![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ali123321 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
من نتیجمو فهمیدم!!!!!! از طریق آشنای یکی از رفیقام که خودشم ارشد شرکت کرده. ولی به قدری واسم نتیجه عجیبه که یک ساعت تو شوک بودم!!! کد ۳۳۶۱۸ یعنی شبانه شریف!! جالبه گرایشه ۴!!! حالا واسم یک سوال پیش اومده. چرا الن که اصلاحیه سنجشو چک میکنم با یک ماه پیش فرق کرده! شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم یه طور دیگه بود!! نکنه شریف از گرایشه ۲ و ۳ گرفته!!! |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - yahoo_manesht - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
چقدر اینا کشش می دن. خوب جوابا رو بزنن دیگه.هر روز ۱۰۰ بار اینجا رو چک می کنم شاید خبری شده باشه. خود سایت سنجش هم که کلا انتظار داشتن ازش بیهودست. من فقط منتظر ۱ خبر خوبم. به قول اون دوستمون هم به معجزه اعتقاد راسخ دارم. تا اینجای زندگیم انصافا کلی شانس آوردم. با تموم بدی هام و اشتباهات بیرگم بازم هر جای زندگیم رو نگاه می کنم رد پای امداد های غیبی رو خوب می بینم. انشالا برای هممون بهترین اتفاق می یوفته. واسه من هم مثل شما. |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - samira.it - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: من نتیجمو فهمیدم!!!!!! از طریق آشنای یکی از رفیقام که خودشم ارشد شرکت کرده. ولی به قدری واسم نتیجه عجیبه که یک ساعت تو شوک بودم!!! کد ۳۳۶۱۸ یعنی شبانه شریف!! جالبه گرایشه ۴!!! حالا واسم یک سوال پیش اومده. چرا الن که اصلاحیه سنجشو چک میکنم با یک ماه پیش فرق کرده! شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم یه طور دیگه بود!! نکنه شریف از گرایشه ۲ و ۳ گرفته!!! ای خداااااااا مارو جز پارتی دارها کن...الهی آمین تبریک میگم ایشالا با شریف خوشبخت شی ![]() |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: من نتیجمو فهمیدم!!!!!! از طریق آشنای یکی از رفیقام که خودشم ارشد شرکت کرده. ولی به قدری واسم نتیجه عجیبه که یک ساعت تو شوک بودم!!! کد ۳۳۶۱۸ یعنی شبانه شریف!! جالبه گرایشه ۴!!! حالا واسم یک سوال پیش اومده. چرا الن که اصلاحیه سنجشو چک میکنم با یک ماه پیش فرق کرده! شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم یه طور دیگه بود!! نکنه شریف از گرایشه ۲ و ۳ گرفته!!!پس یعنی من روزانه میارم با این حساب؟ آقا آشنات کیه؟ بگو مال منم چک کنه خداییش |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - mortez28 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)sciencequester نوشته شده توسط: من الان خدمت سربازی هستم و امیدوارم دانشگاهی که قبول میشم ثبت نام رو کمی عقب بندازه چون نمیشه تو یک روز با پادگان تسویه کرد. به دوستان هم خدمتی هم که باید یک شیرینی درست و حسابی بدیم ان شا الله چه جالب منم انتخاب رشتم تقریبا شبیه شماست ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - publin - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: من نتیجمو فهمیدم!!!!!! از طریق آشنای یکی از رفیقام که خودشم ارشد شرکت کرده. ولی به قدری واسم نتیجه عجیبه که یک ساعت تو شوک بودم!!! کد ۳۳۶۱۸ یعنی شبانه شریف!! جالبه گرایشه ۴!!! حالا واسم یک سوال پیش اومده. چرا الن که اصلاحیه سنجشو چک میکنم با یک ماه پیش فرق کرده! شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم یه طور دیگه بود!! نکنه شریف از گرایشه ۲ و ۳ گرفته!!! شاید لینکش رو داره کاش ازش میگرفتی |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - samira.it - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: آقای توکلی الان تو تلوزیون گفت : ۱۱ ام که تعطیله: ![]() مطمئنی اون تاریخ هارو اعلام کرد؟؟ |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - sir_ams - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: من نتیجمو فهمیدم!!!!!! از طریق آشنای یکی از رفیقام که خودشم ارشد شرکت کرده. ولی به قدری واسم نتیجه عجیبه که یک ساعت تو شوک بودم!!! کد ۳۳۶۱۸ یعنی شبانه شریف!! جالبه گرایشه ۴!!! حالا واسم یک سوال پیش اومده. چرا الن که اصلاحیه سنجشو چک میکنم با یک ماه پیش فرق کرده! شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم یه طور دیگه بود!! نکنه شریف از گرایشه ۲ و ۳ گرفته!!!تبریک علی آقا ایشالا که موفق باشی شیرینی یادت نره (۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: ۱۱ ام که تعطیله:آره دقیقا همین تاریخ ها رو گفت ! و گفت سایت دانشگاه ها رو چک کنید شاید یه تاریخ دیگه باشه. |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ali123321 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
بدون اینکه به من بگه ماله منم پرسیده! بعدش هرچی خواستم ماله یکی ۲ تا دیگه از بچه هارم بپرسه نشد! اره احتمالا شما روزانه قبولی. اصلاحیه به نظرت عوض شده؟ چرا اون کدای جدید شریف دیگه نیشس توش؟!! |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - samira.it - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
من اگه زنجان قبول شم ۲۵ ام ثبت نامه |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - m_gh - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
علی آقا این انتخاب دومتون بود؟انتظار داشتین چی قبول شین؟آخه من زیاد از ظرفیت های آی تی خبر ندارم!! |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: بدون اینکه به من بگه ماله منم پرسیده! بعدش هرچی خواستم ماله یکی ۲ تا دیگه از بچه هارم بپرسه نشد! اره احتمالا شما روزانه قبولی. اصلاحیه به نظرت عوض شده؟ چرا اون کدای جدید شریف دیگه نیشس توش؟!!اون اصلاحیه رو کلا از رو سایت بر داشتن ظاهرا ... اگه یادت باشه ۲ تا اصلاحیه اومده بود رو سایت ... اصلاحیه دوم رو از رو سایت بر داشتن ظاهرا... امیدوارم سنجش کار ۲ سال پیش رو تکرار نکرده باشه ... اینکه خود سرانه بیاد ۲ برابر ظرفیت دانشجو معرفی کنه به شریف ... چون اون وقت اون اضافی ها رو می کنن آموزش محور ... که اصلا خوب نیست توکل به خدا.... |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - q88lp - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
من نمیدونم این اداها چیه بعضی ها در میارن . آخه رتبه ۲ رقمی هم استرس داره ؟ حالا شریف نشدی امیرکبیر میشی نشدی علم و صنعت نشدی شیراز و اصفهان رو که ازت نگرفتن . بهرحال قبولی . استرس مال کسائیه که تو قبول شدنشون شک دارن . از وقتی کارنامه ها اومدن همینطوری تاپیک ها رو پر کردن . خب رتبه خوب آوردی مبارکت باشه ، به ما چه ؟ حالا توقع داری بیایم دست بوس ؟ جالبه بعدشم یا بی سر و صدا مدیر میشن که هیچ کمکی به هیشکی نمی کنن یا کلاً غیب میشن یکی نیست بگه آقا بیا حداقل دِینتو به ما که نه به این سایت ادا کن . |
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - mohsen_d - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: بدون اینکه به من بگه ماله منم پرسیده! بعدش هرچی خواستم ماله یکی ۲ تا دیگه از بچه هارم بپرسه نشد! اره احتمالا شما روزانه قبولی. اصلاحیه به نظرت عوض شده؟ چرا اون کدای جدید شریف دیگه نیشس توش؟!! سلام آقا خیلی خیلی مبارکه.درسته دیگه تو اصلاحیه ای که اومد کد ۳۳۶۱۸ از گرایش ۴ به گرایش ۳ تغییر کرد. |
RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ali123321 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
امیدوارم سنجش کار ۲ سال پیش رو تکرار نکرده باشه ... اینکه خود سرانه بیاد ۲ برابر ظرفیت دانشجو معرفی کنه به شریف ... چون اون وقت اون اضافی ها رو می کنن آموزش محور ... که اصلا خوب نیست توکل به خدا.... [/quote] خدا کنه این کارو نکنن! ایشاالله شما هم روزانه قبولی . فقط خدا کنه این کار به ضرر بچه های گرایش ۴ مثل امیرو بقیه نشه!! هر چی خدا می خواد! در ضمن این طور که بوش می یاد نتایجو فردا میزنند!! |