.ظ
یک هفته است خیلی تنبل شدم! از دست خودم عصبانیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: قاصدک خبر رسوند تا پامو از مشهد گذاشتم بیرون، برف اومده تا کمر -_-
آخه اینم شد شانس؟ :/
الانم اومدم ی فست فود چون شامی نداشتیم توی خونه. توی کباب ترکی م پیچ پیدا شد.
اینم شد شانس؟ اونم واس یه ادم خوش شانسی مث من؟
#تا سه نشه داستان تموم نمیشه!
درعوضِ اون شانس تپلی که خدا بهتون داده این دوتا قابل چشم پوشیه! 
ولی واقعا پیچ بود؟؟ دندونتون نشکست 
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: این سیستم گفتگو دیگه خیلی بهم ریخته
اعلان هایی که باید بیاد نمیاد
الانم که الکی داره اعلان میده
تا ثابت نکنه از دایرکت اینستا بدتره ول کن نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 23 آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۹ ق.ظ
قصه به هر که میبرم فایدهای نمیدهد
مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی
سعدی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 23 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶ ق.ظ
عاشق مفلس اگر قلب دلش کرد نثار / مکنش عیب که بر نقد روان قادر نیست
عاقبت دست بدان سرو بلندش برسد / هر که را در طلبت همت او قاصر نیست
از روان بخشی عیسی نزنم دم هرگز / زان که در روح فزایی چو لبت ماهر نیست
روز اول که سر زلف تو دیدم گفتم / که پریشانی این سلسله را آخر نیست
من اگر شاعر بودم و حافظ هم سبک و صنفم بود عمرا شعر میگفتم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: یه زمانی واسه انجام هر کاری (برنامهریزی درسی، کاری، مالی، ورزشی، رژیم غذایی و...) دنبال بهترین کتاب، اپلیکیشن و کلا برنامه بودم ولی دیدم اینا بیشتر از اینکه حل کننده مشکل باشن، پیچیدگی رو زیاد میکنند، یعنی من بیشتر از وقتی که باید واسه اصل کار بزارم باید واسه حاشیه اون بزارم، در واقع برنامهریزی برای برنامهریزی! و دیدم فقط من هم اینطور نیستم و خیلیها کلا درگیر این موضوع هستند. واسه همین ترجیح دادم که هر کاری رو به شیوه خودم تو دفتر برنامهریزی اختصاصی خودم ثبت کنم. من یک راهکار ساده رو پیشنهاد میکنم:
گام یک. یک دفتر برنامهریزی داشته باشید و کل هزینههای پیشبینی شده رو بر حسب تک تک روزها به صورت بهینهترین حالت ممکن یادداشت کنید، حتی کرایه ماشین، مترو و...
گام دو. دو حساب بانکی جداگانه داشته باشید. زمان دریافت حقوق تو اولی پول لازم برای پسانداز رو واریز کنید و مخارج جاری رو هم تو حساب دوم. اگه موضوع حقوق محرمانه به حساب نمیاد و اینکه چقدر پول دارید شفاف هست، حساب اول رو با یکی از اعضای خانواده مشترک افتتاح کنید تا نتونید تنهایی ازش پول برداشت کنید. اگه هم نه بازم موردی نیست، به نظرم همین که دو تا حساب داشته باشیم و درآمدها رو تفکیک کنیم، کافی و مفید هست. البته یک راه دیگه هست، به یکی از اعضای خانواده بگید براتون حساب با الگوریتم "کودکان" و سقف برداشت ماهیانه و روزانه محدود افتتاح کنند، مثلا ماکزیمم ماهی ۱۰۰ هزار و روزی ۱۰ هزار بتونید برداشت کنید.
