|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
|
دانلود کتاب انتگرال خور - pouya1391 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
کتاب انتگرال خور نوشته ی حسین ایزن می باشد که درباره کتاب خود اینگونه می گوید : این کتاب حاصل چندین سال تدریس من در دانشگاههای مختلف می باشد در کتاب حاضر سعی کردم حتی الامکان کتابی روان ، کم اشتباه و کامل رو براتون آماده کنم در جلد اول انتگرال خور به بحث انتگرال نامعین و تکنیکهای انتگرال گیری پرداخته ام . |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: برای آمار پارسه ،خود آزمایی ها رو هم حل می کنید؟؟ خواهر من یه حرفایی میزنی هاا!! ![]() شاید افرادی که وقت دارن خودآزمایی ها رو بخونن (مگه تالیفی نیستن؟؟!!!) ولی من خودم به شخصه که وقت نمیکنم! الان حدودا صفحه ۳۱۰-۳۲۰ هستم از هرفصل درس و از تست های کنکور حل میکنم و میرم جلو ![]() بچه ها من سیستم عامل قاطی کردم جایگزینی صفحات در حافظه مجازی چرا اینجوریه !!![]() فقط fifo و LRU و بهینه رو فهمیدم!! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mohammadali1990 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: دوستان IT: خب فقط مشکلس همینه بنظرت؟ متنش ک خوب و روونه و خلاصه مفیده نه؟ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - zhila67 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ
دوستان به نظرتون کتابهای مدرسان شریف خوبه یا پارسه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fatemenp - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون کتابهای مدرسان شریف خوبه یا پارسه؟ هر انتشارات بعضی کتاباش خوبن بعضی هاش نه !!! نمیشه ۱۰۰ % گفت کدوم انتشارات باید تک به تک درس مورد نظرتون رو بررسی کنید ... من خودم پارسه دارم و پوران و مقسمی |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - zhila67 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط:من پارسه رو دارم تنها ایرادش اینه که مثلا درس ساختمان داده تست هاش طبقه بندی شده نیست(07 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون کتابهای مدرسان شریف خوبه یا پارسه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ۸Operation - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:این کتاب نقایص زیادی داره اما محاسنش به معایبش می چربه!تستاتی کنکوری زیاد نداره!اما تستای تالیفیش برای مرور عالیه!درضمن برای تست کتاب مقسمی رو من دارم خوبه!من که پرسمن رو گذاشتم کنار!اگه آخر وقت کردم یه دوری سرعتی میزنم رو پرسمن...(07 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: دوستان IT: همه دوستان عزیز پر انرژی و شاد باشید...تلاش حق همه ماست...و موفقیت حق آنهایی که تلاش کردند...
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - شاپری - ۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
![]() (۰۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: من با سیستم مشکل دارم والا منم موندم با یه حس بدی سیستم و گسسته میخونم. همش فکر میکنم سیستم وقت کشیه! از طرفیم نمیتونم بزارمش کنار ، چون پارسال کامل خوندمش .. دیروز تازه فصل ۱ رو خوندم به کتابم گفتم تورو پارسالم خوندم چی شد؟؟؟ آیا امسالم .......؟سر کنکور حتی یدونه هم نزدم وقتی سوالاتشو دیدم.. میدونستم بزنم منفی میشه. با اون همه وقت گذاشتن واسه سیستم ... صفر% زدم! آتیش گرفتم . گفتم ایکاش میزاشتمش کنار و یه درس دیگه رو فول میخوندم! اون همه وقتتتتتتتت!!!!!اما باز نمیدونم! ![]() اشتباه پارسالو نکنم! ![]() فکر کنم سال اولیا فعلا خبر ندارن وضع سیستم چطوریه ![]() بچه ها شما برنامتون واسه سیستم چیه!؟ |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها مدیریت چه جوری می خونید به نظرم حفظ نکن. سعی کن متطقی بخونی اما با تکرار زیاد. یعنی بطور روزنامه وار بخون اما با دقت. بعدش دوباره برگرد بهشون. یعنی چند دور نگاشون کن و تو ذهنت دلیل هر موضوع رو چک کن. نه اینکه بشینی همه رو حفظ کنی! البته این روش منه. چون اصن خوشم نمیاد بشینم یه چیزو حفظ کنم. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - شاپری - ۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: بچه ها ا ا ا ا من عاشق سیستم عامل شدم :دی منم عاشقش بودم چون درسیه که میشه فهمیدش و از زدن تستاش لذت برد( عین پارسال من : )اما بعد این عشق منو آتیش زد
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - svk7 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: [quote='*farnaz*' pid='140126' dateline='1351411773'] من نورالله پارسه رو دارم منظرتون همینه؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fatima2007 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
بابا من گفتم مهندسی نرم افزار پوران بیخوده چرا حرف تو دهن ادم میذارین؟ من که راجع به سیستم عامل صحبت نکردم!!!!! مهندسی نرم پارسه هم مال دکتر اسلام ناطمی هست نه حقیقت |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - شاپری - ۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ)forouzan نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: دوستان واسه زبان های برنامه سازی چه کتابی خوبه ؟؟ من یکم پارسه خوندم خیلی چرته. خیلی بد گفته. یه کتابی می خوام که حجمش کم باشه ولی کلیاتو گفته باشه دیگخ. شنیدم مقسمی خوبه.درسته آیا ؟ نمی خوام همه ی مطالبو حالا داشته باشه چون وقت زیادی نمی خوام روش بزارم ولی خوب گفته باشه حداقل. لطفا اگه کتابی معرفی می کنید بگید چند صفحه اس. مرسی من مقسمی دارم واسه سال۸۸/ با ضمیمه سوالات سال ۸۸ کلا ۱۵۹ صفحه هست |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط:(06 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: بچه ها ا ا ا ا من عاشق سیستم عامل شدم :دیمنم عاشقش بودم شاپری خانوم اسم سیستم عامل نیار که امروز مغزم آتیش گرفت با این بخش حافظه مجازیش ![]() از ته کمدهامون یه کتاب پیدا کردم واسه تنباوم که آقای حقیقت ترجمه کردن(کلا قدمت رشته کامپیوتر و کتابهاش تو خونه ما زیاده ) کتابی که دانشگاه خوندم واسه استالینگز ترجمه دکتر پدرامه الانم دارم کتاب موسوی میخونم آخر ...
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - svk7 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)fars_ir نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)forouzan نوشته شده توسط: من برا نظریه فقط کتاب پورانا میخونم یعنی کافی نیست؟به نظر من هیچ کتابی جای لینز و مخصوصا تمریناش و نمیگیره ![]() چه نظری ![]() ![]() . من لینز + جزوه ی دکتر کارگهی +تست سپاهان رو خوندم،یعنی الان انگار نظریه نخوندم![]() ![]()
|