لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahsalove - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
فقط بچه ها من به یه ضرب المثل بسنده می کنمو دیگه چیزی نمی گم! تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها! چرا سالهای قبل بچه ها نمی گفتن سوالها لو رفته! اگه این بهونست چرا سالهای قبل اینو بهونه نکردن!چرا سالهای قبل تو تلویزیون سازمان سنجش چیزی نگفت! دکتر یوسفیم یکی از اساتید برجسته کشور مثل دکتر حقیقت یا خیلی های دیگه که اساتید دانشگاه تهرانن!فقط به خاطر درس دادن به ما ساعتی ۱۲۰ هزار تومن بهش می دادن!اگه چیزیو نمی دانست الکی ذهن بچه ها رو مغشوش نمی کرد! دیگه خود دانید.... من که خدا رو شکر پول دانشگاه آزادشو هم دارم دانشگاه آزادم می تونم برم !یا هر جای دیگه..... فقط واسه خودتون گفتم!کاری به پولو چیزیم ندارم کاری به عمری دارم که این سازمان سنجش به گند کشوندشو دارم! موفق باشید.... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ۲star - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: فقط بچه ها من به یه ضرب المثل بسنده می کنمو دیگه چیزی نمی گم! منم پول آزاد دارم ولی حسش نیست |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahsalove - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
منم پول آزاد دارم ولی حسش نیست! خوب خدا رو شکر داری اصلا همتون دارید بابا من دارم یه چیز دیگه می گم چرا شما منو مسخره می کنید! بیا خوبی کن! دارم می گم حقمون ضایع شده من حرص اینکه قبول نشمو نمی خورم چون می تونم آزاد یا هر جای دیگه برم!بعد اومدن دارن منو مسخره می کنن اصلا متنهای منو نخوانید شماهایی که شریف قبولید!مثل کاربر ۲Star! من هر چی می گم ماشاالله یه جوابی دارن! اصلا به من چه! ایشالله همتون تهران و شریف قبولید فقط من دوغوز آباد قبول می شم! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: . AI تبریک میگم پیشرفت داشتی! این دفعه به جای حذف ویرایش کردی! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahsalove - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: . هههه.... خندیدم!بامزه..... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
بازم حذف کرد اینو راش ندین مانشت! |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
...اگه تقلبی در کار باشه،نیمه دوم اردیبهشت که رتبه ها بیاد معلوم میشه..اگه خدایی نکرده اونی که مطمئنه تک رقمی میاره رتبه اش بالا باشه.. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - izadan11 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: برخی به سبب عدم توانایی انجام سایر کارها به کنکور می چسبند! نه اینکه کنکور آزمونی باشد از برای سنجش تواناییهایشان! به نظر من دلیلش عدم توانایی نیست مثلا من اینقدر به توانایی هام اعتماد دارم که می دونم تو هر کاری که احتیاج به تمرکز بالا نباشه می تونم موفق شم ولی انگیزه ندارم کنکور برام بیشتر سرگرمی و استراحت بود و این ایام به شدت بهم حال داد (بر خلاف پارسال امسال از خرابی کنکور اصلا ناراحت نشدم) الان که سرگرمیم تموم شده و بی هدف می چرخم |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahsalove - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
حرف شما متین ولی واقعا یه سری دکترا مثل دکتر اجلالی و دکتر کارگهی کارشون درسته واسه ما که اینا میگذره مهم اینه که پادگانمون خوب باشه من فقط دکتر یوسفی و حقیقتو می شناسم:/ بعدم پادگان؟!:/ کدوم پادگان؟!:/ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosshah - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: من فقط دکتر یوسفی و حقیقتو می شناسم:/ دکتر حقیقت هم خوبه پادگان دیگه واسه ما پسراست. پادگان خدمت مقدس |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahsalove - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
آها........ هههههههههههه من که دوستم فوق رشته مکانیک دانشگاه صنعت شریف خوانده میگم سرباز معلمی میشه بشی؟!:/ می گه نه دیگه مثل قبلنا نیس معلوم نیس کجا بفرستنون خدا به داد شما پسرا برسه تو فکر چیزای دیگم باید باشید |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosshah - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: استان فارس افتادی حتما خبر بده چاکرم دمت گرم بیا بگو داداشمی مرخصی بگیر واسمون |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - asiehmohammadian - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه آخرین رتبه ای که پارسال هوش دانشگاه فردوسی قبول شده ( روزانه یاشبانه ) چند بوده ؟آقا ول کنین تقلب و هیچکی جواب سوال من و نمیدونه ؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - reza6966 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: آها........ فکر نمیکنم جای این قصه هاتون اینجا باشه |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - maryam.raz - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
می بینم که اینجا از درصد گفتن به گپ و گفت خودمونی تبدیل شده |