|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 05 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ظاهرا محرم تاثیر خودشو گذاشته و بحث های ازدواج تموم شده.
من چون قول دادم پست بحثی اینجا نذارم، تو تاپیک ازدواج که پرنده پر نمیزنه گذاشتم
این تاپیک homepage مرورگر شماست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 05 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۵:۰۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دوستان ژورنال فارسیای که زود جواب بدن واسه مقاله کسی میشناسه؟
ژورنال دانشگاه شاهد تهران هست
ژورنالها که مربوط به صنایع الکترونیک ایران و وزارت دفاع هستن هم معمولا بهشون چندین بار ایمیل بزنید و پیگیری کنید زود جواب میدن
من دوسال پیش بود یه مقاله داشتم فرستادم ژورنال صنایع الکترونیک. ۹ماه جوابمو ندادن بهشون یه ایمیل زدم و کمی تند باهاشون حرف زدم یکهفته بعد جواب دادن و مقالمو ریجکت کردن!! خدا خیرشون بده که اینکار کردن! سریع مقالمو انگلیسی کردم و فرستادم مجله دیگه یکماه بعد اکسپت شد تمام شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (05 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: دوست پسر دنیاجهانبخت واسش مازراتی خریده ،اونوقت من به علی گفتم سال بعد که همو دیدیم یه چیپس تنوری بگیر واسم الان سه ساعته آن نشده :///
بالاخره یه روز صبح پا میشم میرم فرم انصراف از دانشگاه رو پر میکنم و موقع بیرون اومدن از دانشگاه داد میزنم: به خدای کعبه قسم که رستگار شدم
بهت برنخوره ولی نشون می ده خیلی جو گیر هستی !
مرسی ))))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ظاهرا محرم تاثیر خودشو گذاشته و بحث های ازدواج تموم شده.
اینجا سکوته، ولی در دنیای واقعی خیلی خبرا در جریانه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (05 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ظاهرا محرم تاثیر خودشو گذاشته و بحث های ازدواج تموم شده.
دنیای واقعی یعنی کجا؟ اینستا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (05 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ظاهرا محرم تاثیر خودشو گذاشته و بحث های ازدواج تموم شده.
عه در کدوم زمینه؟ عزاداری یا ازدواج؟
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دنیای واقعی یعنی کجا؟ اینستا؟
اینستا واقعیه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دنیای واقعی یعنی کجا؟ اینستا؟
نه در حاشیه هیئت ها
کلی شماره رد و بدل میشه، کلی مامانا دارن دختر میپسندن
-----------------------
چقدر اسمایلی ها این جا کمه، یه کمپین درخواست اسمایلی باید راه بندازم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۲ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دنیای واقعی یعنی کجا؟ اینستا؟
نه در حاشیه هیئت ها
کلی شماره رد و بدل میشه، کلی مامانا دارن دختر میپسندن
انقد بدم میاد ازین حرکت
ولی چه ریز بحث ازدواج راه افتاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: ولی چه ریز بحث ازدواج راه افتاد
اینجا انبار باروته. کافیه جرقه اول رو بزنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: انقد بدم میاد ازین حرکت
امان از این مامانا که پسر دارن، تو خاکسپاری هم پیگیرن حتی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجا انبار باروته. کافیه جرقه اول رو بزنید.
شما هم ک متخصص جرقه. جرقه رو میزنید و بحث رو از دور رصد می کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: امان از این مامانا که پسر دارن، تو خاکسپاری هم پیگیرن حتی
من حالشون رو درک می کنم. مادره چند ساله داره خواستگاری میره، دیگه به هر دری میزنه که این وظیفه (ازدواج پسرش) از دوشش برداشته بشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: انقد بدم میاد ازین حرکت
امان از این مامانا که پسر دارن، تو خاکسپاری هم پیگیرن حتی
دیده شده مادره پسر نداره دختر نشون میکنه برای پسر نداشته اش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من حالشون رو درک می کنم. مادره چند ساله داره خواستگاری میره، دیگه به هر دری میزنه که این وظیفه (ازدواج پسرش) از دوشش برداشته بشه.
بسوزه پدر تجربه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 06 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹ ق.ظ
بحث ازدواج و تشویش اذهان عمومی غدقن(درست نوشتم؟)
وگرنه ...
|