|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
سلام شرمنده ها... من اصلا نگاه ننداختم به محاسبات اما همین فردا صبح نگاه کنم میگم.... دیگه باید کم کم تست کار کنیم؟؟ نه بابااااا !!!!! من هنوز یه دور کاملم نخوندم کتابارو..... چند تا درس مونده..من که میخوام تستای آزاد رو از ده روز مونده به کنکور کار کنم!! الان دارم چیزایی که تو سراسری خوندمو میخونم و تستای همون کتابای پوران پژوهش و مقسمی رو که ادامه فصلاست میزنم . تستای آزاد هم بعدا... آخه من با تستای دولتی که قبلا خوندم آشناترم ..حیفه نخونمشون |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - ۱۳۶۵ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
لطفا من راهنمایی کنید؟؟من فقط۱۰ شهرموقع ثبت نام انتخاب کردم حالاموندم در ثبت نام باتاخیر (که یک هفته قبل از آزمون هست) تعدادشونو به۲۰ شهر افزایش بدم یا بمونم تاتکمیل ظرفیت که ترازها پایین میادوشهرموردعلاقه مو (نزدیک محل سکونت )انتخاب کنم ؟؟؟ آیااین کارریسک نداره؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم. واحدای دماوند و البرز هم تراز خیلی خیلی بالا میخوان؟ یا با تراز بالای ۶۰۰۰ میشه از اون واحدا قبول شد؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
امان از دست این زبان ۵۰۴ رو یه دور فقط لغت هاشو خوندم اما بازم تو زدن تست ها مشکل دارم یکی راهنماییم کنه لطفا خواهشا!!!!!ممنون از لطف همه دوستان عزیز |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ
بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن کسی میتونه لطف کنه پاسخنامه تشریحی آزاد ۹۱ نرم افزار را برام اسکن کنه اینجا بذاره؟ خیلی ممنون میشم |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ
یکی بیاد دو تا بزنه تو سرم بلکه ام آدم شم بشینم سر درس و مشخم اصن نمیتونم تمرکز کنم و درس بخونم .... ![]() دوستای دانشگاهیم سراسری یا آزاد رفتن دانشگاه اونا رو میبینم حالم بد میشه ولی ... |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - آلبالو - ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: یکی بیاد دو تا بزنه تو سرم بلکه ام آدم شم بشینم سر درس و مشخم بشین سر درست!!باز نیام ببینم درس نمیخونیا! ![]()
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - *farnaz* - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
بچه ها کنکور چندمه دقیقا؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Pakzad - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها کنکور چندمه دقیقا؟ رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ دانشگاه از هفته دوم خردادماه خبر داد. ناصر اقبالی در گفتوگو با ایسنا، افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۲ دانشگاه آزاد در طی روزهای ۹، ۱۰ و ۱۱ خرداد ماه برگزار میشود. شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۲ منبع:http://hamshahrionline.ir/details/207529 |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ
دیگه شوخی تنبلی بسته ... شمارش معکوس داره شروع میشه..... باس بیشتر وقت و انرژی بزارییییییییییییییییم )روحیه ))))))))))
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: یکی بیاد دو تا بزنه تو سرم بلکه ام آدم شم بشینم سر درس و مشخم والا اینجوری که شوما زدی همونی ام که بلت بودم پرید ![]() دستت درد نکنه
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ق.ظ
دیروز کتابام رو جم و جور کردم. از امروز استارت میزنم :| |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن کسی نبود کمک کنه؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: کسی نبود کمک کنه؟نه ![]() سوالات ۹۱ ظاهرا غیب شده اصن نیست هیجّا. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: بچه ها من هر جا میرم کتاب مقسمی آزاد ۹۱ را ندارن ۹۱ نرم رو فقط انشارات ساد داره اگه کسی کتابشو داره لطف کنه بزاره واسه بقیه ،آیتی هم هیجا گیر نمیاد
|