تالار گفتمان مانشت
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - نسخه‌ی قابل چاپ

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - bjo0n - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط:  الان کسی هست که نتونسته باشه انتخاب واحد کنه؟ (بهمنی داریم؟)

من نتونستم.ولى برام نوشته وضعیت ترم باید عادى باشد لطفا به آموزش مراجعه کنید.چیزى از بهمن نگفته!!؟؟

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:  
(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط:  الان کسی هست که نتونسته باشه انتخاب واحد کنه؟ (بهمنی داریم؟)

من نتونستم.ولى برام نوشته وضعیت ترم باید عادى باشد لطفا به آموزش مراجعه کنید.چیزى از بهمن نگفته!!؟؟
خب دیگه منظورش اینه که بهمنی هستیم

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ

پس با این اوصاف فکر کنم خدارو شکر بهمنی نداریم.
فقط دوستانی که رشته ی کارشناسی و ارشد یکی نبوده و پیش نیاز دارن باید تکلیف پیش نیازی رو مشخص کنن تا ایشالا مشکلشون حل بشه.

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - momonia - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ

انگار بیش از ۹ واحد و که نمیشه برداشت... دوستان ثبت نهایی که نباید بکنیم؟

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ

نمیدونم با این وضعیت انصراف بدم یا تا بهمن صبر کنم؟؟!!!

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ)momonia نوشته شده توسط:  انگار بیش از ۹ واحد و که نمیشه برداشت... دوستان ثبت نهایی که نباید بکنیم؟

نخیر ثبت نهایی لازم نیست

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ

منم تونستم انتخاب واحد کنم. خداروشکر.

اونایی که نتونستن انتخاب واحد کنن شاید نقص مدارک موقع ثبت نام داشتن که گفته به آموزش مراجعه کنین.

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ

الان تکلیف اون ۳ واحد دیگه که باید برداریم چی میشه؟!؟!
نکنه ظرفیت ندارن میخوان همه رو مجبور کنن ۹ واجد بردارن؟؟

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ

کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟
من یکیش رو زدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - neda_Network - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ

ما هم انتخاب واحد کردیم به خواست خودمون خداراشکر Blushخیلی از دانشگاها ترم اول اجبارا خودشون میدن درسا راHuh و بازهم وصایا حادثه آفرید Confusedو ظرفیتش پر شده بریم بگیم بازش کنن برا حذف و اضافه بریم سر کلاس

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)mortezax6 نوشته شده توسط:  
(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟
چه خوب آخه من دیدم از اولش همه صفر بود یدونه -۱ احتمالا شما برداشتین شدش منفیSmile

RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  
(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)mortezax6 نوشته شده توسط:  نه منفی ۱ که توش بود ولی یه احظه یکیش ۱ شد زدم من قبلا که رفته بودم گفتن ۱۱ واحد باید بردارین الان ی ۳ واحدی کم دارم فکر کنم فردا مجبور بشم حضوری پیگیری کنمConfusedConfusedConfused
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟
چه خوب آخه من دیدم از اولش همه صفر بود یدونه -۱ احتمالا شما برداشتین شدش منفیSmile

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ

قابل توجه دوستانی که با پیغام "وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفا به آموزش مراجعه شود." روبرو شدند، معنی آن این است که: دانشجویانی که در نیمسال اول ۹۴-۹۳ وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،‌عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم...) و نمی توانند ثبت نام نمایند.

قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - uouo - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)ehsan69 نوشته شده توسط:  قابل توجه دوستانی که با پیغام "وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفا به آموزش مراجعه شود." روبرو شدند، معنی آن این است که: دانشجویانی که در نیمسال اول ۹۴-۹۳ وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،‌عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم...) و نمی توانند ثبت نام نمایند.
یعنی چی؟