|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ق.ظ
لزوما این که دو نفر طلاق نمی گیرن نشون دهنده ازدواج موفق نیست. آمار طلاق عاطفی در کشور کم نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: لزوما این که دو نفر طلاق نمی گیرن نشون دهنده ازدواج موفق نیست. آمار طلاق عاطفی در کشور کم نیست.
لزوما طلاق عاطفی به معنای به کار بردن عقل موقع ازدواج نیست. اون آماری که میگن برای طلاق عاطفی خیلیاش شامل نسل پدر و مادر من میشه که به قول یه دوستی اینا اصلا خواستگاری بلد نبودن.
نکته مهم
هیچ کس نمیتونه تضمین کنه یه ازدواج موفق خواهد بود یا نه. صرفا میتونید احتمال موفقیت رو ببرید بالا یا بیارید پایین.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ق.ظ
دوستمون قدیم رو مثال زدن. من هم همون رو گفتم
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: لزوما این که دو نفر طلاق نمی گیرن نشون دهنده ازدواج موفق نیست. آمار طلاق عاطفی در کشور کم نیست.
لزوما طلاق عاطفی به معنای به کار بردن عقل موقع ازدواج نیست. اون آماری که میگن برای طلاق عاطفی خیلیاش شامل نسل پدر و مادر من میشه که به قول یه دوستی اینا اصلا خواستگاری بلد نبودن.
نکته مهم
هیچ کس نمیتونه تضمین کنه یه ازدواج موفق خواهد بود یا نه. صرفا میتونید احتمال موفقیت رو ببرید بالا یا بیارید پایین.
تعریفتون از ازدواج موفق چیه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ
یه جمله ای هست که میگه چیزی رو که نداری تحقیر کن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شاید کسی که میگه عشق=طلاق خودش اونو تجربه نکرده و دلداری به خودش میده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تعریفتون از ازدواج موفق چیه؟
تقریبا با هر تعریفی خودتون داشته باشید جمله درستیه.
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه جمله ای هست که میگه چیزی رو که نداری تحقیر کن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شاید کسی که میگه عشق=طلاق خودش اونو تجربه نکرده و دلداری به خودش میده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
عجب! این هم از اون حرفای عجیب بود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه جمله ای هست که میگه چیزی رو که نداری تحقیر کن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شاید کسی که میگه عشق=طلاق خودش اونو تجربه نکرده و دلداری به خودش میده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اخه یکی از دوستان دیگه خیلی سیاه نمایی کرد سه طلاقه کرد طرفو کلن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه جمله ای هست که میگه چیزی رو که نداری تحقیر کن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اخه یکی از دوستان دیگه خیلی سیاه نمایی کرد سه طلاقه کرد طرفو کلن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شما که خودت میبری و میدوزی.
سیاه نمایی
عشق=طلاق
خودش تجربه نکرده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ
در راستای این بحث منم فک میکنم احساس همیشه map میشه به منطق. نمیشه گفت بی دلیل یکی رو دوست داریم. حتما یه پارامترهایی وجود داره. پس اساس انتخاب منطق هست که احساس رو ایجاد میکنه با برعکس... یاد تبدیل ویومدل های دیتابیسی و ویومدل های dto میوفتم.
فقط میترسم منطقی بودن بیش از حد کار دستم بده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تعریفتون از ازدواج موفق چیه؟
تقریبا با هر تعریفی خودتون داشته باشید جمله درستیه.
این جمله بله.
بگم یک زندگی عاشقانه. این که قبلش عشق نباشه، احتمال موفقیتش کم نمی شه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما که خودت میبری و میدوزی.
سیاه نمایی
عشق=طلاق
خودش تجربه نکرده
من اگه تجربه خوبی داشته باشم مثبت میگم در موردش یا حتی اگه تجربه خوبم لزوما نداشته باشم اما بد هم نداشته باشم اما اگه یه اتفاقی دیدمو منفی کنی میگم عشق=طلاق! اونم سه بار!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نکته ای که هست تصمیم گیری بر اساس احساسات خیلی ساده تر میفته تو دام عشق هیجانی در حالی که در تصمیم گیری منطقی میشه ظاهر رو به عنوان یه پارامتر در نظر گرفت (حالا جمع وزن دار یا اصلا پارامتری که حق وتو داره).
بعید میدونم وقتی کسی اینجا صحبت از عشق و دوست داشتن میکنه منظورش این باشه که عقل مهم نیست، حتما هست. شاید بیشتر نقد این هست که اگه بخوایم ازدواج رو طبق همون مثال معروف یک هندوونه در بسته بدونیم، میزان این دربستگی تو خواستگاریها و ازدواجهای سنتی خیلی بالاتر هست.
