تالار گفتمان مانشت
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخه‌ی قابل چاپ

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ

می خواین یه پپسی واستون باز کنم؟

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  می خواین یه پپسی واستون باز کنم؟

خیلی ممنون

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط:  بچه‌ها بهم نخندینا البته گفتن نداره .
من تا حالا فک میکردم این مسافر کوچولو پسره.SmileSmile

دختر به این گلی !!واسه چی فکر می کردی پسرم؟HuhHuh

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  می خواین یه پپسی واستون باز کنم؟

مرامتو عشقه آبجی گل

اگر کسی فکر کنه سایت رو اشتباه اومده جای تعجب نیست. !!!

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط:  ببخشید بهتر شد. حالا یه هم جنس هم هست که منو درک کنه
منظورتون چیه ا قا فرداد؟
منظورم شما نبودید.

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط:  ببخشید بهتر شد. حالا یه هم جنس هم هست که منو درک کنه
منظورتون چیه ا قا فرداد؟

بامن بود شما جدی نگیر

به ناظم
عبارات اصلاح شد
این تاپیک و تاپیک دیگری که فکر میکردم مد نظر شما باشه

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ۲۱۹۵ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ

با سلام:
منم مثل شما با این تفاوت که شروع نکردم.می شه یه کمک کنید تا منم شروع کنم ،آخه نمی دونم باید از کجا شروع کنم ؟
آخه درسای ترم هم هست و یه خورده سنگینه .البته اینم بگم که به یاری خدا از پسش برمی آم.
خوب من ترم ۶ سخت افزارم به نظر شما چطور برنامه ریزی کنم؟
می دونید من نمی تونم یه برنامه خوب واسه خودم پیدا کنم .
خواهشا یه کمکی کنید .
دمتون گرم .اشاءا... هممون توشریف قبول شیم
با تشکر از سایت خوبتون و برو بچه های گلش

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ

آقا فرداد ببخشد!ما همش از بحث اصلی دور می شیم!!!شما به بزرگی خودتون ببخشید!بذارین به حساب نپختگی و جوونیمون!

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - kashir - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ

اینجا چه خبره؟ دعوا شده؟ Huh

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ

نمی دونم . من که کاری نکردم

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ

دوستان از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید
کارتون رو بکنید
برنامه های هفتگی تون رو بنویسید

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ۲۱۹۵ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ب.ظ

سلام:خدایی یه نگاه به پوستهاتون بندازید!اینگار امدید چت اصلا اسم تاپیک رو عوض کنید بنویسید چتروم و خلاص.
ایجا امدیم تا بلکم مشکلمون حل شه نه بیخودی وقت تلف کنیم.
باتشکر از سایت مثل چتتون

RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - kashir - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ

سلام ۲۱۹۵
این شماره چهار شماره آخره دوستمه
بچه شمالی؟Rolleyes

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - ۲۱۹۵ - ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ

با سلام:دوستان لطفا بیایید یه خورده با فکر عمل کنیم.لطفا پستهای الکی نزنیم.
بیاید یه کاری بکنیم ،هرکسی برنامه هفتگی شو بزاره بعد سر هفته بگه که چقدر تونسته با برنامه جلو بره،و اگه نشده دلیل اش چی بوده(البته اگه می شه بگه).
و بیاید یه جوری باشیم مثل یه گروه که باید برای کارهامون توضیح بدیم و انایی که بلدترن کمک کنن.
-------------------
من انشاا... می خوام برای امسال کنکور شرکت کنم و اگه خدا بخواد تمام تلاشمو بکنم تا قبول بشم.
باید خدمت دوست عزیزمون بگم که من شمالی نیستم.
با تشکر از سایت خوبتون

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 15 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ق.ظ

فکر خوبیه ۲۱۹۵
برای هماهنگ شدن اول باید ساعت اومدنمون به مانشت رو هماهنگ کنیم اخه درست نیست هر زمانی بیایم و تسلیم دلمون بشیم. معتاد میشیم. درسته الان وقت بیشتر داریم اما باید به دم کنکور هم فک کرد.

من شبا ۵/۹ تا ۵/۱۰ حد اکثر ۱۱ میتونم بیام اخه صبح خاب میمونم و خاب شب مهمه.
اومدین تصمیم میگیریم