|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: گروه درسی مهر ماه - explorer - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: واییی خیلی بده تستهاش..البته اولین بار که من تستشو میزدم دیدم سخته انگار و خب چون خیلی هم خسته شده بودم که درسنامشو همون موقع تموم کرده بودم تستهاشو روخونی کردم.میفهمیدم کاملا که چی شده...اما اگه میخواستم خودم جواب بدم نمیتونستم...مخصوصا اوایلشو.....اما حالا که لمش اومده دستم فردا صبح میخوام دوباره بشینم سرش خودم حل کنم. بله حل تستهاش نیاز به تسلط زیاد داره که با تمرین زیاد این تسلط تا حدی به دست میاد.فک نکنم برنامه نویسی حرفه ای بخواد.فقط باید عمیق به سوال توجه کنید. ولی در کل زدنش یکم ریسک داره باید خیلی از جواب مطمئن بود. Sent from my cell |
RE: گروه درسی مهر ماه - m@hboobe - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: واییی خیلی بده تستهاش..البته اولین بار که من تستشو میزدم دیدم سخته انگار و خب چون خیلی هم خسته شده بودم که درسنامشو همون موقع تموم کرده بودم تستهاشو روخونی کردم.میفهمیدم کاملا که چی شده...اما اگه میخواستم خودم جواب بدم نمیتونستم...مخصوصا اوایلشو.....اما حالا که لمش اومده دستم فردا صبح میخوام دوباره بشینم سرش خودم حل کنم.سلام ممنون ریحان جان بله منم بعد از کلی خوندن درسش دیگه نای حل تست نداشتم واسه ۲۵% اول من خیلی شیک و مرتب رسیدم درسها رو بخونم تست بعد مطالعه درسنامه کار کنم دوره کنم و تست بزنم ولی این ۲۵% خیلی عجیب غریبه !! واسه سیستم منم موافقم باهات اگر بخوان تست عجیب غریب و جدید بیارن ریسکه ولی اگر مشابه همین سالهای اخیر باشه مشکلی نیست که چون مشابه اونو دیدیم البته اگر جزو تستهای زمانبر نباشه ![]() آخه این چه وضعیه دوستان گرامی ![]() منظورم این همه تنفر و انزجار از مهر ماهه. ماه به این قشنگی ![]() والا ![]() حالا مدام بگید آبان جان کی می رسی از من گفتن باشه آبان به کسی وفا نکرده مگر افرادی که از قبل از شروع آبان همت کردن و پر تلاش میخوان تا کنکور با سرعت بالا پیش برن
|
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ
مهر داره میره ولی کاش مهر دلامون باهاش نره |
|
گروه درسی مهر ماه - mcse2010 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بچه ها کمکم کنید من تموم درس هارو یه دور خوندم(به جز معماری و گسسته).الان داشتم دومین دور همراه تست میخوندم که یکدفعه موتورم سوخت.الان یک هفته است ۲ صفحه نخوندم. خیلی میترسم !!!!!!! دارم درسهارو میزارم کنار خیلی زحمت کشیدم.هفته ای ۴۰-۵۰ ساعت بعضی وقتها۶۰ ساعت میخوندم.خیلی عالی داشتم پیش میرفتم!!!!!! کمکم کنیدددددددددددددددددد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بچه ها کمکم کنید من تموم درس هارو یه دور خوندم(به جز معماری و گسسته).الان داشتم دومین دور همراه تست میخوندم که یکدفعه موتورم سوخت.الان یک هفته است ۲ صفحه نخوندم. سعی نکن به خودت تا اون حد فشار بیاری که باعث شه سرد شی،آرومو پیوسته برو . من خودم لاک پشتی میخونم ولی کیف میکنم. روزی چند ساعت میخونی که اینقد زود خسته شدی؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - forouzan69 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
بچه ها شماهم تو فهمیدن درسها به مشکل میخورین |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - e2000 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
هنوزم مهره ؟
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بچه ها کمکم کنید من تموم درس هارو یه دور خوندم(به جز معماری و گسسته).الان داشتم دومین دور همراه تست میخوندم که یکدفعه موتورم سوخت.الان یک هفته است ۲ صفحه نخوندم. خیلی عالی جلو رفتین.افرین.یه روز دیگه استراحت کنین و از شنبه یا علی رو بگید...۳ ماه دیگه مونده که مثه برق میاد...تحمل کند و با لذت جلوبرید... |
|
گروه درسی مهر ماه - pooyaa - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ
ای کاش یه تاپیک اینجوری زده میشد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. که فقط تاپیک انگیزه باشه اینجا همش بوی ناامیدی میاد... |