|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۲ ب.ظ
اشعار افشین یداللهی را خیلی دوست دارم اشعارش واقعا نابه، روحش شاد....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - *tarannom* - 03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۴۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۵۶ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: کاش چیزی به عنوان ازدواج وجود نداشت
یه استرس وحشتناکی گرفتم که نگو
یه چیزی تو مایه های یه بار جستی ملخک....دو بار جستی ملخک.....بار سوم.....
بار سوم هم فرار کنید
یه حلقه لوپ برای خودتون تعریف کنید که بی نهایت می افتین تو فرار از ازدواج
اتفاقا تو یه حلقه for شش ساله انداختم خودمو.اخر هفته از حلقه میام بیرون. خدا رحم کنه هفته دیگه رو. خونو خونریزی راه نندازم صلوات
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۱۳ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط: یه سری تست کامل زدم از سالای قبل
در همین حد فقط بگم که صب امتحان بگم خواب افتادم بهتره تا اینکه برم سر جلسه
آبروریزیش برام خیلی کمتره تا اینکه برم سر جلسه بنظرم
هییییییییییءء
حالا انگار بقیه چقدر خوندن. رتبه یک اعتماد به نفسش بالاست بابا وگرنه اطلاعاتش در حد خودمونه....دیدم که میگما... هرچه خونسردتر سر جلسه به رتبه یک نزدیکتر....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۷ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 04 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۵ ب.ظ
مثل فیلم maze runner که بازیگره بیدار میشد میدید توی ی محلی پشت maze گیر کرده , دانشجوهای کامپیوترهم امسال این وضعیت رو توی کنکور ارشد دارن . اصلا معلوم نبود حدودی از هر درسی چه تعداد سوال میاد که آدم سرمایه گذاری کنه . اصلا معلوم نبود کلا چندتا سوال قراره مطرح بشه . اصلا معلوم نبود از چه درسایی قراره سوال مطرح بشه (تاچند ماه پیش) . اصلا برای سازمان سنجش یا هر سازمان و نهاد دیگه ای مهم نیست که کی توی آزمون موفق میشه , اونکه تلاش کرده یا اونکه استعداد زیادی داره یا اونکه خوب شانسی میزنه یا اونکه سرعت عملش بالاست یا هرکی دیگه. فقط یه سری دانشجو انتخاب بشن برن دانشگاه که این مسئولیت از رو دوششون برداشته بشه . اگه میشد میگفتن هرکی زودتر ثبت نام کرد اون قبوله , هم هزینه اش براشون کمتر میشد و هم دردسرش کمتر بود . باید خدارو شکر کنیم و تشکر کنیم که حداقل مطمئنیم از دروس کامپیوتر قراره سوال مطرح بشه و مطمئنیم سوال روانشناسی ازمون نمیپرسن. همینکه رشته های مختلف رو توی آزمون ارشد از هم جدا کردن خیلی لطف بزرگیه و حالا اینکه دانشجویی که میخواد بره امنیت و شبکه باید دروس امتحانیش با دانشجویی که میخواد بره الگوریتم و نرم افزار یکیه زیاد مهم نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: مثل فیلم maze runner که بازیگره بیدار میشد میدید توی ی محلی پشت maze گیر کرده , دانشجوهای کامپیوترهم امسال این وضعیت رو ....
روزای اخر تو فکر این چیزا نباشین مثبت فک کنین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - razani.n - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۶ ق.ظ
بلال: هیچ درى نباید شکسته شود. کسى حق ندارد به اموال مردم, دست درازى کند. به کسى توهین نشود. هرکسى پشت در بسته است, در امان است...افراد خانه ى ابوسفیان, در امان هستند. افراد داخل کعبه, در امانند...
