|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۲ ب.ظ
پست های قدیم رو که میخونم حس میکنم کاربرای قدیم راحتتر حرفشونو میزدن
نمیدونم این حسه منه یا اینطور بوده واقعا
کلا حس میکنم جوش فرق داشته با الان
چرا رفتن اصن یه سری از کاربرا:|

-------------
بعضی سایتا که واقعا مفید هستن چرا فیلترن ....
مثل یوتیوب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۲ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: پست های قدیم رو که میخونم حس میکنم کاربرای قدیم راحتتر حرفشونو میزدن
نمیدونم این حسه منه یا اینطور بوده واقعا
کلا حس میکنم جوش فرق داشته با الان
چرا رفتن اصن یه سری از کاربرا:|
الان که دیگه جوی نیست که بخواد خوب یا بد باشه. صرفا هرکی حرفشو میزنه (یا نمیزنه) و میره. مشارکتی در بحث ها نیست. بحث ها هم اعصاب خورد کن و تهاجمیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: الان که دیگه جوی نیست که بخواد خوب یا بد باشه. صرفا هرکی حرفشو میزنه (یا نمیزنه) و میره. مشارکتی در بحث ها نیست. بحث ها هم اعصاب خورد کن و تهاجمیه.
الان خلاعه
ولی پایه نبودنا، شیرینی دفاع شما مونده بود رو دستتون، من اون موقع مانشتو نمیشناختم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۵ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: الان خلاعه
ولی پایه نبودنا، شیرینی دفاع شما مونده بود رو دستتون، من اون موقع مانشتو نمیشناختم  
هر کی نخورد از دستش رفت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - James Sullivan - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ
کاربر black ادرس زیر فایل یوتوب سر راست میکنه فقط اگر بخوای فایل حجیم بفرستی زمانبر میبره (۵ گیگ محدویتش)-قابلیت resume داره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پولی اگر میخوای این سایت خوبه:http://filegir.com/
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: کاربر black ادرس زیر فایل یوتوب سر راست میکنه فقط اگر بخوای فایل حجیم بفرستی زمانبر میبره (۵ گیگ محدویتش)-قابلیت resume داره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
عالی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: کاربر black ادرس زیر فایل یوتوب سر راست میکنه فقط اگر بخوای فایل حجیم بفرستی زمانبر میبره (۵ گیگ محدویتش)-قابلیت resume داره.
خیلی خوبه ممنون : )
این چطوری دانلود میکنه؟ ینی پشت صحنه چه اتفاقی میفته؟ چون مثلا لینک یوتیوب رو به منیجرها بدی دانلود نمیکنه
--------------------
اون وقت این چیه؟ ویکی لیچ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد
بعد طبق کدوم قانون یوتیوب فیلتره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: الان که دیگه جوی نیست که بخواد خوب یا بد باشه. صرفا هرکی حرفشو میزنه (یا نمیزنه) و میره. مشارکتی در بحث ها نیست. بحث ها هم اعصاب خورد کن و تهاجمیه.
خوب، بد، خنثی یا حتی تهاجمی هنوز هم از خیلی جاها بهتره. موافق نیستین؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۲۸ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: الان که دیگه جوی نیست که بخواد خوب یا بد باشه. صرفا هرکی حرفشو میزنه (یا نمیزنه) و میره. مشارکتی در بحث ها نیست. بحث ها هم اعصاب خورد کن و تهاجمیه.
خوب، بد، خنثی یا حتی تهاجمی هنوز هم از خیلی جاها بهتره. موافق نیستین؟
منظورتون دقیقا کجاهاست؟ ایسنتاگرام؟ کامنت های زومیت و دیجیاتو؟ گروه های تلگرام؟ فیسبوق؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منظورتون دقیقا کجاهاست؟ ایسنتاگرام؟ کامنت های زومیت و دیجیاتو؟ گروه های تلگرام؟ فیسبوق؟
این ها به علاوه حتی بعضی جمع های فیزیکی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۱۱ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منظورتون دقیقا کجاهاست؟ ایسنتاگرام؟ کامنت های زومیت و دیجیاتو؟ گروه های تلگرام؟ فیسبوق؟
این ها به علاوه حتی بعضی جمع های فیزیکی
من نسبی به قضیه نگاه نمی کنم. اجباری نیست تو هیچ کدوم از اینها باشم. میتونم هر کدوم رو که خواستم حذف کنم. اما مانشت نسبت به گذشته افت داشته.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من نسبی به قضیه نگاه نمی کنم. اجباری نیست تو هیچ کدوم از اینها باشم. میتونم هر کدوم رو که خواستم حذف کنم. اما مانشت نسبت به گذشته افت داشته.
درسته ولی میشه کلا ارتباطات رو حذف کرد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من نسبی به قضیه نگاه نمی کنم. اجباری نیست تو هیچ کدوم از اینها باشم. میتونم هر کدوم رو که خواستم حذف کنم. اما مانشت نسبت به گذشته افت داشته.
درسته ولی میشه کلا ارتباطات رو حذف کرد؟
میشه ارتباطات خوب رو نگه داشت. فرضا من دلیلی نمیبینم تو گروه های تلگرامی فامیلی باشم. فیسبوک رو سالها پیش گذاشتم کنار. اینستاگرام هم ندارم. بخوام با فامیل ارتباط داشته باشم میتونم برم خونشون یا اونا بیان خونه ما. مهمونی و عروسی هم همینطوره. میتونید برای طرف توضیح بدید که چرا نمیاید. نگید عملی نیست. من دیدم زن هایی رو که عمل می کنن به این.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میشه ارتباطات خوب رو نگه داشت. فرضا من دلیلی نمیبینم تو گروه های فامیلی باشم. بخوام با فامیل ارتباط داشته باشم میتونم برم خونشون یا اونا بیان خونه ما. مهمونی و عروسی هم همینطوره. میتونید برای طرف توضیح بدید که چرا نمیاید. نگید عملی نیست. من دیدم زن هایی رو که عمل می کنن به این.
درسته، منم از این کارا کم نکردم ولی غیر از ارتباط روزمره، تو جمع فامیل میشه راجع به دغدغه های ذهنی حرف زد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۴۰ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: درسته، منم از این کارا کم نکردم ولی غیر از ارتباط روزمره، تو جمع فامیل میشه راجع به دغدغه های ذهنی حرف زد؟
راجع به جمع فامیل توضیح دادم. جمع فامیل رو میشه کم کرد. خیلی از مهمونی ها ضرورتی نداره که آدم بره. میشه با یه تماس چند دقیقه ای حال طرف رو پرسید به جای اینکه آدم بره ۳ ساعت تو مهمونی بشینه.
|