تالار گفتمان مانشت
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - نسخه‌ی قابل چاپ

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - si.mozhgan - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ

سایت سنجش زده که امروز دفترچه جدید می ذارن و قراره تمدید کنن مهلت انتخاب رشته رو . به نظرم اگه انتخاب رشته نکردین کمی صبر کنین. شاید اضافه کردن !
این سنجشم وقت اضافه ست !

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - arixooo - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ

الان من اصلاحیات رو دیدم...در مورد افزایش ظرفیت در آی تی که فقط مجازی و یکی ۲ تا غیر انتفاعی اضافه شده...اما در مورد شریف حرفی نزده...معمولا نباید الان میگفتن که شریف از گرایش ۲و۳ برمیداره نه ۱و۴(توی آی تی)؟؟؟؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - m.azizi - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ

سلام.
کسی میدونه با ۷۰۰ نرم افزار توی تهران چیزی میشه قبول شد یا نه؟
من شنیدم تا ۱۱۰۰ هم مجازی شهید بهشتی قبول شدن ولی درباره رتبه ۷۰۰ هیچی نشنیدم!! ولی نمیدانم مجازی چجوریهHuh
شبانه ها تا رتبه چند پر میشه؟

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)sheyda نوشته شده توسط:  سلام

ببخشید یه سوال:

اگه تو رشته اصلی و شناور ( هر دو) مجاز باشیم ؛ فقط برای یکی میتونیم انتخاب رشته کنیم یا هر دو تا رو میشه بزنیم ؟

مرسی

برای هر دو میتونید انتخاب رشته کنید. مثلا اگر نرم و علوم کامپیوتر داده باشید میشه از هر دو تا با هر ترتیبی که دوستدارید انتخاب کنید.

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - david007 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ

بچه ها یک سوال بین روزانه علم و صنعت یا شهید بهشتی یا تربیت مدرس برای معماری کامپیوتر کدوم بهتره؟
میگن استادای علم و صنعت دانشجو ها رو اذیت میکنن!

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - mona151 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ

سلام دوستان
روزای آخره خواهشن کمک کنین
من با ۱۵۱ گرایش ۱و۴، تو ترتیب زدن الزهرا و شاهد و مالک و قم و شهرستانای دیگه موندم
نظرتون چیه؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - arixooo - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mona151 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من با ۱۵۱ گرایش ۱و۴، تو ترتیب زدن الزهرا و شاهد و مالک و قم و شهرستانای دیگه موندم
نظرتون چیه؟

شاهد..
مالک
الزهرا
قم
بقیه
موفق باشیدSmile

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - mona151 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ

ممنون از راهنماییتون
ولی پارسال رتبه های الزهرا از مالک و شاهد بهتر بوده ها، امسالم که گرایش شبکه میگیره
مالک ممنوعیت ادامه تحصیل در خارج از کشورونداره؟

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mona151 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
نظرتون چیه؟

شاهد..
مالک
الزهرا
قم
بقیه
موفق باشیدSmile

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - milad_rahimi - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ

سلام دوستان
درصدای من به این شکل هستش که
:زبان و سیستم عامل و معماری :سفید
مدیریت -۵/۵
پایگاه:۳۳/۳۳
مشترک:۹۰/۶
رتبم شده ۹۰۰۰
به نظرتون درسته؟
آخه یکی ۲ تا ۱۶/۱۶- داشته بقیه هو پایین زده تو همین ای تی شده ۴۰۰۰

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - arixooo - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:  سلام دوستان
مدیریت -۵/۵
رتبم شده ۹۰۰۰
به نظرتون درسته؟

مشترک ۹۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلل الخالق...شانسی زدی یا خونده بودی؟؟؟ به هر حال من فکر کنم درست نیست...باید خیلی بهتر میشدی

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Mohammad-A - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ

شاید درصدها جابه‌جا نوشته شدند

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - arixooo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:  شاید درصدها جابه‌جا نوشته شدند

آره احتمالا...Big Grin

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - arixooo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ

دقت کردید انتخاب رشته که میکنید رنگ کارشناسی ارشد باید سبز باشه طبق چیزی که خودشون یه خط بالاتر گفتن اما قرمزه...به رنگ کاردانی...نفرستن مارو کاردانی یهو..

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Masoud05 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  دقت کردید انتخاب رشته که میکنید رنگ کارشناسی ارشد باید سبز باشه طبق چیزی که خودشون یه خط بالاتر گفتن اما قرمزه...به رنگ کاردانی...نفرستن مارو کاردانی یهو..

مشکلی نداره در کل چون بعد که صفحه اخر میاد مشخص کرده مثلا رنگ آبی شبانه هست . یه خورده بی دقتی کردن تو طراحیشون Big Grin

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - sh_1988 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ)sdb_i نوشته شده توسط:  
(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:  [quote='a i' pid='94086' dateline='1338102100']
[quote='zahraa' pid='94060' dateline='1338100633']
[quote='fa_te64' pid='94058' dateline='1338100330']
بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم Sad

من پارسال هوش ۵۰۰بودم.تو تکمیل ظرفیت که بعدا اعلام شد روزانه ساری قبول شدم.شبانه یزد و اهواز و تبریز هم قبول شده بودم

ساری که اصلا گرایش هوش نداره، نه روزانه، نه غیر انتفاعی و نه آزاد!!

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - milad_rahimi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:  سلام دوستان
مدیریت -۵/۵
رتبم شده ۹۰۰۰
به نظرتون درسته؟

مشترک ۹۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلل الخالق...شانسی زدی یا خونده بودی؟؟؟ به هر حال من فکر کنم درست نیست...باید خیلی بهتر میشدی

بابا ۹۰/۶% یعنی ۱۰/۰ میخواستم که بشه ۷% دوست عزیز