گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - niushaa - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
سلام لطفا کسی به من جواب بده محدوده رتبه خوب ایتی و شبکه چند هست؟ من ۱۵۸ شبکه شدم چطوره؟تهزان میاره جایی؟ کجا میاره؟ ۱۹۰ ایتی چطوره؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ
۱۹۱۳ . ای تی یعنی غیرمجاز |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tondar.sal - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲ ب.ظ
منم ندیدم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - newuser - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان تا چه رتبه ای شبکه تهران میشه قبول شد؟ روزانه و شبانه |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ
یک امنیت و شبکه هست یا دو؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهران ۱۲۱ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: یک امنیت و شبکه هست یا دو؟ ۲۲۲۲۲۲۲۲۲ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehran.amanat - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۳ ب.ظ
خداحافظ دانشگاه، خداحافظ کنکور،.... سلام خدمت سربازی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farzan1994 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلام بچه ها من دانشگاه خودمون مستقیم برای ارشد پذیرفته شدم...ولی کنکورم دادم..رتبه م ۴۱ شده به نظرتون بهتر از امیرکبیر یعنی شریف ممکنه قبول بشم؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dj_2010 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
دوستان ۶۱۰۰ گرایش ۳ غیرانتفاعی شیراز میارم؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid.dehnavi73 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)farzan1994 نوشته شده توسط: سلامسلام اگه سهمیه شاگرد اولی داشته باشین احتمالش هست ولی بدون سهمیه بعید میدونم مگه اینکه همپوشانی ها زیاد باشه امسال |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)farzan1994 نوشته شده توسط: سلامسلام با سهمیه شاگرد اولی اگر استفاده کرده باشین بله .. در غیر این صورت نه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Mahsash - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)farzan1994 نوشته شده توسط: سلامهر گرایشی که باشید قاعدتا ظرفیتا اینقدر بالا نیست که بتونید شریف قبول بشید. چیه گرایشتون؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ts2927 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ
بعد از سه ساعت و نیم تازه دیدیم :| با ۲۵۲ معماری کجا میشه قبول شد؟؟؟!!!! :| |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farzan1994 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:چجوری ازین سهمیه باید استفاده بکنم؟؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)farzan1994 نوشته شده توسط: سلامسلام پارسال یه نفر فک کنم با ۴۰ قبول شده.. (۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:گرایش اول(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)farzan1994 نوشته شده توسط: سلامهر گرایشی که باشید قاعدتا ظرفیتا اینقدر بالا نیست که بتونید شریف قبول بشید. نه ظرفیتا بالا نیست ولی با توجه به شناور بودن ممکنه خیلیا رشته دومشون این باشه. من مسئله م فقط شریفه..وگرنه دانشگاه خودمونو ک دارم.. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۸۹۱۲۱۶۳۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ
سلام بچه خا میشه بگیم باین وضععیت کجا ها رو میشه اورد ممنون Sent from my ME173X using Tapatalk |