تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ق.ظ

بچه ها من رتبم خیلی خیلی افتضاح شد اصلا باورم نمی شه
شده ۷۵۰ در رشته ی ایتی و تجارت
اصلا امیدی هست جایی قبول شم
خداییش دارم دیوانه می شم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ق.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ب.ظ)farzaneh.bn نوشته شده توسط:  چند بار قبل از اعلام نتایج بود که پرسیدم دیگه گذشت ...
میخوام برای سال بعد بخونم اما میخوام امسال حتما انتخاب رشته کنم و جایی قبول شم حتما . به نظر شما با رتبه ۱۵۰۰ نرم افزار میشه غیر انتفاعی تهران آوورد ؟
خیلی ممنون Smile
بله احتمال هست علم و فرهنگ حدود ۱۰۰۰ دیدم قبول شدن خاتم و ارشاد دماوند رو احتمال بیشتر میارید البه ارشاد در دماوند برای اقایان در تهران برای خانم ها برگذار می شه

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط:  بچا ی سوال خاهشا جواب بدید با رتبه ۲۴۵ تجارت و ایتی میشه شبانه اصفهان یا صنعتیش قبولل شد یا نه؟ بعد ظرفیت ها امسال چجور شدن؟کم یا زیاد ؟ خواهشااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب بدید
دانشگاه اصفهان اگه تجارت بده شبانه احتمالش هست ولی پارسال که تجارت نگرفت،صنعتی هم کلا ایتی نداره

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:  بچه‌ها من تو فایل قبولیای پارسال نگاه کردم نبود اینی که میخوام بپرسم. لطفا کسی اگر میدونه بهم بگه. ممنون.
(به فرض ثابت بودن ظرفیتا نسبت به پارسال)
با رتبه ۱۰۵ شبانه امیرکبیر نرم افزار قبول میشه شد؟؟؟
یکی هم اینکه با ۲۴ آی تی روزانه تهران میشه یا شبانه؟
۱۰۵ نرم افزار شبانه امیر کبیر احتمال زیاده بیاری، روزانه علم صنعت وبهشتی میاری
ایتی با ۲۴ به غیر از شریف میاری

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - عباسم - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ق.ظ)maliherfan نوشته شده توسط:  دوستان اگر معدلم از چیزی که وارد کردم ۰۳/ بیش تر باشه مشکلی پیش نمی یاد؟

زمان انتخاب رشته، قابل اصلاحه

در صورتی که داوطلبان بند دوم را علامتگذاری نمایند به آنها منحصراً یک بار اجازه اصلاح و ویرایش معدل، دانشگاه محل تحصیل و تاریخ فراغت از تحصیل داده خواهد شد و پس از ویرایش این موارد و تأیید آنها، اجازه انتخاب رشته به آنان داده می شود.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ق.ظ)maliherfan نوشته شده توسط:  دوستان اگر معدلم از چیزی که وارد کردم ۰۳/ بیش تر باشه مشکلی پیش نمی یاد؟
ریسک نکنید ،اگه اون رشته محل رو قبول بشید و با همین اختلاف معدل تراز شما از نفر بعدی (کسی که همون رو انتخاب کرده) کمتر بشه کلا محروم میشید و انتخاب های بعدی رو هم که قبول می شدید نمی تونید برید سال بعد هم نمی تونید کنکور بدید ،موقع انتخاب رشته معدل رو اصلاح کنید
همه اینها که گفتم شاید احتمالش ۱% باشه ولی ادم خودش رو الکی تو مشکل که نمیاندازه

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ق.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  بچه ها من رتبم خیلی خیلی افتضاح شد اصلا باورم نمی شه
خداییش دارم دیوانه می شم
غیر انتفاعی خاتم تهران میاری،اموزش محور های شبانه رو هم بزن خدا رو چه دیدی شاید قبول شدی
ولی مجازی ها رو بتون پیشنهاد نمی کنم

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ق.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:  ممکنه با ۱۶۵ شبکه یا امنیت تهران قبول شد؟
مالک اشتر وشاهد رو میارید اصفهان هم میارید

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ق.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۲ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۰ ب.ظ)mohamadali74 نوشته شده توسط:  سلام
با این وضعیت من دیگه باید کم کم درس خوندن رو از همین حالا شروع کنم لطفا اگه کسی فیلم ضبط شده کلاس های آنلاین و حضوری مدرسان شریف ؛ پارسه و... رو داره بگه.
و اگه ارزون بده دعاش میکنم که امسال یه جای خوب قبول شه(لحظه افطار نزدیکهSmileSmile).
ولی واقعا اگه کسی این امکان براش هست لطفا فیلم ها و قرار بدید یا با قیمت ارزونتر بفروشید که افرادی مثل من که شهرستانی هستیم هم بتونیم استفاده کنیم.
ممنون

