|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 25 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر همه با آهنگ حس بهشون دست میده! چقدر من بی حسم!
از عوارض منطق زیاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 25 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر همه با آهنگ حس بهشون دست میده! چقدر من بی حسم!
شاید کم گوش می کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ق.ظ
موقع آهنگ گوش دادن چشم هاتون رو ببندید و به اون آهنگ فکر کنید بدون اینکه تمرکزتون رو از دست بدید یا احساساتتون رو انکار کنید.
تو هر آدمی با هر درجه منطقی احساسات هم هست طبیعتا..
البته من خودم هم الان فهمیدم که عجیب نیست این احساسات پس وقتی همه تجربه کردند طبیعتا شما هم این احساسات رو میتونید تجربه کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: موقع آهنگ گوش دادن چشم هاتون رو ببندید و به اون آهنگ فکر کنید بدون اینکه تمرکزتون رو از دست بدید یا احساساتتون رو انکار کنید.
تو هر آدمی با هر درجه منطقی احساسات هم هست طبیعتا..
البته من خودم هم الان فهمیدم که عجیب نیست این احساسات پس وقتی همه تجربه کردند طبیعتا شما هم این احساسات رو میتونید تجربه کنید.
حقیقتش من آهنگ رو تو رانندگی گوش میدم که حوصله ام سر نره.
اگه یه مدتی منظم نیاز به رانندگی باشه به جاش چیز مفید مثل پادکست گوش میدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه یه مدتی منظم نیاز به رانندگی باشه به جاش چیز مفید مثل پادکست گوش میدم.
ظاهرا تاثیر موسیقی و شعر رو دست کم میگیرید، شاید برا همین حسی ایجاد نمیکنه در شما
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ
موزیک میتونه یه روز خوب منو بد و یا یه روز بد منو خوب کنه!
چه شبها که به پای یه موزیک خاص بیدار موندم تا صبح و ریپیت وان ترک کردم! :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ق.ظ
شماها زیادی احساساتی نیستید؟!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شماها زیادی احساساتی نیستید؟!!
شاید
ولی موسیقی به شدت تاثیرگذاره، میتونه شادی، غم، ترس، قدرت و خیلی حسای دیگه رو در آدم به وجود بیاره.
یکی از حسرتای زندگیم اینه که نواختن سازی رو بلد نیستم، بیان حست با موسیقی چه تجربه نابی میتونه باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۸ ق.ظ
چه جالب اتفاقا منم عصر داشتم به همین موضوع تاثیر موسیقی های بی کلام فک میکردم. مثلا آهنگ Hey you از pink floyd خیلی حس عجیبی داره. انگار صداهای مبهم درون خودت رو با صدای رسا میشنوی. ترکیبی از اعتراض، غم، قدرت، آزادی...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۸ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: چه جالب اتفاقا منم عصر داشتم به همین موضوع تاثیر موسیقی های بی کلام فک میکردم. مثلا آهنگ Hey you از pink floyd خیلی حس عجیبی داره. انگار صداهای مبهم درون خودت رو با صدای رسا میشنوی. ترکیبی از اعتراض، غم، قدرت، آزادی...
hey you کجاش بیکلامه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شماها زیادی احساساتی نیستید؟!!
من که نه : )))
منطقی هستم من نشون به اون نشون که دو بار تست شخصیتم رو گذاشتم تو سایت
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: ظاهرا تاثیر موسیقی و شعر رو دست کم میگیرید، شاید برا همین حسی ایجاد نمیکنه در شما
یادمه اون اوایل که خیلی اهل شعر بودم ایشون بعد پست من یه چیزی گفتن تو این مفهوم که چرا دخترها بیشتر شعر دوست دارن : ))
یعنی شعر خوندن رو دخترونه میدونن
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: موزیک میتونه یه روز خوب منو بد و یا یه روز بد منو خوب کنه!
بهترین تعریف موزیک ^_^
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: یکی از حسرتای زندگیم اینه که نواختن سازی رو بلد نیستم، بیان حست با موسیقی چه تجربه نابی میتونه باشه
منم همینطور. البته همیشه فک میکنم اگه سراغ یادگیریش برم خیلی سخته بتونم اون چیزی که حس واقعیم هست رو بنوازم بخاطر همین بیخیالش شدم.
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: hey you کجاش بیکلامه؟!
با کلام هست. موزیک وسط آهنگ بی کلامه منظورم اون بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ
چقدر حرف میزنید!!
توی دنیای واقعی هم اینقدر حرف میزنید؟!
جناب بلاک اسم خانمها بد در رفته.شما که ماشالله. از صبح خروس خون یکریز صحبت میفرمایی تا آخر شب ...
یه قراری بذارید یک صبح تا عصر افراد پایه ثابت این تاپیک بشینن اختلاطهاشون بکنن تمام بشه بعد برید سر درس و زندگیتون... والا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: توی دنیای واقعی هم اینقدر حرف میزنید؟!
بستگی داره، گاهی حتی خیلی بیشتر از این ، گاهی هم دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: جناب بلاک اسم خانمها بد در رفته.شما که ماشالله. از صبح خروس خون یکریز صحبت میفرمایی تا آخر شب ...
من دیگه متنبه شدم. من دیگه اصلا برم پی زندگیم.
|