گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - ریحان - ۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ
دوستان سوالایی که میگن تعداد فالوهای یه متغیر چندتاست ایا دالر هم حساب میشه برای فالو؟ بعضی جاها حساب کردن بعضی جاها نه |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tanhatarin - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
منو ببخشید من بلد نیستم برم یه جای دیگه سوال بنویسم همین ۱بارو مدیر بیخیال شو ========== سوال الگوریتم ۹۲ایتی اخریش هیچ کتابی هم حلشو ندیدم ۲ساعت فکر کردم به جواب نرسیدم عدد گلوگاهی یک گراف همبند بدون جهت و وزن دار بزرگترین عددb ای است به طوری که به ازای هر دو راس، مسیری بین ان دو در گراف موجود باشد که وزن هر یال در ان مسیر از b کمتر نباشد جوابش: در صورت یکتا بودن یال با وزن عدد گلوگاهی،ان یال در درخت فراگیر بیشینه خواهد بود بنظرم تناقض داره طراح ایتی ۲سال اخیر گرافشو من با سوالاتش شاخ در اوردم |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: طرف با ۲۸٪ مشترک ۹۲ |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
اره بابا هنوز وقت هست فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - pooyaa - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ)nedamoeini20 نوشته شده توسط: بچه ها من به یکی از دوستام که سنجش میره گفتم آزمون جامع هاش رو واسم بفرسته ایشالا امروز فردا میذارم اینجا استفاده کنن همه . خیلی خیلی ممنون |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: منو ببخشید من بلد نیستم برم یه جای دیگه سوال بنویسم همین ۱بارو مدیر بیخیال شو تعریف درخت گلوگاه:درختی که سنگین ترین یالش از سنگین ترین یال درخت ها درخت های پوشای دیگر سنگین تر نباشد حالا این و واس دو راس تعمیم بده شرمنده اطلاعاتم در همین حده (۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: طرف با ۲۸٪ مشترک البته اگه سخت باشه واسه همه سخته دگ در ضمن من آی تی میخونم |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - ziba.O - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ)behzadtp نوشته شده توسط: کنکور آی تی چندمه ؟! |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: [quote='behzadtp' pid='326054' dateline='1420889446'] [/quote ناراحت نباش وضع ههمون مثل هم دیگه است (۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اره بابا هنوز وقت هستمن رشته ام آی تی هست ۹۰ و ۹۱ رو هم نتونستم صبر کنم امروز رفتم زدم از جفتشم راضی بودم.درصد هام متل قبل بود تقریبا اما ی خورده پایین تر بچه هایی که آزمون های سنجش آی تی رو دارن بی زحمت بذارن تو سایت دستشون درد نکنه |
پاسخ : گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
خو منم ای تیم برادر کی گفته۱۶ام امتحانه؟؟؟؟ |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tanhatarin - 20 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
تعریف درخت گلوگاهی رو بلدم این اون نیست این میگه بین هر مسیری یال سنگین کمتر از b نباشه یه نفر نیست تست گراف۹۲ رو بلد باشه کسی کتاب اقای سید جوادی نداره حل اونم ببینم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 20 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: تعریف درخت گلوگاهی رو بلدم این اون نیستShared files from OneDrive مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - mahayr - 21 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
سلام خدمت همه دوستان. کسی یه خلاصه مفید از مبحث گراف نداره و البته از بخش اخر سیستم عامل (حافظه) ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - dokhtare payiz - 21 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mahayr نوشته شده توسط: سلام خدمت همه دوستان.خلاصه های پارسه رو dn نکردین مگه |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 21 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mahayr نوشته شده توسط: سلام خدمت همه دوستان. کجاست؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۲۱ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: خو منم ای تیم برادرساختمان و خوب زدم اما سیستم و هنوز مونده لا این هفته سبستمم تموم میکنم هرکس سیستم و گراف و داشت بذاره تو سایت |