گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - deep-romance - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ
سلام بچه ها ۱۲۴ هوش شهید بهشتی میارم؟ بین شهید بهشتی و علم صنعت کدوم بهتره؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arashint - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ ب.ظ
۱۳۲ نرم افزار کجاها میشه قبول شد؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - yoones.rezaei - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ
۸۷ علوم کامپیوتر با این ظرفیت ها برای شبانه دانشگاه تهران شانس داره ؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farahdsa - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ
کسی میتونه من رو قانع کنه؟ تا سال پیش کسی مشترک و تخصصی رو زیر ۳۰ بزنه و ریاضی رو متوسط یعنی در حد ۳ تا تست، رتبه به بین ۴۰۰ تا ۵۵۰ نوسان داره. اما امسال اگر زبان رو بالای ۵۰% کسی زده باشه و مشترک و تخصصی رو خیلی ضعیف بزنه بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ نوسان داره سنجش فرمولشو عوض کرده؟ هیچ سالی مثل امسال نبوده که انقدر زبان تاثیر گذار باشه. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ)farahdsa نوشته شده توسط: کسی میتونه من رو قانع کنه؟ فرمول عوض نشده تا سال ۹۳ ضریب زبان ۱ بود و ریاضی ۲ و مشترک و تخصصی ۴ ولی از سال ۹۴، یعنی پارسال و امسال ضریب زبان ۱ و ریاضی ۱ و مشترک و تخصصی ۲ شده یعنی میشه گفت عملاً ضریب زبان ۲ برابر شده و بقیه تغییر نکردند. (یا بهتره بگیم ضریب بقیه نصف شده) به همین دلیل پارسال و امسال تاثیر زبان نسبت به سالهای قبل خیلی بیشتر شده منتها سال ۹۴ با توجه به اینکه زبان خیلی سخت بود، کمتر کسی تونسته بود بالای ۴۰ درصد بزنه (حتی خیلی از رتبه های زیر ۵۰ زبان رو زیر ۳۰ درصد زده بودن) به همین دلیل در سال ۹۴ زبان خیلی تاثیر گذار نبود (مگر برای چند نفر خاص که زبانشون خیلی قوی بود و تونسته بودن بالا بزنن.) ولی زبان امسال نسبت به سال ۹۳ و ۹۴ خیلی راحت تر بود و به همین دلیل خیلیا بالا زدن و با توجه به سخت بودن مشترک و تخصصی های امسال، عملاً این زبان بود که تعیین کننده بود و خیلی رتبه ها رو جابه جا میکرد. (البته به غیر از نفرات کمی که تونسته بودن مشترک یا تخصصی رو بالا بزنن. توی رتبه های برتر امسال کسانی بودند که حتی با سفید دادن زبان رتبه زیر ۴۰ آوردن. و این به خاطر بالا بودن درصد تخصصی و مشترکشون بود که البته تعداد این افراد خیلی کم بود ولی میتونید تو قسمت کارنامه ها چند مورد رو خودتون ببینید) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farahdsa - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۱ ب.ظ)axarsu نوشته شده توسط:بله ،پارسال زبان خیلی سخت بوده که درصدها پایین بوده.(27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ)farahdsa نوشته شده توسط: کسی میتونه من رو قانع کنه؟ ولی با اینکه ضریب زبان ۱ هست و کارنامهایی رو دیدم که زبان خیلی بالاست یعنی بالای ۷۵% هست، ولی مشترک و تخصصی خیلی پایین هست رتبه رو خیلی برده بالا. با عقل جور در نمیاد چجوری حساب شده. مشترک و تخصصی ضریب ۲ هست و وزنش از زبان خیلی سنگین تر هست. یعنی مثلا کسی میانگین مشترک و تخصصی رو به فرض بین ۲۵ تا ۳۰ زده باشه و ریاضی ۲ تا تست و زبان رو خالی گذاشته باشه نسبت به کسی که میانگین مشترک و تخصصی بین ۱۸ تا ۲۵% زده باشه و ریاضی ۲ تاست و زبان بالای ۶۵% زده باشه رتبش کمتر میشه!! من فکر کنم سنجش سیاستش رو عوض کرده و زبان رو جز مهمترین دروس از لحاظ تراز حساب کرده. