![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hubble - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
زبان ۱۶/۶۶ ریاضی سفید مشترک ۳۸/۲۷ تخصصی هوش ۱۶/۶۶ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - izadan11 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: کی گفته؟ پروژه کارشناسیت رو خفن کار کن! پروژه ی کارشناسیم موضوعش یه چیز خفن شده که نمی فهمم قضیه چیه:دی |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - good-wishes - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
دوستان ممنون میشم بحث غیر از درصد های کنکور رو اینجا انجام ندید |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Hamooo90 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
زبان ۳۷ ریاضی سفید مشترک ۲۹ تخصصی معماری ۴۴ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hz657091 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
زبان ۳۱ ریاضی سفید مشترک ۱۰ تخصصی ۲۰ بنظرتون زیرهزارمیشم؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ladymj - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)hz657091 نوشته شده توسط: زبان ۳۱ من حدودای تو زدم زبانم بهتر یکم تخصصی کمتر امیدوارم زیر ۱۵۰۰ بیام که البته شبانه قبول نمیشم با این وضع باید ببینیم چی پیش میاد ضرایب نسبت به سالای قبل فرق کرده |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mojhde - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از نظرتون ولی یادم رف بگم معدل موثرم ۱۸/۳۲ هستش به نظرتون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه ؟؟(06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)mojhde نوشته شده توسط: دوستان اگه میشه یه نظرم در مورد درصدای من بدین من تا اونجا که تونستم تلاش کردم نمیدونم چرااااااااااا اینطوری شد؟؟دوست عزیز چندان بد هم ندادین ممنون |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahdi.68 - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ق.ظ)mojhde نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:خیلی ممنون از نظرتون ولی یادم رف بگم معدل موثرم ۱۸/۳۲ هستش به نظرتون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه ؟؟(06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ)mojhde نوشته شده توسط: دوستان اگه میشه یه نظرم در مورد درصدای من بدین من تا اونجا که تونستم تلاش کردم نمیدونم چرااااااااااا اینطوری شد؟؟دوست عزیز چندان بد هم ندادین به نظر من معدل بالای ۱۷ میتونه رتبه رو بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ تا تغییر بده، البته اینجوری حساب نمیشه. شایدم بیشتر |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - fatemeh87 - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
زبان:سفید ریاضی:۲۲/۹۱ مشترک:۳۵/۸۰ تخصصی:۱۸/۷۵ به نظرتون روزانه میتونم قبول شم؟ ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ)fatemeh87 نوشته شده توسط: زبان:سفید شما مشترکت رو خوب زدی... تخصصی رو متوسط ، ریاضی هم خیلیا نزدن یا کم زدن که شما زدی... ایشالله روزانه میاری... ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - parinaz_st70 - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
واقعن نمیدونم چی بگم ! درصدای کنکور ۹۲ من که هیچی نخونده بودم اینان ! زبان ۵۵ ریاضی ۲۰ مشترک ۱۸ تخصصی نرم ۲۵ حالا امسال که شیش ماه نشستم خوندم ! زبان ۲۶ ریاضی ۱۶ مشترک ۵ !!!!!! تخصصی نرم افزار ۱۶ خب من الا ن با چه انگیزه ای سال بعد نرم افزار کنکور بدم ؟؟؟؟؟؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: واقعن نمیدونم چی بگم !یه چیزی میگم شاید درست نباشه ولی تجربه مشابه خودمه... دلیل این درصدای شما از نظر من یکی از این دوتاست. درس رو سطحی خوندید در نتیجه تستهایی که به نظرتون میومده میدونید رو زدید در حالی که نکته تست رو نمیدونستین و جوابتون غلط بوده! تمرین خیلی کمی داشتین و تست نزدین. من اگر قرار باشه دوباره برای کنکور درس بخونم تا اول آذر نهایت تا وسط آذر درسا رو تموم میکنم و تا روز کنکور فقط تست میزنم. به نظر من آدم ۷۰درصد مطالب رو از توی تست زدن یاد میگیره نه درسنامه خوندن! موفق باشید. ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - reskandarinia - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: واقعن نمیدونم چی بگم !یه چیزی میگم شاید درست نباشه ولی تجربه مشابه خودمه... با فرمایش شما در مورد تست زدن کاملا موافقم. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ttmeti - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
Zaban: 42% riazi: 4% Moshtarak: 15% takhasosi memari: 45% Nazaretun darbare rotbe? Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Jooybari - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سلام. لطفاً فارسی بنویسید. به نظر من رتبتون بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میشه. روزانه قبول میشید ولی احتمالاً تهران نمیارید. |