|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
سلام دوستای قدیمی. من که بعد رسوایی کنکور بدجور حالم گرفته شدو خیلی بی انگیزه شدم.خیلی واسش زور زده بودمو وقت گذاشتم.افسوس. اما امیدوارم چند روز دیگه با دیدن موفقیت و خوشحالی شماها ، منم خوشحال شم ![]() موفق باشید |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Fardad-A - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ)mohamad304 نوشته شده توسط: فردا هم جوابای دیتا بیس ( و احتمالا نظریه زبان و الگوریتم ) رو از استادامون میپرسم میارم اینجا میذارم.اینجا نذارید . اینجا فقط واسه مطالعه گروهی هست. اینکه من اومدم اینجا بازم بر اساس گزارش دوستان هست. من خواهش میکنم بجز موضوع تاپیک چیزی نگید. بزودی این تاپیک بقول امیرخان پالایش و یا پیرایش میشه
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بزودی این تاپیک بقول امیرخان پالایش و یا پیرایش میشهبله. حالا اگه پستها هم پالایش نشه، فرداد خان با اشارتی کابرا رو برای همیشه پالایش خواهند کرد
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohamad304 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اینکه من اومدم اینجا بازم بر اساس گزارش دوستان هست. من خواهش میکنم بجز موضوع تاپیک چیزی نگید. اگه من مدیر بودم حالیت میکردم بجر موضوع تاپیک چیزی نگید رو هم بهت نشون میدادم.بازم لطفا قدوم مبارکتون رو بر این تاپیک محقر بذارید و جواب من رو بدهید فرداد خان ! |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Fardad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ق.ظ
وقتی یک نفر تذکر به اون بزرگی را بالای صفحه نمی بینه و اینجا را با یک جای دیگه اشتباه گرفته و شاخ و شونه میکشه بهترین راه اینه که بدون درگیری لفظی ایشان را از محیط خارج کنیم . اگر کسی میخواد اینجا بمونه در خدمتشیم ولی اینجور افراد بهتره نباشند. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ق.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: حالا امتخان کی هست؟والا تاریخ دقیقش رو نگفتن. اما ۹-۱۰-۱۱ خرداده. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nassim92 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من همه درسا رو بلدم. فقط باید مرور کنم یادم میاد... فقط نمیدونم چه سرفصلهای جدیدی رو باید خوند. تو آزاد که درس معماری حذف هستش |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - kati - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ولی معماری صفر. باید از رو اجلالی یا پوران بخونم کم کم... واسه گرایشIT درس معماری هست. قبلا کلی سر این موضوع بحث شده... نتیجه گیریش هم این شد که گرایش IT معماری داره...می گم AMir دیگه شما معماری نخون...دوستان راضی نیستند شما معماری بخونید... اصرار دارند که معماری نباشه...
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: می گم AMir دیگه شما معماری نخون...دوستان راضی نیستند شما معماری بخونید...آره منم به خاطر اصرار شماها معماری نمیخونم. ینی فعلن که هیچی نخوندم
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - red.boy.1367 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
مدیر دیکتاتور نمی خواهیم... |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - reza_shadow - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
این بحثتونو باید تو قسمت شکایات انجام بدید ..... اینجا جاش نیست فکر کنم....!!!!! |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - vaka - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ)mohamad_s نوشته شده توسط: [quote='reza_shadow' pid='175953' dateline='1368023473'] سلام.شما که داری محاسبات می خونی می شه راهنمایی کنی که در چهار سال اخیر در کنکور آزاد از چه مبحثی بیشتر سوال اومده؟ممنون می شم راهنمایی کنی. |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
دوستان اینجور بحثهارو ول کنید آدمو از کارش عقب میندازه و از هدفش دور میکنه دوستان بنده بعد از خیلی مدت و مطالعه زیاد درس پایگاه داده و بهره گیری از جزوه های چندین استاد و زدن تمامی سوالات دانشگاه آزاد چندین سال از سال ۸۰ به این نتیجه رسیدم که احتمال زیاد شاید بگم ۹۰% طراح سوالات پایگاه استاد حق جو هستن یا هم از دانشگاه تهران هست واقع خیلی شبیه هست بنده اینن یک سوال رو دیدم که در جزوه ایشون بود select sname from stud Where avg <avg(avg که این دستور غلط هست و هربار فقط اون سطرهای رو مقایسه میکنه تا حالا برسی کرده مثلا سطر ۲ جدول میانگینش رو با سطر های اول و خودش و سطر سوم میانگینش رو با سطرهای اول دوم و سوم مقایسه مکنه که این غلط هست باید با کلا میانگین سطرهای جدول مقایسه کنه و شکل درست دستور اینه select sname from stud where avg <AVG(avg) بگم کپی سوالات عین جزوه استاد حق جو هست باور نمیکنید بنده سال پیش که شرکت کرده بودم هیچی نمیتونستم بزنم الان که همه همون سوالات رو زدم اکثرا عین همه اونا از جزوه استاد حق جو بود یه سری بچرخونید مانشتیا باید از هرجا که بخوان قبولشن i love u manesht |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Fardad-A - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
من در یک پست موقت دو سه مورد را بگم و بعدآ حذف میکنم. اول اینکه اینجا یک سایت علمی است و مطابق قانون و اصول یک سایت علمی رفتار میکنیم. انتقاد دارید مطرح کنید ولی در مقابل قانون اینجا بایستید ناگزیر باهاتون خداحافظی میکنیم. دوم اینکه کسیکه بن میشه دوباره با یک اسم دیگه پست میزنه دوباره بن میشه . اگه بن کردن اینقدر کشک باشه که با یک اسم بری با یه اسم دیگه یک ساعت بعد بیای که خیلی مسخره است. ضمنا" این دوستان کل پستهاشون مطابق قانون مانشت حذف میشه. یعنی هر چی زدند پاک میشه. اگه لازم باشه آی پی هاشون را هم بن میکنیم. بنابراین به قانون اینجا احترام بگذارید.افراد زیادی تلاش میکنن تا نظم اینجا برقرار باشه و برای هر تازه واردی دسترسی به مطالب صحیح و درست ممکن باشه. اگر آزادی صد در صد در زدن مطالب یا زدن هر چیزی در هر جایی باشه اینجا به سرنوشت خیلی از تالارهایی که ظاهرا" تخصصی هستند ولی پیدا کردن یک مطلب درست درشون میسر نیست .مانشت غنی است . ولی اگه نظم نداشته باشه و کنترلی بر صحت و سقم مطالب علمی نباشه قابل استفاده نیست. شکایتی انتقادی حرفی دارید در خدمتیم ولی شاخ و شونه کشیدن و جو سازی بشدت باهاش برخورد میشه.بخش انتقادات داریم مطرح کنید. یا مثل خیلیها که در ایمیل یا پیام حرفاشون را میزنن مطرح کنید. دوستانی که با روحیاتشون سازگار نیست یا خودشون را وفق بدن یا پست نزنند و فقط ناظر باشند.البته دوستان جدید را حتی المقدور مدیران راهنمایی کنند. گاهی لازمه برای نفع اکثریت، حفظ سطح سایت و استفاده بهتر آیندگان در تالارها به بعضی سخت بگیریم ولی دشمنی یا خصومت با احدی نداریم. حتی اونایی که بن میشن بیان مشکلشون را خصوصی مطرح کنند اگه سوء تفاهم باشه محرومیت شون برداشته میشه. موفق باشید و به بحث تون ادامه بدین. |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
کسی میدونه چندم و چه ساعتی کنکوره؟ |