گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahsa72 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط:کاش ما هم از رتبمون خوب بشدخوش حال بشیم منم حس خل بودن اومد سراغم(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)mahsa72 نوشته شده توسط:(24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: درصدای منم اینان:تبریک زبانتون چقدر عالیه |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sepideh1373 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
بچه ها یک عده چطوری رتبه هاشونو میگن من چرا سایت سنجش پیدا نمیکنم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)sepideh1373 نوشته شده توسط: بچه ها یک عده چطوری رتبه هاشونو میگن من چرا سایت سنجش پیدا نمیکنم صبح لینک رو پیدا کرده بودن که بعد سازمان سنجش لعن.... برداشت لینک رو |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dokhtare payiz - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ
اینم جواب استادم ک کارمند سنجشه: سلام تا امروز نهایی نشده بود. فک کنم بعدازظهر نهایی شده باشه. فردا هم باید اعلام بشه ینی اونایی ک صب زده بودنو عوض کردن؟ نمیدونم لینکو گذاشتند یا نه. و اینکه اصلا اون لینکی ک شما میگید کار میکرد یا نه. ولی اگ کسی نتیجشو دیده احتمال تغییرشون وجود داره |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بچه ها با توجه به این کارنامه ها تا الان به نظرتون اونا که مشترک رو بالا زدن ترازشون بالاتره یا تخصصی هوشو؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arashsyh - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: اینم جواب استادم ک کارمند سنجشه: خدایی این واقعیه؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dokhtare payiz - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۳ ق.ظ)arashsyh نوشته شده توسط:همین الان باهاش چتیدم(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: اینم جواب استادم ک کارمند سنجشه: |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara27 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ
نمیدونم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. ولی اصلا مال یکی دیگه رو باز کرد و پسر بود.اهل بیرجند بود.بنده خدا رتبه اش شده بود ۳۳۰۰ : خودمم اصلا وقت نشد نگاه کنم واقعا مال خودمه s |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tondar.sal - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ
ولی بعید میدونم تغیر کرده باشه نتیجه همونی هست که دوستان صبح دیدن |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدونم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم.عجب چیزی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - babakrkb - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدنم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. مهم نیست برای کی بوده. مهم درصدها و رتبه بوده. اقا بیاید خودمون رو گول نزنیم. امسال هم کنکور راحت تر بوده و هم شرکت کننده بیشتر بوده. انتظار این میرفت که با درصد های مشابه سال قبل رتبه ی بدتری به دست بیاد. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara27 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)babakrkb نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدنم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. اره واقعا کنکور امسال اسون بود(اگه خونده بودی درس اسون بود واست) ولی کاش موقع کنکور استرس نبود. دیگه مهم نیس چی بشه کلا دیگه به کنکور امسال فک نمیکنم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)babakrkb نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدنم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. شما طبق چه سندی میگید امسال شرکت کننده بیشتر بوده طبق آماری که خود سنجش بعد از پایان ثبت نام ارشد اعلام کرد، امسال تعداد کل شرکت کنندگان ارشد ۷ درصد از سال گذشته کمتر شده اینم مدرک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته این آمار کلیه رشته هاست و ممکنه بعضی از رشته ها شرکت کنندشون بیشتر شده باشه (هرچند خیلی بعیده) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara27 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)babakrkb نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدنم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. کنکور اسون بود شکی توش نیست. ولی دلیلی نداره شرکت کننده زیاد باشه تاثیری رو رتبه ها بذاره.(مث امسال که میگفتن چون کنکور افتاده اردیبهشت درصدا میره بالا) کلا توی رشته مث ایتی زیر ۳۶۰ باشی شبانه شهرستان قبولی(بدون معدل) درصدای قبولی شاید چند درصد بالا پاینن بشن .ولی آش همون آشه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nazanin_sh - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)sara27 نوشته شده توسط: نمیدونم چیزی که امروز صبح دیدم عوض میشه یا نه.ولی من مال یکی از دوستام رو زدم.که همکلاسی بودیم. جل الخالق |