![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamed90 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)sh.n نوشته شده توسط: سوالای هوش یه جوری طرح شده بود که باید حتما مرجع رو میخوندی !! البته شاید منبع من بد بودهمن خودم اسلاید های خلاصه شده راسل رو خوندم.کلا نظر من اینه بخش زیادی از کنکور شانسی است البته نه شانس بر اساس تاس و سکه و… بلکه رسیدن به جواب گزینه مد نظر طراح با هر تحلیلی حتی اگر تحلیلت اشتباه یا ناقص یا نا کامل یا کاملا من در اوردی باشه و این کل کنکور است وهمین و بس. این رو رتبه ۱ نرم افزار و دوستم که ۱۷ شد ساله پیش به شدت زیادی تایید کردند. این قضیه اثبات شده است.البته بایس قبلش تلاش و مطالعه و.. باشه طبیعتا |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sh.n - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)sh.n نوشته شده توسط: سوالای هوش یه جوری طرح شده بود که باید حتما مرجع رو میخوندی !! البته شاید منبع من بد بودهمن خودم اسلاید های خلاصه شده راسل رو خوندم.کلا نظر من اینه بخش زیادی از کنکور شانسی است البته نه شانس بر اساس تاس و سکه و… بلکه رسیدن به جواب گزینه مد نظر طراح با هر تحلیلی حتی اگر تحلیلت اشتباه یا ناقص یا نا کامل یا کاملا من در اوردی باشه و این کل کنکور است وهمین و بس. این رو رتبه ۱ نرم افزار و دوستم که ۱۷ شد ساله پیش به شدت زیادی تایید کردند. این قضیه اثبات شده است.البته بایس قبلش تلاش و مطالعه و.. باشه طبیعتا قبل از کنکور واقعا این حرفا رو درک نمیکردم که شانس خیلی مهمه و ... اما الان بعد از درصد قشنگ تخصصیم کاملاً متوجه این قضیه شدم!! فقط کمی بی دقتی و استرس زمان کافیه یه اشتباه کوچیک کنی و تمام زحمتات بشه ۳۵% ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - mshelman - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ق.ظ
من کنکور و خراب کردم ! ولى هوش رو ٥ تا زدم همشم درست بود ! ( راهیان و پارسه رو تلفیقى باهم خوندمشون ) ( سوال رنگ امیزى رو دیدم پارسه بهتر گفته و با اون ٤ رو زدم ). فقط سوال محاسباتیو نتونستم تا اخر حل کنم ! اینم موافقم که بخش بزرگى از کنکور شانس هست ![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - javad_sobouti - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ
با اجازه من هم درصدهام رو میگم البته چون یکم حافظه ام ضعیفه بعضی تست ها رو شک داشتم همه جایگشتهاش رو درنظر گرفتم ![]() زبان: حدود ۳۰ مشترک: ۴۲-۵۱ تخصصی: ۴۸ معماری: ۴۵ تخمین مدرسان هم ۵۲ بود که امیدوارم بهتر از این بشم (۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط: با اجازه من هم درصدهام رو میگم این درصدهایی که گفتم میانگین جایگشتها بود |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahabm - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: بچه ها یه چیزی بگم شاکی نشیدااا! من درصدامو تو تخمین رتبه ماهان زدم با میانگین ۳۰ میگه رتبه بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ خوب معلومه امسال چه خبره دیگه.... ایشالله همه نتیجه ی خوبی بگیریم ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - mshelman - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من درصدامو تو تخمین رتبه ماهان زدم با میانگین ۳۰ میگه رتبه بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ خوب معلومه امسال چه خبره دیگه.... ایشالله همه نتیجه ی خوبی بگیریم ![]() [/quote] به من و ٣-٤ تا دیگه از دوستام همینو میگه ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)shahabm نوشته شده توسط:ایشالا....(28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: بچه ها یه چیزی بگم شاکی نشیدااا! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
![]() بچه ها ... ینی چی میشه من خیلی واسه درصدا و رتبم نگرانم .... میشه اونایی که میانگینارو با پارسال و پیارسال تطبیق دادن یه نظری بدن؟ واسه بار nام دارم مینویسم... زبان۱۳ مشترک ۴۴ تخصصی۵۳ معماری ۵۵ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:من درصد های پارسال رو حفظم خیلی خوبه حتما دانشگاه های تهران قبولین انشاله ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:من درصد های پارسال رو حفظم خیلی خوبه حتما دانشگاه های تهران قبولین انشاله واقعن میشه انقد خوش بین بود؟... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:من چک کردم رتبه ۱ پارسال میانگین درصداش ۵۹ بود و آخرین رتبه قبولی هم ۲۶ احتمال بسیار بالا شما رتبتون زیر ۷۰ میشه و تهران قبولید ان شالا... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:خوش بینی نیست واقعیته اگه دوست داشتین کارنامه ی پارسال بچه هارو یه نگاه بندازین(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:من درصد های پارسال رو حفظم خیلی خوبه حتما دانشگاه های تهران قبولین انشاله |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - hamedmohsenee - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام. اخه شما برا چی نگرانین...!درصداتون که خوبه! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
بچه ها کسی رتبه های زیر ۲۰ پارسال رو داره درصداشون رو ؟ تو این که پارسه گذاشته از ۲۰ شروع شده آخه! بعد هم به نظرتون درصدامون رو با پارسال مقایسه کنیم؟؟؟ یا مثلا از مشترک ۱۰-۲۰ % کم کنیم بعد مقایسه کنیم؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahabm - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
سلام.ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی چون اینجا سریعتر به جواب میرسم سوالمو میپرسم.من فراگیرم ثبت نام کردم به نظرتون بشینم بخونم واسش یا منتظر ج ارشد بمونم؟ارزش داره؟ |