|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از اون لیوان بزرگا که دو تا لیوان میشه در اصل
اوه اوه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۵ ب.ظ
شما روی دکمه download این صفحه کلیک می کنید فایل براتون دانلود می شه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
می شه یکی تست کنه؟ برای من غیر فعال است.
چجوری می شه دانلود کرد؟ باید حتما به نویسنده اش بگم غیر فعال است؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۳۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: شما روی دکمه download این صفحه کلیک می کنید فایل براتون دانلود می شه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
می شه یکی تست کنه؟ برای من غیر فعال است.
چجوری می شه دانلود کرد؟ باید حتما به نویسنده اش بگم غیر فعال است؟
ریپازیتوری گیته. کلون کنید:
git clone
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ق.ظ)امیر رضا خجسته نوشته شده توسط: سلام بر همه.لطفا خواهش میکنم یه نفر که وارده بهم جواب بده هیچ جا نتونستم پیدا کنم.من میخوام برنامه نویسی بشم و برنامه هایی مانند انتی ویروس و کلن برنامه ضد ویروس و ضد هک بسازم چه زبان های برنامه نویسی باید اموزش ببینم به ترتیب ممنون میشم راهنماییم کنید.و اینکه مسابقات برنامه نویسی ACM ایا کسی از ایران رفته مسابقات جهانی یا نه؟
گرفتی ما رو ؟
ضد ویروس ضد هک !؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sixsixsix - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۳ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ ب.ظ
دولت میخواد برای شرکت های خصوصی و دانش بنیان آزمون برگزار کنه ))))
اینم دفترچه اش:
موارد امتحانی کشته منو: ریاضی، ادبیات، فهم IT، روابط اجتماعی
دولتم دیگه شوخیش گرفته!
فرض کنید طرف ۵ ساله برنامه نویسی حرفه ای می کنه بعد باید آزمون ادبیات و فهم IT بده!
این دیگه اوج کج فهمی سیستم دولتی بود! آخه اشتغال رو دستوری میخواید زیاد کنید؟! اونم از نوع خصوصی و دانش بنیان؟! مسخره کردید ما رو؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۵۷ ب.ظ
..........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۳۵ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: روزی ۱۰ تا ۲۰لیوان چای آمار نگران کننده ایه برای یک جوان،اما چیز دیگه ای جایگزین یافت نشده هنوز
قهوه اسپرسو
تست شده یکم طولانی مدت اختلال تمرکز و بی خوابی در پی داشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
چ خبره اینجا همش نقطه میذارین؟! 
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دولت میخواد برای شرکت های خصوصی و دانش بنیان آزمون برگزار کنه ))))
اینم دفترچه اش:
دولتم دیگه شوخیش گرفته!
فرض کنید طرف ۵ ساله برنامه نویسی حرفه ای می کنه بعد باید آزمون ادبیات و فهم IT بده!
این دیگه اوج کج فهمی سیستم دولتی بود! آخه اشتغال رو دستوری میخواید زیاد کنید؟! اونم از نوع خصوصی و دانش بنیان؟! مسخره کردید ما رو؟!
ارور میده میزنم رو لینکه!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ)۳ngineer نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دولت میخواد برای شرکت های خصوصی و دانش بنیان آزمون برگزار کنه ))))
اینم دفترچه اش:
دولتم دیگه شوخیش گرفته!
ارور میده میزنم رو لینکه!!
از این صفحه "دفترچه راهنمای آزمون" رو ببینید:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 14 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 14 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: تست شده یکم طولانی مدت اختلال تمرکز و بی خوابی در پی داشت![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
واسه تمرکزتون یه خط کوکائین بزنید
اگرم کوک عصبیتون کرد یکم کراک بزنید
ولی کراک وضع معده رو بهم میریزه ،
واسه معدتون هم یه بسط شیره میتونید استفاده کنید
در آخر یه نخ سیگار روش بزنید ، اینجوری روزی بالای ۱۲ ساعت برنامه نویسی خواهید کرد  
استاد نظرتون درباره گل چیه؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vazoupresin - 14 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ق.ظ)امیر رضا خجسته نوشته شده توسط: سلام بر همه.لطفا خواهش میکنم یه نفر که وارده بهم جواب بده هیچ جا نتونستم پیدا کنم.من میخوام برنامه نویسی بشم و برنامه هایی مانند انتی ویروس و کلن برنامه ضد ویروس و ضد هک بسازم چه زبان های برنامه نویسی باید اموزش ببینم به ترتیب ممنون میشم راهنماییم کنید.و اینکه مسابقات برنامه نویسی ACM ایا کسی از ایران رفته مسابقات جهانی یا نه؟
گرفتی ما رو ؟
ضد ویروس ضد هک !؟
چطور مگه؟! امکان نداره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vazoupresin - 14 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۳۱ ق.ظ)SamanBeigmiri نوشته شده توسط: انتظارات کارفرمایان از نیرو های رشته آی تی و کامپیوتر چیزی شبیه اینه : (در ایران)
![[تصویر: 442646_photo_2017_09_04_23_50_42.jpg]](https://img.manesht.ir/442646_photo_2017_09_04_23_50_42.jpg)
+
تسلط کامل به طراحی موشکِ قاره پیما با سوخت جامد و سوخت مایع
آشنا با انواع سخت افزار های که در یک قرن اینده تولید خواهد شد
آشنایی با طراحی و تولید بمب هیدروژنی مزیت محسوب میشود
سن بین ۲۵ تا ۳۰
۸ سال سابقه کاری در خط تولید انواع تانک ها و کشتی های هوایی در دوره آلمان نازی
+ روحیه کار گروهی
عجب  
|