|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - نسخهی قابل چاپ |
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - bjo0n - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط: الان کسی هست که نتونسته باشه انتخاب واحد کنه؟ (بهمنی داریم؟) من نتونستم.ولى برام نوشته وضعیت ترم باید عادى باشد لطفا به آموزش مراجعه کنید.چیزى از بهمن نگفته!!؟؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:خب دیگه منظورش اینه که بهمنی هستیم(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ)mori_1696 نوشته شده توسط: الان کسی هست که نتونسته باشه انتخاب واحد کنه؟ (بهمنی داریم؟) |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
پس با این اوصاف فکر کنم خدارو شکر بهمنی نداریم. فقط دوستانی که رشته ی کارشناسی و ارشد یکی نبوده و پیش نیاز دارن باید تکلیف پیش نیازی رو مشخص کنن تا ایشالا مشکلشون حل بشه. |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - momonia - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
انگار بیش از ۹ واحد و که نمیشه برداشت... دوستان ثبت نهایی که نباید بکنیم؟ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
نمیدونم با این وضعیت انصراف بدم یا تا بهمن صبر کنم؟؟!!! |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mori_1696 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ)momonia نوشته شده توسط: انگار بیش از ۹ واحد و که نمیشه برداشت... دوستان ثبت نهایی که نباید بکنیم؟ نخیر ثبت نهایی لازم نیست |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ
منم تونستم انتخاب واحد کنم. خداروشکر. اونایی که نتونستن انتخاب واحد کنن شاید نقص مدارک موقع ثبت نام داشتن که گفته به آموزش مراجعه کنین. |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ
الان تکلیف اون ۳ واحد دیگه که باید برداریم چی میشه؟!؟! نکنه ظرفیت ندارن میخوان همه رو مجبور کنن ۹ واجد بردارن؟؟ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ
کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟ |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - neda_Network - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ
ما هم انتخاب واحد کردیم به خواست خودمون خداراشکر خیلی از دانشگاها ترم اول اجبارا خودشون میدن درسا را و بازهم وصایا حادثه آفرید و ظرفیتش پر شده بریم بگیم بازش کنن برا حذف و اضافه بریم سر کلاس
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - sand - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)mortezax6 نوشته شده توسط:چه خوب آخه من دیدم از اولش همه صفر بود یدونه -۱ احتمالا شما برداشتین شدش منفی(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: کسی تونست وصایا برداره؟ همه ۹ واحد برداشتن؟من یکیش رو زدم
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)mortezax6 نوشته شده توسط: نه منفی ۱ که توش بود ولی یه احظه یکیش ۱ شد زدم من قبلا که رفته بودم گفتن ۱۱ واحد باید بردارین الان ی ۳ واحدی کم دارم فکر کنم فردا مجبور بشم حضوری پیگیری کنمچه خوب آخه من دیدم از اولش همه صفر بود یدونه -۱ احتمالا شما برداشتین شدش منفی |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - ehsan69 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
قابل توجه دوستانی که با پیغام "وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفا به آموزش مراجعه شود." روبرو شدند، معنی آن این است که: دانشجویانی که در نیمسال اول ۹۴-۹۳ وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم...) و نمی توانند ثبت نام نمایند. |
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - uouo - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)ehsan69 نوشته شده توسط: قابل توجه دوستانی که با پیغام "وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفا به آموزش مراجعه شود." روبرو شدند، معنی آن این است که: دانشجویانی که در نیمسال اول ۹۴-۹۳ وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم...) و نمی توانند ثبت نام نمایند.یعنی چی؟ |