به نظر من یه ازدواج موفق و مطلوب دارای دو مولفه هست: دو تا آدم عاشق و دو خانواده باشعور؛ وقتی این دو تا باشه دیگه ارزشهای سطح پایین (خونه، ماشین، حقوق و...) جایگزین ارزشهای سطح بالا (دوست داشتن، اخلاق، حیا و...) نمیشن، بر همین اساس این گلایه درستی نیست که چرا مثلا خانواده دختر تو یک خواستگاری سنتی میاد عزت نفس پسر رو با سوالاتی مثل سیگاری بودن یا نبودن، میزان حقوق و... مورد هدف قرار میده، خب طبیعیه، وقتی هیچ شناختی نسبت به تواناییهای فرد، روحیات اخلاقی و... وجود نداره و هیچ احساسی هم در میان نیست، دیگه باید در مورد چی صحبت کرد؟ مگه پدر دختر عاشق چشم و ابروی پسر هست؟ مگر اینکه در خلاء این موارد به کمتر از اونچه که تصور میشد، قانع شد و به امید یک آینده مطلوب احتمالی دست به دعا شد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: در راستای این بحث منم فک میکنم احساس همیشه map میشه به منطق. نمیشه گفت بی دلیل یکی رو دوست داریم. حتما یه پارامترهایی وجود داره. پس اساس انتخاب منطق هست که احساس رو ایجاد میکنه با برعکس... یاد تبدیل ویومدل های دیتابیسی و ویومدل های dto میوفتم.
فقط میترسم منطقی بودن بیش از حد کار دستم بده
احساس اسمش روی خودشه. از جنس هیجانه و گذراست اما عقل قوام بیشتری داره.
بعد اصلا فرض کنید احساسات مپ شد به عقل (به قول شما). از کجا معلوم پارامترهای که احساسات در نظر گرفته پارامتر های درست و تاثیر گذاری برای ازدواج باشن؟
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این جمله بله.
بگم یک زندگی عاشقانه. این که قبلش عشق نباشه، احتمال موفقیتش کم نمی شه؟
بنده آماری ندارم اما عقلم میگه به حرف مشاوری که کلی نمونه بیشتر از من دیده اعتماد کنم.
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من اگه تجربه خوبی داشته باشم مثبت میگم در موردش یا حتی اگه تجربه خوبم لزوما نداشته باشم اما بد هم نداشته باشم اما اگه یه اتفاقی دیدمو منفی کنی میگم عشق=طلاق! اونم سه بار!!!
پس این وسط عقل اصلا بازی نیست؟! زندگی فقط روی تجربه مثبت و منفی میچرخه؟!
نه دوست عزیز. این حرف ها درست نیست.
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: بعید میدونم وقتی کسی اینجا صحبت از عشق و دوست داشتن میکنه منظورش این باشه که عقل مهم نیست، حتما هست. شاید بیشتر نقد این هست که اگه بخوایم ازدواج رو طبق همون مثال معروف یک هندوونه در بسته بدونیم، میزان این دربستگی تو خواستگاریها و ازدواجهای سنتی خیلی بالاتر هست.
به نظر من یه ازدواج موفق و مطلوب دارای دو مولفه هست: دو تا آدم عاشق و دو خانواده باشعور؛ وقتی این دو تا باشه دیگه ارزشهای سطح پایین (خونه، ماشین، حقوق و...) جایگزین ارزشهای سطح بالا (دوست داشتن، اخلاق، حیا و...) نمیشن، بر همین اساس این گلایه درستی نیست که چرا مثلا خانواده دختر تو یک خواستگاری سنتی میاد عزت نفس پسر رو با سوالاتی مثل سیگاری بودن یا نبودن، میزان حقوق و... مورد هدف قرار میده، خب طبیعیه، وقتی هیچ شناختی نسبت به تواناییهای فرد، روحیات اخلاقی و... وجود نداره و هیچ احساسی هم در میان نیست، دیگه باید در مورد چی صحبت کرد؟ مگه پدر دختر عاشق چشم و ابروی پسر هست؟ مگر اینکه در خلاء این موارد به کمتر از اونچه که تصور میشد، قانع شد و به امید یک آینده مطلوب احتمالی دست به دعا شد.
اشتباه شما اینه که دارید میگید:
ازدواج سنتی=عدم شناخت=معیار های سطحی
کی گفته چنین چیزی رو؟ کی گفته شناختی که در ازدواج سنتی بر اساس عقل طرفین، بر اساس عقل و تجربه والدین طرفین و بر اساس کمک مشاور و تحقیق و ... ایجاد میشه کمتره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: احساس اسمش روی خودشه. از جنس هیجانه و گذراست اما عقل قوام بیشتری داره.
بعد اصلا فرض کنید احساسات مپ شد به عقل (به قول شما). از کجا معلوم پارامترهای که احساسات در نظر گرفته پارامتر های درست و تاثیر گذاری برای ازدواج باشن؟
.
پارامترها رو عقل در نظر میگیره نه احساس. پس قابل اعتمادترن.
تو کتابی که دارم میخونم میگه: احساس در محل تلاقی ذهن با جسم متبلور میشود. احساس، واکنش جسم به ذهن است یا میتوانیم بگوییم بازتاب ذهن شما در جسم(نیروی حال _اکهارت تله)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۱ ق.ظ
الان من دارم با چند نفر بحث می کنم. اصلا جالب نیست اینطوری.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 23 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۳۲ ق.ظ
پیرو صحبت های بالا علاقه ای دیگر به بحث ازدواج ندارم چون فایده ای نداره .
|