|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: اولیه که راه حل عادیش nlogn میشه مگه اینکه راه دیگه ای داشته باشه ادغام یه max heap با m عنصر با یه min heap با n عنصر از چه درجه ای میشه (می خواهیم max heap بسازیم)؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - m.t - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
بهبود کارایی ۱.۵ میشد یا ۱.۷؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: اولی O(N) زدم دومی ۲تا درست... اون یه سواله دیگه بود! راه حل دومیم اینه که مرتبه حذف o(n) پس یه گزینه غلط بود دو تای اولم درست!
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: خیلی آسون بود پس یا یک میشم یا بالای ۱۰۰خوبه، دلم رو شاد کردی! فردا پس ردیفه. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - parinaz_st70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
سوال سیستم عامل کوبیدگی چی میشد؟ دو تا گزینه اش ادمه افزایش اندازه صفحه و افزایش درجه چند برنامگی (که این غلطه) همینو میدونم !!!! سوال سیستم عامل کوبیدگی چی میشد؟ دو تا گزینه اش یادمه افزایش اندازه صفحه و افزایش درجه چند برنامگی (که این غلطه) همینو میدونم !!!! |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: دفترچه خدمت همه روزه میدن یا روز خاصی داره؟! آقا شما شبکه رو خوب خونده بودی. من روی گسسته کلی وقت گذاشتم و نشد اونی که میخواستم... من میخوام برا خدمت برم تعجیل بزنم
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: ادغام یه max heap با m عنصر با یه min heap با n عنصر از چه درجه ای میشه (می خواهیم max heap بسازیم)؟؟؟حالت عادیش فکر کنم بشه n ما از اول ماکس هیپ رو بسازیم! کمتر از lgn هم نمیشه فکر کنم! البته من سر جلسه نبودم. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - m.t - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
اون مرتبه زمانی T(k,n) چی میشد؟من یکی یکی سوالا یادم میاد |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: ادغام یه max heap با m عنصر با یه min heap با n عنصر از چه درجه ای میشه (می خواهیم max heap بسازیم)؟؟؟حالت عادیش فکر کنم بشه n ما از اول ماکس هیپ رو بسازیم! کمتر از lgn هم نمیشه فکر کنم! البته من سر جلسه نبودم. گزینه هاش اینا بود: (N+M) (NLOGM+MLOGN) من اینو زدم ! (NLON+MLOGM MIN(....یادم نیس!(
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - parinaz_st70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون مرتبه زمانی T(k,n) چی میشد؟من یکی یکی سوالا یادم میاد nk log k ???? |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون مرتبه زمانی T(k,n) چی میشد؟من یکی یکی سوالا یادم میاد من زدم knlogn....یکی بگه درسته یا غلط |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: هوش هرس آلفا بتا چند تا میشد؟این سوال رو شانسی زدم (و الان که فکر کردم غلط) (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: شما که ۱ میشی برادر.. مدیریت رو اصلا نگاه نکردم ![]() قبلا دو تا از آزمون های آزمایشی رو چنین حسی رو بعدش داشتم یکیش همه اش درست بود شدم یک یکیش همه اش غلط بود شدم ۱۰۰
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - admin - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
دوستان تاپیک رو از موضوع منحرف نکنید. برای بحث در مورد سوالات در مکان مناسب ارسال کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تاپیک یک روز بسته میشه که از نظم خارج نشه. |