تالار گفتمان مانشت
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mohammad0keshavarz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ

دوستان پرای طراحی و گسسته و ساختمان داده کلاس کجا برم؟
اجلالی و یوسفی و سید جوادی و ظهیری

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - naghmeh70 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ

دوستان من دنبال منابع برای ارشد میگردم...اگر کسی لینکی داره بده لطفا..قبلن تو همین مانشت دیدم ولی الان پیدا نمیکنم.

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - samy.vivo - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۴ ب.ظ

سلام،من سال دیگه ارشد علوم کامپیوتر میخام بدم کسی هست اینجا همراهیم کنه؟

Sent from my C6802 using Tapatalk

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ

منم کمکم شروع کردم. مگه منابع عوض نشده؟ مدار الکتریکی جزع منابع هست؟

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ

شما لینکشو بذارید لطفا، ما میریم ا،نجا بحث میکنیم. مرسی

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - afrooz-OMD - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ

سلام
یه تاپیکی دیدم واسه اهدا کتاب...الان پیداش نمیکنم
میشه لینکشو بهم بدین ؟

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Ms. Saba - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ق.ظ

منم هستم

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - shpshy3 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ

منم هستم

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ

لینکشو نتونستم بذارم. تویه
گوگل بنویسید، لینک تلگرام سایتمانشت

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Nina777 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بفرمایید، لینکش توی این تاپیک گذاشته شده.

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - d_felfelak - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ

خب من ام از امروز رسما شروع کردم برنامه ی شروع از شنبه رو ریخته بودم اما بخاطر تمرینهای سیستم عامل و ... دوشنبه شد
پیش به سوووووی موفقیت
پیش به سوی رتبه ی تک رقمی هوش
با تمام قوا دوی استفامت شروع!
صبحی از گسسته ی پوران شروع کردم گسسته رو دوست دارم و پایه ام قوی هست از صبح فصل اول(منطق) و نصف فصل دوم (شمارش)رو خوندم نصف تستاش رو پس فردا میزنم
چند جمله ای رخی رو تا حالا نشنیده بودم و متوجه نشدم برای همین به مرجع اصلی گریمالدی مراجعه کردم در کمال تعجب مثالهای پوارن کپی گریمالدی بود!!
سرفصل ها برایم خیلی جالب هست سه چهار تا درس رو خلاصه و قاطی کردن: مبانی ریاضی مبانی ترکیبیات مبانی جبر مبانی منطق!!

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - marjan sadat - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ

دوستان سرفصل های clrs برای الگوریتم کدوماست؟؟

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - afrooz-OMD - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ

(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط:  
(13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  سلام
یه تاپیکی دیدم واسه اهدا کتاب...الان پیداش نمیکنم
میشه لینکشو بهم بدین ؟

شاید این بوده باشه :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون
خیلی کمک کردیBlush
.....................................
به همه دوستانی ک از الان شروع کردن بابت اراده و انگیزشون تبریک میگم
فقط یادتون باشه ک خوب بخونین...خوب ینی با کیفیت عالی ینی یه مطلبو با تمام قوا از تمام زوایا درک کنین تا بتونین هرسوالی ک ازش میاد ج بدین
از الان هم به یه رتبه و دانشگاه خاص فک کنین موقع خستگی و ناامیدی دیدن عکسها و خوندن موفقیت های اون دانشگاه خیلی انگیزه میده
موفق باشین دوستان

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - nasrin95 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ

سلام دوستان منم هستم و از اول تیر شروع کردم.
راستی رتبه ۵۰۰ هوش ارشد ۹۳ هستم به خاطر مریضی نتونستم انتخاب رشته کنم بد شانسی ولی انشالله تک رقمی
از تبریز کسی نیست

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mcse2010 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ

(۱۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:  خب من ام از امروز رسما شروع کردم برنامه ی شروع از شنبه رو ریخته بودم اما بخاطر تمرینهای سیستم عامل و ... دوشنبه شد
پیش به سوووووی موفقیت
پیش به سوی رتبه ی تک رقمی هوش
با تمام قوا دوی استفامت شروع!
صبحی از گسسته ی پوران شروع کردم گسسته رو دوست دارم و پایه ام قوی هست از صبح فصل اول(منطق) و نصف فصل دوم (شمارش)رو خوندم نصف تستاش رو پس فردا میزنم
چند جمله ای رخی رو تا حالا نشنیده بودم و متوجه نشدم برای همین به مرجع اصلی گریمالدی مراجعه کردم در کمال تعجب مثالهای پوارن کپی گریمالدی بود!!
سرفصل ها برایم خیلی جالب هست سه چهار تا درس رو خلاصه و قاطی کردن: مبانی ریاضی مبانی ترکیبیات مبانی جبر مبانی منطق!!

خواهشن زیاد جوگیر نشید!!!
ما هم اسیر این جوگیری ها شدیمUndecidedAngry