گام سه. یه قلک سفالی بخرید برای پاداشها! اگه تو دفتر برنامهریزی هزینه جاری رو ۱۰۰ هزار ثبت کرده باشین، حالا سعی کنید از این برنامه جلو بزنید و مثلا یک بار به جای آژانس با تاکسی برید تا مثلا بتونید ۵ هزار اضافه بیارید و بریزید تو قلک! کلا هرچی پول خورد هست رو بندازید توش. من امسال باور نمیکردم از پول خوردهایی که تو قلک انداختم حدود ۲۰۰ هزار جمع شد. همش هم سکه و نهایتا ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تومانی بود. کلا قلک کیف میده! مهم نیست چقدر توش باشه! خیلی باحاله! فکر به زمان شکستنش به آدم انگیزه حفظ، ریختن پول و سنگین کردنش رو میده...
پ.ن: خندم گرفت! یه لحظه یادم رفت چند سالمه با این راهکارهام! )))
مرسی خیلی خوب بود. الانم من دو تا حساب دارم یکی برای هزینه های جاری، یکی برای پس انداز ولی حس میکنم بازم جدا کردن این دوتا باعث نمیشه از اون یکی برداشت نکنم. شاید بهتر باشه اون حسابی که واسه پس انداز هست رو حساب بلند مدت کنم.
دفتر برنامه ریزی به نظرم خیلی مفیده... قلک هم باحاله و خیلی دوس دارم ولی فک نکنم آدمی باشم که پول خورد هامو جمع کنم چون واسه تاکسی لازم میشه.
پ.ن: باورم نمیشه من پنج شنبه ها خونم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: به اون کانگروی خشن میاومد ولی به این سیب مظلوم نه! ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
فقط چرا آبیه؟ مگه سیب آبی با لپ قرمز هم داریم؟ نکنه بلوبری سیب نماست؟ ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
بله داریم. علم پیشرفت کرده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۲۷ ب.ظ
چقدر آدمای نایسی ن آخه! -_-
حداقلِ حداقلِ ش از خودم ناامید شدم ک اینقد انسان پلیدی م نسبت ب اینا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۴ ب.ظ
ترنجستان سروش، دیگه اون ترنجستان سروش سابق نمیشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۵۱ ب.ظ
پسر باید خوشتیپ باشه.
پ.ن: اشاره به کاربر خاصی هم نباشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پسر باید خوشتیپ باشه.
پ.ن: اشاره به کاربر خاصی هم نباشه.
مرسی لطف داری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۲۵ ب.ظ
DUNNO
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: یه بیماری هست به اسم tutorial mania، به این صورت که مثلا الان visual studio 2017 اومده؛ و بیمار اقدام به دانلود آموزش های موجودش میکنه. درصورتی که داخل هاردش آموزش از ورژن ۲۰۰۸ هست ولی هنوز extract هم نکرده. هنوزم راه درمانی براش پیدا نشده. بیمار فقط در شرایطی که نتونه داخل git یک پروژه Sample بدرد بخور پیدا کنه حاضر میشه یکی از ویدئوهای دانلود شده رو ببینه.
یه ورژن خفیف تر همین بیماری lynda mania هست. هرچی front-end و back-end لیندا میذاره میرن دانلود میکنن. ریا نباشه خودم یه مدت آموزش های گرافیک لیندا رو هم میگرفتم 
خواهش میکنم بهم بگید که در راه مقابله با این بیماری تنها نیستم  
بیماری بدتر اینه میری پنجتا کتاب زبان میخری که کار کنی ولی متن اول کتاب رو میخونی میگی اینو که بلدم ی مقدار استراحت کنم برای بعدی ، ولی هیچوقت استراحتت تموم نمیشه واقعا اگه جایی بود میبستنت به تخت و به زور زبان یادت میدادن داوطلبانه میرفتم ثبت نام میکردم
آموزش های لیندا فقط برای وقتی بدرد بخورن که از موضوعی که میخوای یاد بگیری هیچییی نمیدونی و میخوای ببینی این چی هست اصلا ، وگرنه شیش ساعت آموزشش اندازه نیم ساعت هم محتوای مفید نداره
|