|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۶ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: تا ۱۱ آذر، مصادف با اول ربیع الاول چیزی نمونده ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اثراتش از همین حالا هویداست. ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
سواااله دیگه پیش میاااد : )))
یه کاربری داشتیم قبلنا که مدیر نبود استاد مچ گرفتن بود الان فکر کنم انصراف داده :دی
به قول یه کاربر دیگه: اشاره به کاربر خاصیم نباشه : )))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ
بدتر از داشتن صفات رذیله اخلاقی، ریاکاری و تظاهر به نداشتن اونهاست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بدتر از داشتن صفات رذیله اخلاقی، ریاکاری و تظاهر به نداشتن اونهاست.
کاش فقط تظاهر کنن که بد نیستن، بدتر از اون تظاهر به خوب بودنه.
آدمایی که هنوز نرفته شروع میکنن به تهمت و غیبت و .... بعد جلو بقیه یه جوری هستن که اونا خوب و عالین و بقیه مریض و حضیض.
من واقعا از این جور هیولاها میترسم. پناه بر خدا
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مایکروسافت دیگه اعصاب همه رو داره خورد میکنه. خب قبول کن ویندوز ۱۰ مشکل داره ، جمعش کن ، درستش کن بعد بده بیرون. با sorryگفتن اونم با حالت برحق بودن که درست نمیشه برادر من! ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xtra-pc اگه خوب کار کنه واقعا شبیه به معجزه هست . امیدوارم واسه ارتقا سیستم هم به همین راحتی راهکار بدن . تنکیو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تولد آفتاب - ۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ)zarisa نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بدتر از داشتن صفات رذیله اخلاقی، ریاکاری و تظاهر به نداشتن اونهاست.
کاش فقط تظاهر کنن که بد نیستن، بدتر از اون تظاهر به خوب بودنه.
آدمایی که هنوز نرفته شروع میکنن به تهمت و غیبت و .... بعد جلو بقیه یه جوری هستن که اونا خوب و عالین و بقیه مریض و حضیض.
من واقعا از این جور هیولاها میترسم. پناه بر خدا
واقعا آزار دهنده هستن این آدما. ممنون از اشار ه ات
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ب.ظ
انقدر دارن سو استفاده می کنن که میترسم کلمه "هوشمند" هم به سرنوشت بعضی از کلمات قبلی دچار بشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ
انگار تحریم شدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: این برندش خوبه البته. یادمه سبزیجات خشک هم داشت.
سوپ هاش هم خوبه.
سالاد ماکارونی هم عالیه. اگر با کنسرو سبزیجات درست کنین، ۱۰ دقیقه ای آماده است.
من همیشه دیر به جاهای خوشمزه میرسم. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دوستانی که طراحی وب کار میکنید، یه منبعِ خوب، سایت، فیلم آموزشی یا بهتر بگم یه راهکاری برای یاد گرفتنِ سریعِ bootstrap سراغ دارید؟ چند وقت پیش روش وقت گذاشتم ولی خیلی درکش نمیکنم، الان برای یه پروژه مجبورم ازش استفاده کنم. فقط در حدِ طراحیِ یک صفحه که ظاهرش خیلی مهمتر از محتواشه میخوام. اصلا" هم اهلِ هنر و طراحی نیستم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۶ ب.ظ
جالب و مفیده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: دوستانی که طراحی وب کار میکنید، یه منبعِ خوب، سایت، فیلم آموزشی یا بهتر بگم یه راهکاری برای یاد گرفتنِ سریعِ bootstrap سراغ دارید؟ چند وقت پیش روش وقت گذاشتم ولی خیلی درکش نمیکنم، الان برای یه پروژه مجبورم ازش استفاده کنم. فقط در حدِ طراحیِ یک صفحه که ظاهرش خیلی مهمتر از محتواشه میخوام. اصلا" هم اهلِ هنر و طراحی نیستم!
در رابطه با اصول زیبایی شناسی برای وب این رو میتونید ببینید: Lynda.com - Design Aesthetics for Web Design
خیلی هم فشرده میگه مطالب رو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ
هوا بس ناجوانمردانه ....
آلودگی هوا طبیعی است ....
برخورد قطارها طبیعی است ...
سرمای هوا طبیعی است ....
موج بیکاری طبیعی است ...
همه چی طبیعی است و عالی ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: هوا بس ناجوانمردانه ....
آلودگی هوا طبیعی است ....
برخورد قطارها طبیعی است ...
سرمای هوا طبیعی است ....
موج بیکاری طبیعی است ...
همه چی طبیعی است و عالی ...
چرا وقتی همه چی طبیعیه، الکی حرف می زنی؟ صدات در نیاد. هیس!![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
این همه دارن زحمت میکشن ، اینهمه کار فرهنگی میشه، اینهمه زیربنای اقتصادی ایجاد شده، این امنیتی که هست رو نمیبینی؟ کارهای زیست محیطی و... رو نمیبینی؟ تحت تاثیر کدوم اجنبی هستی؟ ما زحمت میکشیم که شما در یه شرایط سالم و طبیعی زندگی کنی ، اینقدر زندگیتون خوبه که وقت میکنی سرتو بیاری بالا و نظر بدی؟! می خای اغتشاش ایجاد کنی؟ . بار آخرت باشه! . چرا اصل نظام رو زیر سوال بردی؟! ها؟؟! چشم بصیرتت رو باز میکنی یا بدم به زور باز کنن؟ ها؟؟!![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
( )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۵ ب.ظ
حق باشماست
![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۶ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: میگ میگ سلام![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اول از همه افروز جونم دل منم براتون تنگ میشه و خیلی وقتا بهتون فکر میکنم و از خدا میخوام که بهترینا نصیبتون بشه... بعضی از بچه های مانشت واقعا بزرگوارن ...دلم برای ساراها(دوتا سارا) پوونه افروز خود تو...
قربونت واقعا منم دلم برا تو و نفیس و عروس و سارا و سعیده و بقیه تنگ شده. بی معرفتم دیگه ، انقدر اذیتتون کردم. اخه موجودی مثل من دلتنگی داره ? ، منروا هم که خداروشکر هر روز میبینم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: نمیدونم واقعا...از اونجایی که اعتقادم اینه که دو نفر باید اول باهم رفیق باشن بعد همسر، وقتی اختلاف سنی هفت سال باشه فک نمیکنم این رفاقته جواب بده بیشتر حس سرسپرست داره تا رفیق!
نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ...کلا خیلی پیچیدست چون هر طور فکر می کنم مثال نقضش توی ذهنم میاد!
شما جواب نه بده خودتو راحت کن :
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: .همه آدمها مثل هم نیستن![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
باز میرسیم به اون جملهی کلیشه ای همیشگی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ
like riemann
![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 06 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما جواب نه بده خودتو راحت کن :
o_o
|