![]() |
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: به چی فکر می کنی؟ - K@online - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ق.ظ
به این فکر می کنم آخرش کجاست به کجا میرسم ...الهی به حق هشت چهارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی Sent from my IdeaTab S6000-H using Tapatalk |
RE: به چی فکر می کنی؟ - elham_sh219 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
به اینکه چرا یه سری اتفاقات پشت سر هم داره میوفته.... که اگه بذاریشون کنار هم به یه نتیجه خاصی میرسی! ولی در مقام صحبت نتیجه کاملا متناقض و برعکس نشون داده میشه! ![]() یعنی چی آخه؟؟ |
به چی فکر می کنی؟ - sss - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:سلام(25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: به این که از دوستای مانشتی بخوام برای عزیزی که سکته مغزی کرده دعا کنن. ممنون از همه دوستان ![]() اون عزیز ۱۰ روزی هست که پرکشیده اما با اهدای اعضای بدنش به چند نفر زندگی داد. کاش پایان زندگی ما هم قشنگ باشه. |
به چی فکر می کنی؟ - frr - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ق.ظ
به جوانی که میگذرد تو قدرش ندانی |
به چی فکر می کنی؟ - A V A - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
به حمااقت هاام |
به چی فکر می کنی؟ - banafshe - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
به این که من باید این بیزینس رو تو دست خودم بگیرم |
RE: به چی فکر می کنی؟ - kati - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
به اینکه چقدر این اسلاید درست کردن حوصله آدم رو سر میبره ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - iammiti - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
به فردا |
به چی فکر می کنی؟ - shamim_s - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
به اینکه آخرش چی میشه!!!؟؟ به اینکه یه بارم شده نمیخوام به حرف دلم گوش کنم واقعا کارم درسته........ به اینکه آخرش از کارم راضی باشم...... |
به چی فکر می کنی؟ - نازین - ۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
به کارهای خودم...و اینکه پشیمانی سودی ندارد .به کارهایی که انجام دادمو فکرمیکردم درستن |
به چی فکر می کنی؟ - fa_shinobi - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
به اینکه موندم چطور HTML رو نمیتونم شروع کنم بعد میخوام برنامه نویسی سنگینی بعدش شروع کنم |
به چی فکر می کنی؟ - A V A - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
به اینکه میترسم سختیایی که دارم اینروزا تحمل میکنم....باعث شه دیگه خودم نباشم....نمیخوام سنگ شم.... |
به چی فکر می کنی؟ - elham_sh219 - 15 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
خدا به صورت غیرمنتطره ای جلو آدم راه هایی رو قرار میده که فکرش رو نمیکردی..... خدایا شکرت.... |
RE: به چی فکر می کنی؟ - پاریس - ۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
به سفر رفتن شروع ی زندگی جدید |
به چی فکر می کنی؟ - elynn66 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
به جواب آزمایش ژنتیک.... |