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۸ ب.ظ)ali_13 نوشته شده توسط:  دوستانی که به سیستم پاسخگویی دسترسی دارن میشه یه لطفی بکنن و یه سوال بپرسن که سیستم به بعضی ها ارور میده که داوطلب مورد نظر یافت نشد
این بدبختا چیکار کنن پس؟HuhHuhHuhHuhHuh
اگه مشکلت هنوز حل نشده بیا توی پیام خصوصی من واست درخواست به سنجش میدم
ش داوطلبی خودتم توی پیام شخصی بده و دلیل اینکه خودت نمیتونی درخواست بدی هم بگو چیه
و اینکه میتونی با ش شناسنامه جعلی هم سنجش عضو بشی و خودت درخواست رو بدی

ممنون حل شد خودشون برام اس ام اس دادنSmileSmileSmile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ ق.ظ

اون سوال مدیریت کنترل و رهبری درست نکرده سازمان سنجش نه؟
چرا؟

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Tehran_95 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ق.ظ

با رتبه ۱۲۷ آیتی کجا میشه قبول شد؟

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kharazmy - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ

امسال کنکور ارشد خیلی آسون بود. اینو من نمی گم. کارنامه ها می گن. لطفا اونایی که درس نخوندن تنبلیشونو گردن طراحای سنجش نندازن. دست سنجش درد نکنه.

رتبه ۳۳۰ آیتی - mohsen2006 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ب.ظ

سلام با این رتبه جایی قبول می شم؟
شبانه؟ یا روزانه شهرستان
آیا مجازی ارزش داره؟
آیا پیام نور یا آزاد ارزش داره؟

من کارم تو تهرانه خیلی مهمه که تو تهران بمونم پیشنهادتون چیه؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سعید_سخت افزار - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)noronet نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)arashsyh نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۲ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط:  سلام کسی نمی دونه با ۱۱۰ هوش کجا می شه اورد ؟؟
بین شهید بهشتی و علم وصنعت و صنعتی اصفهان هر کدوم رو اول بزنی همونو میاری

بهشتی بهتره یا علم و صنعت؟

بهشتی ۱۰۰ درصد بهتره تو هوش از تمام دانشگاهای تهران ...

میشه بگید چرا؟؟؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hamidsho - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب.ظ

سلام بچه های عزیز دانشکاه شاهد تا رتبه چند برا ایتی و شبکه دعوت به مصاحبه میده؟

رتبه ۳۳۰ آیتی - mohsen2006 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب.ظ

سلام با این رتبه جایی قبول می شم؟
شبانه؟ یا روزانه شهرستان
آیا مجازی ارزش داره؟
آیا پیام نور یا آزاد ارزش داره؟

من کارم تو تهرانه خیلی مهمه که تو تهران بمونم پیشنهادتون چیه؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - heelii - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ

سلام
بچه ها اینجا کسی هست که ارشد علوم کامپیوتر باشه منو راهنمایی کنه؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - maliherfan - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق.ظ)عباسم نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ق.ظ)maliherfan نوشته شده توسط:  دوستان اگر معدلم از چیزی که وارد کردم ۰۳/ بیش تر باشه مشکلی پیش نمی یاد؟

زمان انتخاب رشته، قابل اصلاحه

در صورتی که داوطلبان بند دوم را علامتگذاری نمایند به آنها منحصراً یک بار اجازه اصلاح و ویرایش معدل، دانشگاه محل تحصیل و تاریخ فراغت از تحصیل داده خواهد شد و پس از ویرایش این موارد و تأیید آنها، اجازه انتخاب رشته به آنان داده می شود.

ممنون از راحتماییتون

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق.ظ)aria نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ق.ظ)maliherfan نوشته شده توسط:  دوستان اگر معدلم از چیزی که وارد کردم ۰۳/ بیش تر باشه مشکلی پیش نمی یاد؟
ریسک نکنید ،اگه اون رشته محل رو قبول بشید و با همین اختلاف معدل تراز شما از نفر بعدی (کسی که همون رو انتخاب کرده) کمتر بشه کلا محروم میشید و انتخاب های بعدی رو هم که قبول می شدید نمی تونید برید سال بعد هم نمی تونید کنکور بدید ،موقع انتخاب رشته معدل رو اصلاح کنید
همه اینها که گفتم شاید احتمالش ۱% باشه ولی ادم خودش رو الکی تو مشکل که نمیاندازه

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ق.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  بچه ها من رتبم خیلی خیلی افتضاح شد اصلا باورم نمی شه
خداییش دارم دیوانه می شم
غیر انتفاعی خاتم تهران میاری،اموزش محور های شبانه رو هم بزن خدا رو چه دیدی شاید قبول شدی
ولی مجازی ها رو بتون پیشنهاد نمی کنم

(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ق.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:  ممکنه با ۱۶۵ شبکه یا امنیت تهران قبول شد؟
مالک اشتر وشاهد رو میارید اصفهان هم میارید

ممنون از راهنماییتون

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۸۹۱۲۱۶۳۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ب.ظ

سلام
من هر چی میگردم پیدا نمیکنم رتبه های نزدیک خودم رو تموم کارنامه رو تو مانشت دیدم
کسی میدونه اخرین رتبه قبولی توی معماری اصفهان و صنعتی اصفهان چنده؟
اگه میدونین بگین خواهشا شبانه و روزانه رو بگین
ممنون