|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۷ ق.ظ
اه منم خوابم نبرد امشب در کل یکساعت خابیدم. با اینکه ربتمم دیدم بازم نمیتونم بخابم باز میخام رتبم ببینم مطمئن بشم بنظرتون همون لینک رو میدن یا لینک عوض میشه؟ من همش دارم همون رو رفرش میزنم خب |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - satrap92 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۸ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۷ ق.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: اه منم خوابم نبرد امشب در کل یکساعت خابیدم. با اینکه ربتمم دیدم بازم نمیتونم بخابم باز میخام رتبم ببینم مطمئن بشم با این اوضاف وقتی واقعا نتیجه بیاد خوابیم که ) فکر میکنم همون باشه.
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۷ ق.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: من همش دارم همون رو رفرش میزنم خبرفرش چرا. یه افزونه مثل visualping (برای کروم) نصب کنید و یه job روی مرورگر تعریف کنید تا هر وقت صفحهی کارشناسی ارشد تغییر کرد خودش صدا در بیاره! (البته به تغییرات جزئی هم حساس خواهد شد ولی تنظیمات داره). اصلاً میتونید خودتون هم کد بزنید (حتی کد جاوا یا C) تا هم سرگرم بشید، هم چیزی یاد گرفته باشید و هم کارتون راه بیفته. |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bikhialbaw - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ق.ظ
سلام یه اسکریپ با پایتون که اگه سایت سنجش تغییر کرد براتون نوتیفیکشین میده! کافیه فایل تو پیوست رو باز کنید و test.exe رو اجرا کنید یه صفحه براتون باز میشه که هر ۲۰ ثانیه سنجش رو تست میکنه اگه هم بزنید بکگراند براتون نوتیف میده فقط اون صفحه رو نبندید این کد در حد ۱۵ مین نوشته شده و ممکنه مشکل داشته باشه پس لطفا نزنید منو اگه توش باگی پیدا کردید ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - satrap92 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۴ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ)Leoeuler نوشته شده توسط: البته یه نکته ی عجیبی هم هست. من امروز صبح کارناممو دیدم. بالای کارنامه زده شما حداکثر تا تاریخ ۲۲/۳/۹۵ مهلت دارید اعتراض کنید!!! تازه این پیام رو دیدم. باید بگم خیر، این لینک کار نمیکرد، من هر روز این لینک رو چک میکردم. مشخصه از لینک سالهای پیش که نتایج میومد روی این لینک برای همین خیلیها این رو چک میکردن |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - elnaz91 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ق.ظ
حالا همین یک بار سنجش میخواد رو حرفش وایسه و ساعت ۲ تا ۵ نتیجه ها رو بده ((شانس نیست که ... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - m-kafiyan - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: اون سوال هوش چی که فاصله منهاتن بود به نظرتون اون کلیدش درست نشده؟ اگر درست شده باشه من درصدم میشه ۳۰ اگر نشده باشه بیچاره ام من |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hadimoazen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:سلام. نه اون سوال کلیدش تغییری نکرده.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان: نمره علمی حدود ۴۲ رتبه ۴۵ نرم شده؟ خیلی بده ک بعیده چنین چیزی اصلا اگه اینطور باشه پس سال های پیش با میانگین ۳۶ زیر ۵۰ میشدن زیر سوال میره |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hadimoazen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:به خاطر تغییر زمان آزمون امسال کلا درصدا بالاس.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان: از بچههای برقم که کارنامشونو دیده بودن پرسیدم میگفتن که با همون درصدای سال پیش رتبه بدتری آوردن، تنها علتی که میتونه داشته باشه که همه رشته ها یهو میانگینا اینجوری بره بالا اینه که زمان آزمون تغییر کرده. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:دو نمره اختلاف طبیعیه،چون رتبه های ۱۲۸ و ۱۱۹ تو همون رنج سال پیش هستن(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:به خاطر تغییر زمان آزمون امسال کلا درصدا بالاس.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان: ولی رتبه ۴۵ خیلی متفاوته (۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: به خاطر تغییر زمان آزمون امسال کلا درصدا بالاس. احتمال زیاد بخاطر ۲۵ زدن نرم افزار اینطور شده رتبه چون تراز پایین داده بهتون و از اونطرف تراز درس زبان با توجه به بالا بودن درصدای اکثر داوطلبین تراز محدوده ۶۰۰۰ نصیبتون شده و نتونسته خیلی موثر باشه شما با تخصصی نرم ۴۰ درصد میتونستید رتبه زیر ۲۰ بیارید |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hadimoazen - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۴ ق.ظ
تا اونجایی که من دیدم درصد تک تک درسا رو تراز کل تاثیری نداره و تراز فقط از روی میانگین وزن دار درصدای همه ی درسا به دست میاد. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:یعنی اگر کسی زبان رو نزده باشه ولی نرم و مشترک رو خوب زده باشه رتبش بالاتر میشه؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:دو نمره اختلاف طبیعیه،چون رتبه های ۱۲۸ و ۱۱۹ تو همون رنج سال پیش هستن(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:به خاطر تغییر زمان آزمون امسال کلا درصدا بالاس.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان: |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahsa72 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۸ ق.ظ
انتظار خیلی بد بچه ها من دل دیدن رتبمم ندارم خوشا ب سعادت دوستانی ک از نتایجشون راضیند |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - m-kafiyan - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:چرا خب؟ شما اون سوال رو جواب داده بودید؟(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ق.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط:سلام. نه اون سوال کلیدش تغییری نکرده.(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: سلام دوستان. من با توجه به اینکه درصدی که از روی کلید اولیه درآورده بودم برای تخصصی هوش مصنوعی ۴۰ بود و درصدی که امروز دیدم ۵۵ بود میتونم بگم که: |