برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخهی قابل چاپ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - javad94 - 01 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ق.ظ)Aree نوشته شده توسط:سلام(30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ)javad94 نوشته شده توسط:ممنون از پیشنهاداتی که دادید من میخوام نرم افزار شرکت کنم و چون تعداد درس هاش زیاده این همه استرس گرفتم(30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط:سلام(26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط: سلامبچه ها مجددا سلام خواهش میکنم... وظیفه هستش. اگه میخوایین نرم افزار شرکت کنید و خودتون هم میدونید که کنکور مهندسی کامپیوتر جز رشته های با تعداد دروس زیاد است یعنی ترافیک درس و مباحث توش زیاده و البته جز رشته هایی هست که سوالاتش مفهومی و سنگین است به همین خاطر بهترین و ایده آل ترین پیشنهاد برای کنکور مهندسی کامپیوتر فقط و فقط مرخصی گرفتن هست. |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 01 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام به همه تو رو خدا کمک کنید دوستان من توی درس امار و احتمالات مشکل دارم کتاب پارسه طورانی هم خریدم ولی خیلی زیاده دوستان ویس با جزوه همراهش رو کسی نداره به من بده؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - مهندس آیدا۹۱ - ۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: بچه ها اونایی ک میخوان ارشد بخونن میشه ی گروه تو واتس تشکیل بدیم ک بهم روحیه بدیم و برنامه و نکات جدیدو بگیم.کسی حاضر؟ با سلام طاعات و عباداتتون قبول دوستانی که با این کار موافقند خواهشا user name هاشون رو ب بنده اطلاع دهند تا گروهی در تلگرام مخصوص کنکوری های ۹۵ تشکیل دهیم.اگر موافقید بسم الله. |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - ریحان - ۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ
گروه قبلا تشکیل شده.دوستمونم گفتن... |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - مهندس آیدا۹۱ - ۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: گروه قبلا تشکیل شده.دوستمونم گفتن... اینو گفتن گروه مانشتیاس و صرفا برا کنکوریا نیست همه اعضا کنکوری و غیر کنکوری میتونه باشه ولی این گروهی ک قراره تشکیل بشه فقققط برای کنکوری ها و صرف برنامه ریزی و رفع اشکال هست. |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - ریحان - ۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ق.ظ
گروهایی که تشکیل شده یکیش مربوط به منبع ارشده..یکی چت کنکوریها..یک گروه هم پرسش و پاسخ درسی است... |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - مهندس آیدا۹۱ - ۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: گروهایی که تشکیل شده یکیش مربوط به منبع ارشده..یکی چت کنکوریها..یک گروه هم پرسش و پاسخ درسی است... پس میشه لطف کنید لینک های همه ش رو بگذارید؟ چون فقط یکی رو گذاشتن!! |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - *afsoon* - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ
سلام دوستان عزیز خداقوت دوستان من بعد دو سال دوری از محیط درس و دانشگاه میخوام برا کنکور ۹۵ اماده شم اما با اوضاع دفترچه که دیدم کمی گیج شدم برای گرایش شبکه یا امنیت باید رشته کامپیوتر امتحان بدیم !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و دوستان لطفا در مورد درسایی که اضافه شدن چطور باید اولویت بندی کنیم لطفا راهنماییم کنین ممنون راستی دوستان تعداد سوالات هر درس معلومه ؟ اینکه بخش ریاضیات از هر درس چه تعداد سوال میاد و ... خیلی ممنون |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز سلام هنوز از طرف وزارت علوم هیچ خبری نشده که قراره همچین کاری رو بکنن یا نه برای دیدن تعداد سولات هر درس هم بهتره دفترچه کنکور پارسال رو دانلود کنی و بخونی موفق و سربلند باشید |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Imankhani - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط: سلامبچه ها مجددا سلام از سحر تا افطار استراحت خوب و مناسبی داشته باشید و از افطار تا سحر درس بخونید(اگر امکانش هست). روزای اول یکم سخته ولی بعد عادت میکنید. شما این کار رو انجام بدید ایشالا خدا کمک میکنه. مطمئن باشید کار نشد نداره. (اگر سال اولتون هست که کنکور میدید و احساس میکنید که به وقت بیشتری برای اتمام درسای کنکور احتیاج دارید، حتما از ماه رمضان نهایت استفاده رو بکنید) |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - asal71 - 02 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
با سلام من میخوام از اول هفته اینده شروع کنم به امید خدا منابع برای گرایش نرم رو دارم ولی واقعا بین یه دوراهی بزرگم.و اونم اینه که واقعا گرایش نرم میخوام یا نه؟! شاید خیلی مسخره باشه ولی من هنوز نتونستم گرایشم رو انتخاب کنم نمیدونم میخوام برم توی زیر شاخه آی تی یا نه شبکه رو هم دوست دارم ولی واقعا موندم چکار کنم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mmm1374 - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط: با سلامبا عرض سلام شما ببینید به کدومشون بیشتر علاقه دارید و همچنین بازار شغلی و کاری اون رو هم در نظر بگیرید به عنوان یه دوست نرم افزار رو ترجیح میدم براتون امیدوارم هر تصمیمی میگیرید به صلاح و رستگاریتون منجر بشه دوستان عزیز نظرتون در مورد کتاب درس و کنکور ساختمان داده حمیدرضا مقسمی <<کاردانی به کارشناسی >> چیه ؟؟؟ و اون میتونه پاسخگوی نیازهایمون برا ارشد برطرف کنه یا که خیر؟؟؟ چون من شنیدم کتاب کاردانی به کارشناسی اش با کارشناسی ارشدش آنچنان تفاوت خاصی نداره مگر یک فصل. دوستانی که کتاب ساختمان داده ارشد مقسمی رو دارند لطف کنن بگن این کتاب با کاردانی به کارشناسی اش چه تفاوتی داره؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mostafa122 - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: دوستانی که کتاب ساختمان داده ارشد مقسمی رو دارند لطف کنن بگن این کتاب با کاردانی به کارشناسی اش چه تفاوتی داره؟؟؟؟ تفاوتی تو درسنامه ندیدم فقط تست های ارشد اضافه شدن مقسمی که به درد ارشد نمیخوره فقط بعنوان ی جزوه جم و جور برای مرور میتونی استفاده کنی خواستی پولت و خرج کنی ی کتاب بهتر ساختمان بخرید همون کاردانی که داری کافیه .ی کتاب دیگه بخر . |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - shafiee123 - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
سلام من درس محاسبات عددی رو تو کارشناسی پاس نکردم درس آمار رو هم در حد پاس شدن با هزار بدبختی پاس شدم حالا با این اوصاف به نظر شما کدوم راحتتره برا خوندن؟ ساختمان داده پارسه بهتره یا مقسمی؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: سلام من درس محاسبات عددی رو تو کارشناسی پاس نکردم درس آمار رو هم در حد پاس شدن با هزار بدبختی پاس شدم حالا با این اوصاف به نظر شما کدوم راحتتره برا خوندن؟ سلام به نظر من امار رو بخون چون قابل خوندن هس و گول حجم کم محاسبات رو نخور چون هم تعداد سوالات محاسبات کمتر از امار هس هم اینکه پاسخ های این درس در حد ۰/۱ هس یعنی باید سر جلسه کنکور بشینی و جواب رو دقیق دقیق حساب کنی و کلی فرمول حسابی حفظ کنی که به یاد اوردنشون سر جلسه کنکور کار سختی هس بازم میل خودتونه در مورد درس ساختمان داده هم ساختمان داده پارسه بهتره |