|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ
اگه منظور دانشجو باشه ... بله سطح دانشجویی شریف امیرکبیر بالاتره .... ولی از نظر استاید و تعریف پروژه تو هوش هیچ دانشگاهی به بهشتی نمیرسه ، از نظر امکانات هم بالاتره ... ![]() ![]() .... اغراق نیس واقیعته و گرنه رتبه ی یک هوش بیکار بود بعد از این همه درس خوندن بره بهشتی ... یه چیزی هس پس ![]() ![]() ..
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Mahsash - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: من دقیقا دارم از لحاظ استاد و امکانات دانشگاهی میگم! بهشتی داره پیشرفت میکنه و بهتر میشه دائم. ولی در حال حاضر به هیچ عنوان به پای شریف و تهران و امیرکبیر نمیرسه. خیلی واقعا به نظر خودتون عجیب نیست که شما تنها کسی هستید که چنین ادعایی دارید؟! اصن بحث تعصب دانشگاهی نیست ها! بحث اینه که خب دارید یه حرف عجیبی میزنید واقعا. ولی به هرحال. من به واسطهی برادرم ناآشنا نیستم با هوش بهشتی و حرف شمارو هیچ جوری نمیتونم بپذیرم. این هم خیلی استدلال جالبیه که میفرمایید نفر اول بهشتی زده! این که نشد دلیل! دوست من سال ۹۰ رتبهی ۴ کشوری کنکور تجربی شد و پزشکی اصفهان رو انتخاب کرد. آیا این معنیش این هست که پزشکی اصفهان بهتره از تهران!؟ این روش استدلاله؟! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - alimohamad2005 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: دوست عزیز واقعا حرفی زدی که مرغ پخته خندش میگیره |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سمیه ۴۰۷۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ
سلام دوستان عزیز واسه اعتراض به نتیجه ارشدچیکارکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: رشته ی قرآن کاوی که تو پژوهشکده ی اعجاز قران برگزار میشه ... این گرایش هم مثل هوش هست و بیشتر تو زمینه های متن کاوی و داده کاوی کارصورت میگره ... (به طور دقیق باید دوستان اعجازی صحبت کنند)مرسی بخاطر توضیحاتت. بنده اعجازی هستم. دوستان سوالی داشتن در خدمتم
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سمیه ۴۰۷۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ
کمک کنید...... کمک کنید...... واسه اعتراض به نتیجه ارشد کمکم کنید کجا مراجعه کنم. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۳ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: سلام گفتن ۳۵۰ اصفهان قبول شده ولی دیگه آخریشو نمیدونم و شبانه یا روزانشم نمیدونم (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: رتبه یک هوش پارسال هوش نمیخونه گویا.نرم افزار میخونن (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ)سمیه ۴۰۷۱ نوشته شده توسط: کمک کنید...... سیستم پاسخگویی برید باید باشه اما من یکبار واسه کارشناسی این کارو کردم هیچ نتیجه ای نداشت |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zahra.pezhman - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: رشته ی قرآن کاوی که تو پژوهشکده ی اعجاز قران برگزار میشه ... این گرایش هم مثل هوش هست و بیشتر تو زمینه های متن کاوی و داده کاوی کارصورت میگره ... (به طور دقیق باید دوستان اعجازی صحبت کنند)مرسی بخاطر توضیحاتت. اصن قران کاوی ینی چی؟؟ دوستان میشه این دانشگاه ها رو بر اساس بهترین مرتب کنید ؟ برای گرایش هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان دانشگاه الزهرا دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه سمنان دانشگاه خوارزمی دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه شیراز دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه صنعتی مالک اشتر دانشگاه علم و صنعت ایران دانشگاه فردوسی مشهد دانشگاه کردستان دانشگاه یزد دانشگاه تبریز دانشگاه هرمزگان دانشگاه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان دانشگاه شهید باهنر دانشگاه یزد دانشگاه غیر انتفاعی شهید اشرفی اصفهانی دانشگاه تهران دانشگاه شاهرود |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۱ ب.ظ)baharkhanoom نوشته شده توسط: سلام بچه ها تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن و تبریک ویژه تر به اونایی که رتبه توپ اوردن. دمشون گرم ایشالا موفقیت های بعدی. سلام. رتبه ها و قبولی های علوم کامپیوتر ۹۳ و ۹۴ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hamidsho - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سلام بچا دفترچه کی میاد؟ ب نظرتون ظرفیتا کمتره بیشتره خبر ندارین؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kharazmy - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ)kharazmy نوشته شده توسط: امسال کنکور ارشد خیلی آسون بود. اینو من نمی گم. کارنامه ها می گن.واقعا برای اونایی که منفی دادن متاسفم. اگه می گفتم خیلی سخت بود و به طراحا فحش می دادم حتما مثبت می دادین. یعنی شما انقدر بی ظرفیتین؟ یه جمله تحمل نظر مخالف ندارین؟ به نظر شما کنکور سخت بوده خب نظرتون محترمه. به نظر من آسون بوده و من انتظار دارم به نظرم احترام بذارین. ظرفیتتونو ببرید بالا.
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - celeron68 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۱ ب.ظ
سلام بچه ها خسته نباشید لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید حیاتیه اگه کسی دانشگاه ازاد بره ایا کنکور سراسری میتونه شرکت کنه سال بعد؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - flash118 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۱ ب.ظ)celeron68 نوشته شده توسط: سلام بچه هاسلام تا جایی که من میدونم دانشگاه آزاد بری اگه شرکت کنی دولتی و قبول شی باید هزینه و به اصطلاح خودشون خسارت بدی تا مدرکت رو بدن تا بری انصراف بدی و ببری ثبت نام کنی اما دولتی اگه روزانه باشی که عمرا بتونی همچین کاری کنی چون خودشون اول کار میگن که دانشجویان ارشد حق شرکت در این آزمون رو ندارن تو دفترچه ثبت نامی نوشته بود شبانه رو شرایطش رو نمیدونم که میشه یا نمیشه ولی فکر کنم کنکور بدی قبول شی میتونی واحد هایی که خوندی رو ببری تو دانشگاه محل قبولی روزانه تطبیق بدی و از شبانه به روزانه تبدیل شی موفق باشی دوست عزیز |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۹ ب.ظ)zahra.pezhman نوشته شده توسط: اصن قران کاوی ینی چی؟؟اسمش روشه... یک شاخه ی مهم از هوش مصنوعی، داده کاویه. قران کاوی همون داده کاویه ولی تکسی که روش کار میشه بصورت تخصصی قرآن کریم. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: بیخیال داداش، واقعا مقایسه شریف و تهران و امیرکبیر با شهید بهشتی مقایسه درستی نیست دانشکده کامپیوتر و برق دانشگاه شریف واقعا تو دنیا شناسایی شده، همینطور تهران، اونوقت با شهید بهشتی مقایسه بشه خیلی تعجب برانگیزه شهید بهشتی بیشتر دانشگاهی مدیریتی (و البته پزشکی) است تا مهندسی و صنعتی |