در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: واقعا بگید رتبتون چند شد؟واقعا امسال کنکور ندادید؟ پارسال دویست و چهل تقریبا امسال هم کنکور دادم ولی بدتر از پارسال شد |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
کی این تاپیک رو ساخته؟؟!!! به عنوان تاپیک دقت کنید! غلط املایی داره! در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) خخخخخخخ با این غلطای املایی لابد میخوان ارشد هم برن؟! حتما شریف هم میخوان برن!؟ چه استرسی دارن بچه ها! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eng_majid - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
عاقا خبری نشده هنوز؟؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amir V - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اگه نتیجه ها بیاد کلا وضعیت ۱۰ سال آینده زندگیم مشخص میشه. اینکه تهران بیارم و برم اونجا درس بخونم و کار هم بکنم. یا اینکه همین جا اصفهان بیارم و تو همین شرکتی که هستم بمونم .همه قبل قبولی از این فکرا میکنن. ولی چیز زیادی عوض نمیشه. آرزوهای جدید، خواسته های جدید... زندگی میگذره بدون اینکه بدونی جایی که الان هستی آرزوی ۶ ماه پیشت بوده. به هر حال برای همگی آرزوی موفقیت دارم. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - killerphp - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ
قاطی کرده بودم نافرم - خوابم نمی برد! ماشین رو برداشتم رفتم بیرون ، هنوز باورم نمیشه مادرم از خواب نپریده - مخم هنگه هنگ بود حالا این که بیرون چی شد بماند ولی الان بازم هنگم دیگه باید به فکر راه های بهتری باشم اگه کسی بیداره راه حل بده!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: همه قبل قبولی از این فکرا میکنن. ولی چیز زیادی عوض نمیشه. آرزوهای جدید، خواسته های جدید... زندگی میگذره بدون اینکه بدونی جایی که الان هستی آرزوی ۶ ماه پیشت بوده. تو این یه جمله خیلی حرف بود... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - kh.jafarzade - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ)killerphp نوشته شده توسط: قاطی کرده بودم نافرم - خوابم نمی برد! راه برای چی؟اینکه از هنگی در بیای ؟؟یا بخوابی؟ درکل اینروزها همه هنگن ...والا... اگرم اهلشی دود بگیر بازم اگه دز بالایی شاهین با ولم بالا بزن نشد داریوش شاید فرجی شدو چشمارو به دنیا بستی... (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: همه قبل قبولی از این فکرا میکنن. ولی چیز زیادی عوض نمیشه. آرزوهای جدید، خواسته های جدید... زندگی میگذره بدون اینکه بدونی جایی که الان هستی آرزوی ۶ ماه پیشت بوده. کدومشو میگی برار ؟حدود ۷-۸تا جمله تو دل این متنه... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: reza شما۳۵زدین یعنی؟!ظاهرا بچه ها همه بالای دوازده زدن چون بانظر علمایی که یکی از دوستان گقت مخالفن.من مشتزک فقط دوازده درصد زدم .آخه چرا شما بیشتر زدین! نه نگران نباش |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ
خب دخولمون رو به ۲۱ اردیبهشت تبریک میگم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maniborzoui - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها یه شیوه می گم برای دیدن نتایج که برید حالش رو ببرید. جالب بود حتما همین کارو میکنیم فردا |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:جالبه بالای نتایح کنکور عملیات تراویان اومده |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ
توکلی وسط بازی نتایج رو اعلام کرده |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: توکلی وسط بازی نتایج رو اعلام کردهمن فکر کردم خبریه ، فیوزام سوخت یه لحظه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mänu - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: توکلی وسط بازی نتایج رو اعلام کردهمن فکر کردم خبریه ، فیوزام سوخت یه لحظه اره بخدا منم،خدا وکیلی دیگه سکته مون ندین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - yahoo_manesht - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ق.ظ
جالبه تو سایت سنچش هیچ نشونه ای از این که احیانا بخوان نتایج کنکور رو بدن نیست که نیست ، تا اونچا که یادمه پارسال چند روز قبل از این که نتایج رو سایت قرار بگیره اعلامیه مربوط به اون تو سایت قرار گرفت |