برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخهی قابل چاپ |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mohammad0keshavarz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ
دوستان پرای طراحی و گسسته و ساختمان داده کلاس کجا برم؟ اجلالی و یوسفی و سید جوادی و ظهیری |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - naghmeh70 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ
دوستان من دنبال منابع برای ارشد میگردم...اگر کسی لینکی داره بده لطفا..قبلن تو همین مانشت دیدم ولی الان پیدا نمیکنم. |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - samy.vivo - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۴ ب.ظ
سلام،من سال دیگه ارشد علوم کامپیوتر میخام بدم کسی هست اینجا همراهیم کنه؟ Sent from my C6802 using Tapatalk |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ
منم کمکم شروع کردم. مگه منابع عوض نشده؟ مدار الکتریکی جزع منابع هست؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
شما لینکشو بذارید لطفا، ما میریم ا،نجا بحث میکنیم. مرسی |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - afrooz-OMD - 13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
سلام یه تاپیکی دیدم واسه اهدا کتاب...الان پیداش نمیکنم میشه لینکشو بهم بدین ؟ |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Ms. Saba - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ق.ظ
منم هستم |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - shpshy3 - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ
منم هستم |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - setarehfb - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
لینکشو نتونستم بذارم. تویه گوگل بنویسید، لینک تلگرام سایتمانشت |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Nina777 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بفرمایید، لینکش توی این تاپیک گذاشته شده. |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - d_felfelak - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ
خب من ام از امروز رسما شروع کردم برنامه ی شروع از شنبه رو ریخته بودم اما بخاطر تمرینهای سیستم عامل و ... دوشنبه شد پیش به سوووووی موفقیت پیش به سوی رتبه ی تک رقمی هوش با تمام قوا دوی استفامت شروع! صبحی از گسسته ی پوران شروع کردم گسسته رو دوست دارم و پایه ام قوی هست از صبح فصل اول(منطق) و نصف فصل دوم (شمارش)رو خوندم نصف تستاش رو پس فردا میزنم چند جمله ای رخی رو تا حالا نشنیده بودم و متوجه نشدم برای همین به مرجع اصلی گریمالدی مراجعه کردم در کمال تعجب مثالهای پوارن کپی گریمالدی بود!! سرفصل ها برایم خیلی جالب هست سه چهار تا درس رو خلاصه و قاطی کردن: مبانی ریاضی مبانی ترکیبیات مبانی جبر مبانی منطق!! |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - marjan sadat - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
دوستان سرفصل های clrs برای الگوریتم کدوماست؟؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - afrooz-OMD - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط:(13 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام ممنون خیلی کمک کردی ..................................... به همه دوستانی ک از الان شروع کردن بابت اراده و انگیزشون تبریک میگم فقط یادتون باشه ک خوب بخونین...خوب ینی با کیفیت عالی ینی یه مطلبو با تمام قوا از تمام زوایا درک کنین تا بتونین هرسوالی ک ازش میاد ج بدین از الان هم به یه رتبه و دانشگاه خاص فک کنین موقع خستگی و ناامیدی دیدن عکسها و خوندن موفقیت های اون دانشگاه خیلی انگیزه میده موفق باشین دوستان |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - nasrin95 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان منم هستم و از اول تیر شروع کردم. راستی رتبه ۵۰۰ هوش ارشد ۹۳ هستم به خاطر مریضی نتونستم انتخاب رشته کنم بد شانسی ولی انشالله تک رقمی از تبریز کسی نیست |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mcse2010 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: خب من ام از امروز رسما شروع کردم برنامه ی شروع از شنبه رو ریخته بودم اما بخاطر تمرینهای سیستم عامل و ... دوشنبه شد خواهشن زیاد جوگیر نشید!!! ما هم اسیر این جوگیری ها شدیم |