|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - missi90 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
من جدن نا امید شدم چی فک می کردم چی شد. یعنی انقد آسون بوده
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shahryar200 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم سوالای ساختمان و الگوریتم یادم نمیاد! yes,ba n ta ye hash list misazim bad jostoju mikonim mishe n |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط:مشترک عجیب آسون بود ولی پایگاه سیستم بد داده بودن الان همه مشترک میزنن راجت تخصصی مهم میشه لعنتی(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن نه نا امید نباش ببینید من امروز از هر کی می پرسیدم مطمن نبود به قبولیش یا حداقل کلی غلط داشت , اینکه همه تو سایت مانشت خوب جواب می دن حتی بعضی ها هم می گن که غلط زیاد داریم دلیل این نیست که همه این جور زدن تو همین سایتی که اکثرا درس خون هستن دیگه حالا خودت قضاوت کن . |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: شک نکنین ۵۰% قبولین فکر کردین اسون بوده خواهید دید جواب ها رو پارسال هم همه همین حرفو میزدن واسه تخصصی ها بعد که نتیجه اومد و درصدهای نجومی رویت شد دیدیم که بله اوضاع خیت بوده ایشالا هرکی قد زحمتاش نتیجه میگیره درگیر نباشید تا زمان انتشار کلید ها. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
بچه ها حدودا تخصصی چند تا زدین |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
کامپیوترم فردا اسونه یعنی؟ :-( |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - missi90 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن خدا کنه امیدمون نا امید نشه توکل به خدا
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: بچه ها حدودا تخصصی چند تا زدین ۹ تا ولی به زور بشه ۲۰ درصد.تازه خیلی زیاد گفتم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shahryar200 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: ۲log[n/4]+lognچی میشد؟ ba master n^log2 bar mabnaye 4 ke mishe radikal n va roshde radikal bishtar az logn hast mishe radikal n |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: بچه ها حدودا تخصصی چند تا زدینمهم نیس من چندتا زدم مهم اینه که بقیه هم زیاد زدن و قطعا هستند کسانی که درصد های نجومی میگیرن شخصا نجومی نیستم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - farnod3 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
از دوستان در مورد سوالات شبکه،اون سوالی که دو تا روتر اون وسط بود و جوابا همه ۲۱۵ اینا میشد هر کاری کردم جواب در نیومد،یه سوالم در موردhttp,nonpersistent که ۵تا ارتباط همزمان tcp داشت من بازم نتونستم ج قطعی بیارم زدم ۱/۲ ،اون یکی سوالم interfase 0میشد . اگه کسی بلده لطفا بگه. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - vahidvahid - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: درسته |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: کامپیوترم فردا اسونه یعنی؟ :-( اگه بنا بر عدالت باشه باید آسون باشه که بچه های آی تی هم به نفعشون بشه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - khorshidee - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
من ۱در اوردم اون ۵تا tcpرو مطمین نیستم شبکه خیلی بد بودهر سال دوتا مفهمومی داشت اما امسال .. |