|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hadimoazen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:بله من اونو زده بودم. اگه اون تغییر کرده بود درصد هوش من اینی نمیشد که الان شده.(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:چرا خب؟ شما اون سوال رو جواب داده بودید؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:سلام. نه اون سوال کلیدش تغییری نکرده.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ق.ظ
توکلی گفت نتایج ساعت ۱۲ میاد رو سایت میگم این توکلی نمیخواد بازنشسته بشه؟ از زمانی که من و اجدادم یادمون میاد این همیشه اخبار سازمان سنجش رو اعلام میکرد. (حتی قبل از تاسیس سازمان سنجش) یه جوری شده تا اسم سازمان سنجش میاد، آدم قیافهی توکلی جلوی چشاش ظاهر میشه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - elnaz91 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: توکلی گفت نتایج ساعت ۱۲ میاد رو سایت خدا کنه ۱۲ بیاد زود خلاص شیم... من از استرس حتی خوندن نوشته هام واسم سخت شده
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: توکلی گفت نتایج ساعت ۱۲ میاد رو سایتتوکلی تو کجا گفته؟ تی وی؟ سایت ؟ کجا؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ق.ظ
خداییش توکلی شده نماد سازمان سنجش، این آقای خدایی اونجا هیچ کاره اس، هر چی هست زیر سر این توکلیه، من اولین کنکوری که دادم پورعباس رییس سازمان سنجش بود، اون موقع روزانه کاردانی آوردم، بعد اون هر چی کنکور و آزمون دادم قبول نشدم آقای پورعباس برگرد برگرد ![]() (۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ق.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: توکلی گفت نتایج ساعت ۱۲ میاد رو سایتتوکلی تو کجا گفته؟ تی وی؟ سایت ؟ کجا؟ سایت ایسنا : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara1992 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:یه سوال شما از اون نرم افزار تخمین رتبه استفاده کردین؟ اگه اره میشه بگین چه رتبه ای رو برای شما تخمین زده بود؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:بله من اونو زده بودم. اگه اون تغییر کرده بود درصد هوش من اینی نمیشد که الان شده.(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:چرا خب؟ شما اون سوال رو جواب داده بودید؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:سلام. نه اون سوال کلیدش تغییری نکرده.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hadimoazen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ)sara1992 نوشته شده توسط:برای من ۱۱ تخمین زده بود. البته من درصدای احتمالیمو تو بدترین حالت زده بودم تو اون نرم افزار. میانگین درصدایی که زده بودم ۴۳ بود!(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:یه سوال شما از اون نرم افزار تخمین رتبه استفاده کردین؟ اگه اره میشه بگین چه رتبه ای رو برای شما تخمین زده بود؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:بله من اونو زده بودم. اگه اون تغییر کرده بود درصد هوش من اینی نمیشد که الان شده.(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:چرا خب؟ شما اون سوال رو جواب داده بودید؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:سلام. نه اون سوال کلیدش تغییری نکرده.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - as.mousavi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام چطوری کارنامتون رو دیدین؟؟!!! من هرچی رفرش میزنم اطلاعیه سازمان سنجش رو میبینم.. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahsa72 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ)as.mousavi نوشته شده توسط: سلامدیروز مثل اینک یک زمانی سایت باز شده یک عده نتایجو دیدند منم هرچی رفرش میکنم نمیاداز دلشوره دارم میمیرم
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۶ ق.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:یعنی اگر کسی زبان رو نزده باشه ولی نرم و مشترک رو خوب زده باشه رتبش بالاتر میشه؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:دو نمره اختلاف طبیعیه،چون رتبه های ۱۲۸ و ۱۱۹ تو همون رنج سال پیش هستن(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:به خاطر تغییر زمان آزمون امسال کلا درصدا بالاس.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان: بله سنجش اینکارو میکنه وگرنه نمره علمی ۴۲ بسیار باید کمتر از این میشد رتبه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق.ظ
وای الان ده دقیقه به ۱۲ هست بزن دیگه سنجش. من کل دیشب نخابیدم جز یکساعت. واقعا استرس دارم. رتبمم دیدم ولی باز استرس دارم شاید عوض کرده باشن یا اشتباهی شده باشه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Leoeuler - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ق.ظ
اومد نتایج |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - elnaz91 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
نتایج اومد |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
کارنامه رو زدن و برا من با کارنامه دیروز هیچ تغییری نکرده |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Leoeuler - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ
نتایج تغییری نکرده همونه |