هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۲:۳۸ ب.ظ
ولی خصوصیات به ماه ربط داره! اخلاقو می شه تغییر داد ولی بعضی چیزا ذاتیه تو آدما
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: ولی خصوصیات به ماه ربط داره! اخلاقو می شه تغییر داد ولی بعضی چیزا ذاتیه تو آدما
خصوصیات با اخلاق چه فرقی داره؟
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: شاید هم منظور اینه که پایه و تنه اصلی شخصیت از ماه تولد تاثیر می پذیره و اون چیزی که در افراد متولد یک ماه با هم فرق می کنه همون شاخ و برگ باشه که متاثر از تربیت و محیطه. اگه اون شاخ و برگ ها رو در نظر نگیریم همه ی متولدین یک ماه شبیه هم باشند.
میشه یه مدرک علمی برای حرفاتون بیارید؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۲:۴۰ ب.ظ
من یک شخصی رو که خیلی در کار نجوم و .. بود میشناختم یه بار گفتند که شاید نشه انقدر دقیق گفت که مثلا سیاره ها و ستاره ها شخصیت یک انسان رو می سازند ولی در عین حال نمیشه هم گفت که بی تاثیرند. می گفتند مثلا در امریکا تحقیقی صورت گرفته و مشخص شده که در زمان هایی که ماه کامل هست آمار جرم و جنایت زیاد میشه (همین که ما میگیم ماه که کامل میشه طرف دیوونه میشه!) و تا اونجایی که یادمه گفتند شاید به اینکه بدن انسان رو مقادیر زیادی آب فرا گرفته (۸۰%) و همون طور که در جذر و مد دریا ماه نقش داره می تونه در بدن انسان هم نقش داشته باشه!
چیزی که هست اینه که اثبات علمی برای این موضوع وجود نداره ولی هیچ اثباتی هم که این دو تا ربطی به هم ندارند هم وجود نداره!
من به شخصه نمی تونم بگم حتما قبولش دارم یا حتما مخالفشم ولی خوب میشه از جنبه های مثبتش استفاده کرد و روحیه گرفت
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SarahArshad - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۳:۲۷ ب.ظ
این یه ارسال سفیده مثل یه سکوت بی پایان .این ارسال رو سفید فرستادم چون خیلی خسته ام .روحم مشوشه.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من یک شخصی رو که خیلی در کار نجوم و .. بود میشناختم یه بار گفتند که شاید نشه انقدر دقیق گفت که مثلا سیاره ها و ستاره ها شخصیت یک انسان رو می سازند ولی در عین حال نمیشه هم گفت که بی تاثیرند. می گفتند مثلا در امریکا تحقیقی صورت گرفته و مشخص شده که در زمان هایی که ماه کامل هست آمار جرم و جنایت زیاد میشه (همین که ما میگیم ماه که کامل میشه طرف دیوونه میشه!) و تا اونجایی که یادمه گفتند شاید به اینکه بدن انسان رو مقادیر زیادی آب فرا گرفته (۸۰%) و همون طور که در جذر و مد دریا ماه نقش داره می تونه در بدن انسان هم نقش داشته باشه!
چیزی که هست اینه که اثبات علمی برای این موضوع وجود نداره ولی هیچ اثباتی هم که این دو تا ربطی به هم ندارند هم وجود نداره!
من به شخصه نمی تونم بگم حتما قبولش دارم یا حتما مخالفشم ولی خوب میشه از جنبه های مثبتش استفاده کرد و روحیه گرفت
چیزای خیلی بهتری برای روحیه گرفتن وجود داره. احتیاجی نیست آدم با خرافات روحیه بگیره. دوما اصولا به شنیده ها حسابی نیست.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۴:۲۴ ب.ظ
من درباره این موضوع در سایت های زیادی خوندم. یه سرچ کنید خودتونم پیداش می کنید. فکر می کنم کتابش این باشه البته مطمئن نیستم:
How the Moon Affects You by Arnold L. Lieber and Jerome Agel
اینکه یه نفر یه حرف رو از چه کسی بشنوه هم مهمه! مطمئنا اگه اون شخص سابقه زیادی در نجوم، متافیزیک و حقوق داشته باشه و من به حرفاش اطمینان داشته باشم به شنیده هام ازش اعتماد می کنم!
بعد لزومی نداره که همه مثل شما باشن. هر کسی هر طوری که بخواد و با هر اعتقاداتی که دوست داشته باشه زندگی می کنه!
