|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - forouzan - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوستان روزی ۶ ساعت مفید خوبه؟ اگه واقعا مفید باشه عالیه.من خودما بکشم روزی ۲ تا ۳ ساعت میخونم که این خیلی بده.خیلی زود خسته میشم نمیدونم چیکار کنم
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: دوستان یکم به سوالات صفحه های قبل هم نگاهی بندازید! کدوم سوالا؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - forouzan - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: [quote='razi_sh' pid='140026' dateline='1351356573'] به نظر منم یه خرده تست کار کن نه به عنوان تست.مثلا من به شخصه هر فصلی بخونم تستاشم نتونم خودم بزنم از پاسخ نامش میخونم جوابا چون خیلی نکات جدیدیم تو تستا هست که تو متن دربارش نگفته.یه نگاهی الانم بهشون بنداز |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Mahoor نوشته شده توسط: با سلامی پر از انرژی به همه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: کدوم سوالا؟ (۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من هنوز کتاب کنکوری واسه طراحی پیاده سازی نگرفتم کتاب پرات هم از ترم تابستون مونده پیش دوستم!!!؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من هنوز کتاب کنکوری واسه طراحی پیاده سازی نگرفتم کتاب پرات هم از ترم تابستون مونده پیش دوستم!!! واسه طراحی پیاده سازی نمیدونم چون گرایشم نیست ولی واسه نظریه لینز ترجمه صادق زاده رو بگیر و تمریناتشو هم کامل حل کن( حل التمرینشو هم هست) تمرینات لینز مهمه |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: واسه طراحی پیاده سازی نمیدونم چون گرایشم نیست ولی واسه نظریه لینز ترجمه صادق زاده رو بگیر و تمریناتشو هم کامل حل کن( حل التمرینشو هم هست) تمرینات لینز مهمه فکر کنم حساسیتم رو نسبت به کتاب لینز کم کنم ! میدونم که تنها گره گشا لینزه
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asiehmohammadian - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:ولی من نظریه ترجمه بابک سلیمی وپورمحقق و پیشنهاد میکنم(06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: واسه طراحی پیاده سازی نمیدونم چون گرایشم نیست ولی واسه نظریه لینز ترجمه صادق زاده رو بگیر و تمریناتشو هم کامل حل کن( حل التمرینشو هم هست) تمرینات لینز مهمه خیلی بهتره از صراف زاده است من خودم اون ودارم میخونم خیلی عالیه البته شاید چون خود آقای سلیمی استاد من بودن اینقدر برام واضحه واقعا عالی درس میدن حیف که از ایران رفتن
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
اتفاقا خودممهمین کتابو دارم خوب ترجمه شده ولی خب اون سنگینیی متن رو داره و این خاصیت کتب مرجعه! |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - H3NGAM3H - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
من این ترم ۲۱ واحد دارم ( یک واحد تربیت بدنی ۱ !! ) ، با اینکه سر دو سه تا از کلاسام فقط میرم ، اما بازم انگا وقت کم دارم اونجور که باید نمیخونم مخصوصا شبکه ! نمیدونم چرا اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم زبان هم همینطور ! نمیتونم تستاشو بزنم ، زبانم در حد متوسط رو به پایینه ، اما درصدم در حد افتضاح :دی در کل خدا امسال رو به خیر بگذرونه |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - forouzan - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
من برا نظریه فقط کتاب پورانا میخونم یعنی کافی نیست؟ لینز لازمه؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fars_ir - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
سلام به تمام بچه های عزیزم فک میکنم جمع خوبی اینجا دور هم اند برا رسیدن به یه هدف مشترک.ایشالا همه بهش برسیم.اما نمیشه که همه اول بشن .اول مال خودمهالبته ناراحت نشین یه خبر خوب هم براتون دارم،من گرایش هوش شرکت میکنم .من امروز بعد ۱سال دوباره اومدم تو جمعتون.ایشالا گروه موثری باشیم برا هم و بتونیم همه بعدا دوستای رودر رو تو ۱ دانشگاه باشیم...
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - white bird - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
بچه ها مدیریت چه جوری می خونید این درس خیلی انرژی میگیره با کلی تمرکز که می خونم تازه میشه ساعتی ۵ صفحه فرداشم کلا یادم میره چی خوندم بچه ها چه جوری می خونید که یادتون نره؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fars_ir - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)forouzan نوشته شده توسط: من برا نظریه فقط کتاب پورانا میخونم یعنی کافی نیست؟اٍ..به نظر خودت کافیه...!نه،اشتباهو نکنی،حتما کتاب نظریه پارسه رو بخون.بعدش برا تست از پوران استفاده کن |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - alireza.ghp - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: من این ترم ۲۱ واحد دارم ( یک واحد تربیت بدنی ۱ !! ) ، با اینکه سر دو سه تا از کلاسام فقط میرم ، اما بازم انگا وقت کم دارم اصلا نمی خوام ناامیدت کنم یا انرژی منفی بهت بدم. اما من خودم یکبار وضعیتی رو که میگید، تجربه کردم. دوران کنکور باید شرایطی رو برای خودت فراهم کنی که تمام تمرکزت رو کنکور باشه. دوماه دیگه امتحانات ترم شما شروع میشه، یعنی درست زمانی که باید درس های کنکور رو جمع و جور کنی، اونموقع میخوای چیکار کنی! اگه یخورده واقع بینانه بخوای به قضیه نگاه کنی، شرایط بدی رو واسه ی خودت پیش آوردی. بهتر بود که یا این ترم رو مرخصی می گرفتی، یا اینکه تصمیم جدی برای کنکور رو موکول می کردید به یک زمان مناسبتر. |