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ)farahdsa نوشته شده توسط: یعنی مثلا کسی میانگین مشترک و تخصصی رو به فرض بین ۲۵ تا ۳۰ زده باشه و ریاضی ۲ تا تست و زبان رو خالی گذاشته باشه نسبت به کسی که میانگین مشترک و تخصصی بین ۱۸ تا ۲۵% زده باشه و ریاضی ۲ تاست و زبان بالای ۶۵% زده باشه رتبش کمتر میشه!! معلومه که همینطوره، سال ۹۴ هم همینطور بود ۶۵ درصد زبان معادل ۳۲/۵ درصد مشترک یا ۳۲/۵ درصد تخصصی یا ۶۵ درصد ریاضی میشه، چون ضریبش با ریاضی برابره و نصف تخصصی و مشترکه این دیگه پرسیدن نداره که ولی سال ۹۴ با توجه به اینکه زبان خیلی سخت بود شما نمیتونید کسی رو پیدا کنید که ۶۵ درصد زبان زده باشه و تخصصی و مشترک رو ۲۰ درصد ولی امسال چون برعکس بود و تخصصی و مشترک سخت بود و زبان آسون بود، افراد زیادی هستند که زبان رو بالا زدن و مشترک و تخصصی رو کمتر از ۲۵ درصد زدن من خودم ۶۱ درصد زبان زدم، ولی تخصصی ۲۵ درصد و مشترک ۳۳ درصد زدم (ولی شما این درصدها رو با همین نسبت ها تو کارنامه های ۹۴ نمیتونید پیدا کنید، متیونید بگردید تا مطمئن بشید، ولی امسال مشابه این درصدها خیلی زیاد بوده) |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - faezete - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون در رشته ای تی تجارت غیر انتفاعی شهرستان بهتره یا اموزش محور تهران؟؟ و اینکه اموزش محور تا چه رتبه ای میگیره؟ ۳۰۰ میگیره؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان من با توجه به اینکه احتمال تهران قبول شدنم در گرایش نرم افزار خیلی کمه، قصد داشتم گرایش الگوریتم دانشگاه تهران رو انتخاب کنم. به همین دلیل با یکی از کاربران سایت که پارسال در همین گرایش قبول شده بود صحبت کردم و خواستم کمی در مورد درسهاشون و همینطور سطح عملی استادهاشون و ارزش مدرک و ... برام توضیح بده متاسفانه پاسخی که ایشون به من داد کمی منو دلسرد کرده که به همین دلیل میخواستم با سایر دوستان مشورت کنم و نظرشون رو بپرسم اولاً که ایشون چارت درسیشون رو برای من ارسال کردند (کلی دنبالش گشتم و حتی تو سایت دانشگاه تهران هم پبدا نمیشد) و بعد از دیدن درسها متوجه شدم که این رشته کاملاً ریاضیه و ارتباط زیادی با کامپیوتر و نرم افزار نداره اینم لینک چارت درسی که میتونید دانلود کنید و ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ضمناً ایشون گفتند که استاداشون اکثراً از دانشکده ریاضی میان و اصلاً دید کامپیوتری ندارن، ضمن اینکه کلاسهاشون هم در دانشکده فنی امیرآباد نیست و در انقلاب برگزار میشه این رو هم اضافه کنم که من کلاً در دروس رشتهی کامپیوتر از درس طراحی الگوریتم واقعاً متنفر بودم و تو کنکور هم فقط یکی زدم که اونم غلط در اومد. و حالا میبینم تمام دروس این گرایش یه جورایی به طراحی الگوریتم و ریاضیات وابسته اند. حالا میخواستم بدونم به نظر شما اصلاً ارزش داره که تو این گرایش ادامه تحصیل بدیم ضمن اینکه این گرایش هنوز در ایران دوره دکترا نداره و اگر هم بخوام تو دکترا تغییر گرایش بدم، خیلی به این گرایش ارزشی قائل نیستند و نمیشه تو دانشگاههای خوب پذیرش شد ولی واقعاً برای من رفتن به شهرستان خیلی سخته و حتماً باید تو تهران درس بخونم، دوستان آیا صلاح میدونن من این گرایش رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفاً جواب بدید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nimaans - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:این دوستمون کارشناسی کدوم دانشگاه بودند ؟(27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: ظرفیت شبکه شریف نصف شده ... |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - G0ld!s - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان من چند ساله روی رتبه ۵۰۰ طلسم شدم. چرا تهران غیرانتفاعی نداره حداقل اونو بزنیم. تو رشته آی تی منظورمه... |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kebrit - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
سلام به همگی سوالی داشتم : طی دوره ی کارشناسی ارشد امکان تغییر گرایش هست ؟ مثلا از نرم افزار به هوش مصنوعی و اگر هست مخاطرات ، شرایط و ... چیه ؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ)axarsu نوشته شده توسط: سلاممیشه رتبه نرم و همینطور رتبه الگوریتمتون رو بگید؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - thxli - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ)roodantnt نوشته شده توسط: با احترام به نظر همه دوستان تبریییکبه تلاشتون. با روندی که شما دارید پیش میرید سال دیگه زیر ۱۰۰ میشید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)G0ld!s نوشته شده توسط: سلام دوستانخاتم تهران |