هرچند همون طور که گفتم من هیچ وقت له یا علیه این موضوع هیچ اصراری نداشتم! ولی شما که انقدر مطمئنید این اطمینانتون رو اثبات کنید!
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اونهایی که در این نبود اطلاعات علمی معتبر فرضیه میدن بنظرم یه کم سوء استفاده میکنند چون نه کسی میتونه تایید کنه و نه میتونه رد کنه.
البته فکر کنم همه اول فرضیه میدن بعد سعی می کنن اثباتش کنن دیگه! حالا این که امکانش هست یا نیست رو گذشت زمان مشخص می کنه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۴:۵۳ ب.ظ
بحثش طولانیه اینجا هم جای بحث نیست. نیاز به پیش نیاز هایی از فلسفه علم و ... داره.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۱:۲۵ ب.ظ
می خواهم برگردم به روزهای کودکی
آن زمان ها که :
پدر تنها قهرمان بود
عشق، تنها در آغوش مادر خلاصه میشد
بالاترین نقطه ى زمین، شانه های پدر بود
بدترین دشمنانم ، خواهر و برادر های خودم بودند
تنها دردم، زانو های زخمی ام بودند
تنها چیزی که میشکست، اسباب بازیهایم بود
و معنای خداحافظ ، تا فردا بود
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۱:۱۴ ق.ظ
انسانها را از زیستن بشناس !
در گفتن همه آراسته اند....
در خفتن همه آرام .....
در خوردن همه مهربان ....
در بردن همه خندان ......
انسانها را در زندگی بشناس !!!!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - malekinasab - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۸:۱۸ ق.ظ
چه سخت محاکمه می شوند انسانها در روزگاری که قاضی زندگیست...(ازآثار خودم )......یعنی میشه دیگه نتایج اعلام بشه ...امیدوارم همه موفق باشن ...اگه گوشه چشمی هم شد خدا به ما بندازه ....قربونت خدا هوامون رو داشته باش
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۸:۲۸ ق.ظ
دلم تنگه...نمیدونم چرا اینطوری شدم.بعضیش وقتا سکوت کردن بهترازهرچیزی است اما خیلی دلم میخوادفریاد بزنم.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۲:۱۲ ب.ظ
هر وقت خواستی عاشق بشی به این فکر کن که
از اولین چیزی که باید به خاطر معشوقت بگذری خودتی !
پس اگه جنبه اش رو نداری بیخیال عاشقی شو ...!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۲:۳۵ ب.ظ
آن گاه که ضربههای تیشه زندگی را بر ریشه آرزوهایت احساس میکنی به خاطر بیاور که زیبایی شهابها از شکستن قلب ستارگان است.
اگر روزی دشمن پیدا کردی, بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی !
اگر روزی تهدیدت کردند, بدان در برابرت ناتوانند!
اگر روزی خیانت دیدی, بدان قیمتت بالاست!
اگر روزی ترکت کردند , بدان با تو بودن لیاقت می خواهد!
پیش از سحر تاریک است اما تاکنون نشده که افتاب طلوع نکند. به سحر اعتماد کنید!
اگر آفتاب را به نظاره بنشینی، سایه را نتوانی دید.
امروز نخستین روز آینده ی توست.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iMohammad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: درمورد ماه تولد یه خاطره ای من بگم! یه روز که بیکار بودیم و همکارای من که همه لیسانس اند! از بیکاری نشسته بودیم ماه تولد میپرسیدیم و فال طرف رو میخونیدم اون هم با نرم افزار موبایل!حداقل یه کتاب هم نبود! وکلی خندیدیم چقدر هم درست بود!
ولی این فالها و مشابه اون فقط برای تفریح و سرگرمی و خندیدنه کسی نباید با این چیزا غمگین بشه.من که خودم اینطوریم.مثلا فالهای یه مجله رو که همه میگن درسته میخونم ولی اثرش فقط همون لحظه است تا مجله رو بستم یادم میره اصلا چی بود.
البته یه اعتراف کنم! یه کتابی بود همکارم گفت خیلی درست جواب سئوالت رو میده.ما هم اومدیم نیت کردیم و فال گرفتیم، خیلی دقیق بود! برای همه مون همینطور بود(ولی بازهم زود یادم رفت که چی نیت کردم و چی جواب اومد!)
اینها ول کنید، فالِ «حافظ» رو بچسبید که راستتر از اون نداریم.