هند: لااقل محمد به وعده اش وفا کرد. در رو به زور باز نکرد
ابوسفیان: محمد از قلب ها وارد میشه نه از دیوار ها.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ب.ظ
برای انتخاب رشته ارشد , رباتیک از هوش مصنوعی جداست ؟ تا جایی که فهمیدم چند تا دانشکده فقط رباتیک دارن , ولی چیزی راجع به اینکه تا چه رتبه ای حدودا میشه توی این گرایش قبول شد پیدا نمیکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ali.majed.ha - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: برای انتخاب رشته ارشد , رباتیک از هوش مصنوعی جداست ؟ تا جایی که فهمیدم چند تا دانشکده فقط رباتیک دارن , ولی چیزی راجع به اینکه تا چه رتبه ای حدودا میشه توی این گرایش قبول شد پیدا نمیکنم
سلام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ظرفیت دانشگاه ها رو گفته، فکر کنم هم روزانه و هم شبانه باشه. ولی مطمئن نیستم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ب.ظ)ali.majed.ha نوشته شده توسط: (05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۳۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: برای انتخاب رشته ارشد , رباتیک از هوش مصنوعی جداست ؟ تا جایی که فهمیدم چند تا دانشکده فقط رباتیک دارن , ولی چیزی راجع به اینکه تا چه رتبه ای حدودا میشه توی این گرایش قبول شد پیدا نمیکنم
سلام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ظرفیت دانشگاه ها رو گفته، فکر کنم هم روزانه و هم شبانه باشه. ولی مطمئن نیستم.
سوال من این بود که پذیرش رباتیک از هوش مصنوعی جداست ؟ چون دیدم که بعضی از دانشگاه ها مثل صنعتی امیرکبیر رباتیک دارن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - *tarannom* - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ
کاش رتبه های برتر میومدن توصیه های ایمنی میکردن بهمون،روحیه میدادن،قلق روز کنکورو میگفتن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: کاش رتبه های برتر میومدن توصیه های ایمنی میکردن بهمون،روحیه میدادن،قلق روز کنکورو میگفتن
من خودم زیاد استرسی نیستم , چون خودمو به خاطر اینجور مسائل ناراحت نمیکنم. جزو اهداف امسالمه که یه دانشگاه خوب قبول بشم ولی اگه نشدم هم دنیا تموم نمیشه که , سال بعد شرکت میکنم سال بعدم نشد میرم خدمت مقدس سربازی
ولی ی چیزی که حتما سرجلسه کنکور رعایت میکنم اینه که هر چندتا سوال یه بار به خودم میگم جوگیر نشو , چون جو که میگیرتم میخوام همه سوالا رو حل کنم به خاطر همین ی سری استنتاج های الکی سر سوال انجام میدم و ی گزینه و انتخاب میکنم ی کار دیگه که میکنم و شاید اصلا کار درستی به نظر نیاد اینه که یه مقدار که سوالای زبان رو حل میکنم میرم سراغ ریاضی و مشترک , حدود نصف اینا که حل کردم و ذهنم خسته شد میرم یه چندتا سوال دیگه ی زبان رو حل میکنم و دوباره برمیگردم سر مشترک ها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۱۷ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: کاش رتبه های برتر میومدن توصیه های ایمنی میکردن بهمون،روحیه میدادن،قلق روز کنکورو میگفتن
من نه رتبه ی برترم و نه ارشد دارم ولی تجربه دوبار کنکور ارشد رو دارم
نکته ای که بسیار مهمه اینه که وقتی می خواهید سوالات رو جواب بدید دیدی نمی تونید جواب بدید به سرعت از اون سوال رد بشید و بعدا اگه وقت اضافی آوردید دوباره برگردید به اون سوال فکر کنید ولی از همون اول وقتی بهش فکر کنید و به مغزتون فشار بیارید ممکنه استرس شما رو بگیره و کنکور و وقت از دستتون بپره
ان شالله موفق باشید و بدونید که کنکور ارشد تنها یه امتحان مثل تمام امتحان هایی که تا حالا دادید اصلا بزرگش نکنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱ ب.ظ
دلم آب انار میخاد، یا آب زرشک ... یه چیزی که حال و هوای آدم کلا عوض بشه.
+ این شانار خوب پیشرفت کرده. تو شهرهای کوچیک مثل ما هم شعبه زده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۵۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: یه مقدار که سوالای زبان رو حل میکنم میرم سراغ ریاضی و مشترک , حدود نصف اینا که حل کردم و ذهنم خسته شد میرم یه چندتا سوال دیگه ی زبان رو حل میکنم و دوباره برمیگردم سر مشترک ه
این کاریه که من هم انجام میدم و خوب نتیجه گرفتم
|