ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - manifest - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: بچه ها اسامی که تو لیست بود من بهشون دادم.زنگ بزنید ثبت نام کنید.بهشون گفتم تا اخر این هفته وقت بدن بهتون. با سلام اگه میشه اسم مارو هم بدید ما دو روزه این تایپیکو ازش مطلع شدیم وحیده علی نوری - مهندسی کامپیوتر نرم افزار - قم حسین حسینی - مهندسی کامپیوتر نرم افزار - قم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - manifest - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
سلام ما کلن یه سه روزه این تایپیکو دیدیم اگه میشه اسم مارو هم بدین مرسی وحیده علی نوری - مهندسی کامپیوتر نرم افزار - قم حسین حسینی - مهندسی کامپیوتر نرم افزار - قم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - manifest - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلام سلام اگه میشه اسم مارو هم وارد کنید وحیده علی نوری - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - قم حسین حسینی - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - قم (۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلام یکی از دوستانمون هست اسم اونم بزنید مرسی محمد حسین قنبری - مهندسی کامپیوتر - هوش مصنوعی - قم |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - shay - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ق.ظ
سلام میخواستم اسم منو وارد لیست کنید زهرا شریفی-کامپیوتر-تهران |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - abhash - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ
سلام لطفا اسم منم وارد کنید: سید ابوالفضل هاشمی- مهندسی فناوری اطلاعات- تهران |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - hkma - 07 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط: ممنون و متشکر از جناب software94 بابا جناب سرکار دمت گرم. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Sanaz123 - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)alireza11119 نوشته شده توسط: شرمنده یادم رفت اون پست رو حذف کنم دلیل اون پست هم این بود که فکر میکردم مهلت ثبت نام پارسه تموم شده ببخشید سوء تفاهم پیش نیاد جناب aireza11119. من که نگفتم چرا اونجا هم پست گذاشتید. فقط این سوال برام پیش اومده بود که اگه بخواهید هر دو سری آزمونا رو با هم بدید هر هفته باید سر جلسه کنکور آزمایشی باشید و این شاید براتون بازدهی مناسب رو نداشته باشه. وگرنه برای من و بقیه که فرقی نداره که شما تو پارسه شرکت کنید یا مدرسان یا هر دو یا هیچکدام. انشالله که موفق و موید باشید. |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Elena_71 - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
چقد زیاااد شدیم کاش بیشتر تخفیف گرفته بودیماااا فک کنم ۱۰۰ نفری شده باشیم |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - zobde - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
خیلی ممنون از خانم software 94 انشاالله که همونی که دلتون می خواد قبول بشین. خیلی زحمت کشیدین. |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - shay - 07 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
الان اسم من وارد لیست شد؟زهرا شریفی |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ
سلام جامعه مهندسین همه اونایی که اسمشون تا اینجا داده شده من امروز میدم پارسه از ظهر به بعد تماس حاصل بنمایید وثبت نام کنید |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - manifest - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلام جامعه مهندسین اینم بزنین مرسی فرزانه حاجی پور - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - قم |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - oridis - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
سلام من هم می خوام ثبت نام کنیم الان با مشاوره پارسه صحبت کردم گفتند باید از طریق شما اقدام کنم ملیحه پایان - مهندسی کامپیوتر - گرایش هوش مصنوعی - اصفهان ، شهرضا لطفا اگه اسم منم رد کردید یه خبر بدید ممنونم |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - niku - 09 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ
با سلام دوستان عزیز لطفا اسم منم بدید سارا حمزه لی - فناوری اطلاعات it - ارومیه |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - sara417 - 09 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلام جامعه مهندسین با تشکر از شما دوست عزیز، ثبت نام من هم با موفقیت انجام شد. یوزر و پسورد خودم دریافت کردم. ان شالله همگی موفق بشیم. |