گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - نسخهی قابل چاپ |
پاسخ : RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط:نه منم ندارم!من خودم پارسه میوم ک اصلا هم راضی نیسم!(18 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:اره(18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: تابلو بود که از مبحث نخها سوال میادصفحه بندی ک شک نکنین میاد!الان ۲،۳ سال پشت هم سوال میدن ازش،فقط خدا کنه زیادیم خفن نباشه!!! اینجا کسی نذاشته؟ ازمکنای مختلفو بگیر سوالایی ک فک میکنی در مد سوالای کنکور هستنو جدا کن بعد از خودت ازمون بگیر!(هرچتد وقت میگیره ولی فک کنم ارزش داشته باشه)هنوز خودم وقت نکردم اینجور ازمونی از کل درسا از خودم بگیرم! |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - ehsansjs - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حالا دمه کنکوری مباحث فلسفیه وجودیه خوندن ارشد رو ول کنین دیگه بابا..این فکرا که مال حالا نیست.مال ۹ ماه پیشه یا ۶ ماه پیش بله اگه منظم باشه حتما از انواع پایین تر از خودش هم هست چون بیشترین محدودیت و سختگیری روی منظمه از جمله اینکه همه قواعدش باید حتما خطی راست (چپ) باشه فقط و.... به استثنای گرامرهای حساس به متن که توانایی تولید لامبدا رو ندارن همه میتونن دسته بالاتر از خودشونو بسازن (یعنی مستقل،منظم رو و...) راستی بچه ها این سوالای طراحی الگوریتم و ساختمان داده یه ذره سخت نبوده پارسال ( میدونستم این شکلیه وخ نمیذاشتم روشون خدایا کاری کن مثل پارسال ی هفته عقب بیافته کنکور ..... بگو آمین خدا اگه قرار نیس بشه کاری کن از اول معلوم بشه.... بگو آمین |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - explorer - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: خدایا کاری کن مثل پارسال ی هفته عقب بیافته کنکور ..... بگو آمین:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:منم(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: خدایا کاری کن مثل پارسال ی هفته عقب بیافته کنکور ..... بگو آمین:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - so@ - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:منم(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: خدایا کاری کن مثل پارسال ی هفته عقب بیافته کنکور ..... بگو آمین:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| خدایش نمیدونید اون یک هفته ک عقب میفته چ راندمانی داره وگرنه شما هم میگفتید آمین من ک میگم آمین |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - Mahyar.ghi - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:آره راندمانه یه هفته عقب افتادنو میبینیم اونوقت...(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: [quote='ehsansjs' pid='325793' dateline='1420738337']:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| سوالات و انبارا و.... به همین سادگی به همین خوشمزگی!!! |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 19 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بزار تموم شه بره بابا |
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - NP-Cσмρℓєтє - ۱۹ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: خدایش نمیدونید اون یک هفته ک عقب میفته چ راندمانی داره وگرنه شما هم میگفتید آمین آخه اگه یه هفته عقب بیفته هم که هممون هی باید بیایم مانشت و راه براه پست هایی با این مضامین بذاریم: چرا عقب افتاد؟ دیدی عقب افتاد؟ حالا که عقب افتاد بچه ها من قدسی رو شروع کنم بنظرتون دیره؟؟ بچه ها من چرا درس نمیخونم تا یه هفته پیش میخوندم ! بچه ها سوالا لو رفته بریم سنجش اعتراض! یعنی ۱ هفته آسایشمون عقب میفته اونم با چه وضعی البته اینا بر فرض وجود حاکمیت جوّی بسیار مساعد و سالم بر سوالات و انبار و مخزن و دوستان سوال بردار و سوال بیار و عوامل پیش و پشت صحنه تازه از کجا معلومم کیک و ساندیسامونو تو اون یه هفته نخورن؟؟؟؟ من که راضی نیستم! |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:من دوستم سنجش رفته بود واسه برق میگفت اصلا خوب نبود(18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: تابلو بود که از مبحث نخها سوال میادصفحه بندی ک شک نکنین میاد!الان ۲،۳ سال پشت هم سوال میدن ازش،فقط خدا کنه زیادیم خفن نباشه!!! کلا امسال آزمون ها غیر استاندارده.اینجام کسی نذاشته |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بابا بشینین درسو بخونین محک اینا واسه کنکور کارشناسیه سوالا تحلیلیه حالا ۱۰۰ میلیون تستم ببینین وضع همینه پس سعی کنین موضوعی رو درسا مسلط بشین باقیش با خدا قرارم نیست ۱۰۰ بزنین انقدر کنکورو سخت نگیرین چیز مهمی نیست آنچنان واسه من و شمایی که سنی ازمون گذشته تهش میریم کار میکنیم مجازی میخونیم درس همونه |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)tm.viper نوشته شده توسط: بابا بشینین درسو بخونین حرفت خوب بودومنم موافقم البته درمورد کنکورا اینها همشون از کتاباشون آژمون میگیرن اصل اونه که رو درسا تسلط موضوعی داشته باشی دمت گرم |
پاسخ : RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط:خدا کنه کنکور غیراستاندارد ندن!!(18 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:من دوستم سنجش رفته بود واسه برق میگفت اصلا خوب نبود(18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: تابلو بود که از مبحث نخها سوال میادصفحه بندی ک شک نکنین میاد!الان ۲،۳ سال پشت هم سوال میدن ازش،فقط خدا کنه زیادیم خفن نباشه!!! بچه ها درسایی مث ساختمانو الگوریتمو مبحثی الان تست میزنید یا ازمونی؟ |
RE: پاسخ : گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 19 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(19 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط:خدا کنه کنکور غیراستاندارد ندن!!(18 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:من دوستم سنجش رفته بود واسه برق میگفت اصلا خوب نبود(18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: تابلو بود که از مبحث نخها سوال میادصفحه بندی ک شک نکنین میاد!الان ۲،۳ سال پشت هم سوال میدن ازش،فقط خدا کنه زیادیم خفن نباشه!!! به نظر من آزمونی بهتره متوجه الگوریتم های مهم میشین |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - abji22 - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:منم(18 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: خدایا کاری کن مثل پارسال ی هفته عقب بیافته کنکور ..... بگو آمین:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| بابا ما ۵-۶تا عروسی داریم این بلا رو سرمون نیارید یکسان سازی و کلا فصل۹ هوش روچیکارکنم؟کاش یکی زحمتشو میکشید |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:ایشالا ک استاندارده(19 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط:خدا کنه کنکور غیراستاندارد ندن!!(18 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:من دوستم سنجش رفته بود واسه برق میگفت اصلا خوب نبود(18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: تابلو بود که از مبحث نخها سوال میادصفحه بندی ک شک نکنین میاد!الان ۲،۳ سال پشت هم سوال میدن ازش،فقط خدا کنه زیادیم خفن نباشه!!! درسام بستگی ب خودت داره در دو صورتشم داری سوال حل میکنی باید ببینی کدوم روش راحت تری |