![]() |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: زبان ۲۶/۶۷ منم رفتم با این حساب من بالای ۲۰۰۰ هستم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
اینقدر تفاوت با سال قبل آخه سخت تر هم که بود اینا چیه دیگه امیدوارم اشتباه باشه اینا که برشون داشتن یه شبه این همه آدم کجا بودن آخه نفر اول چند زده مگه؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamadali74 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ق.ظ
لینک رو بزارید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ق.ظ)mohamadali74 نوشته شده توسط: لینک رو بزارید بیا داداشم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. انقدر این دوتارو رفرش کن تا سرورهای سازمان سنجش رو ببری هوا، ما که امیدی نداریم شما مشغول باش |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
با تخصصی ۵۰ و مشترک ۲۶ و... بشه ۵۰۰ من قطعا بالای ۲۰۰۰ هستم ، یعنی با این حساب نفر اول درصد هایی بالای ۷۰ داره ، که میشه جز عجایب در رشته آی تی با اینکه واقعا سخت بود ، چجوریه آخه؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: با تخصصی ۵۰ و مشترک ۲۶ و... بشه ۵۰۰ هنوز باور ندارید که سخت بود ؟ من دوست دارم بدونم کی ۱ آورده، فقط بشینم کارنامه اش رو نگاه کنم ساعت ها، بابا نابغه بابا عجوبه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - husen - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: با تخصصی ۵۰ و مشترک ۲۶ و... بشه ۵۰۰مشترک که ۱۶هه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamadali74 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ
نقل قول: بیا داداشم خب اونی که اولین بار این لینک ها رو پیدا کرده حتما میتونه یه لینک جدید دیگه هم پیدا کنه .... نمیتونه آیا؟ ![]() |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ق.ظ
جواب اومده دوستان ؟ پس چرا من چیزی نمی بینم ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmirzay - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: زبان ۲۶/۶۷ رازی کرمانشان قبولی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - husen - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ
یکی دیگه از کارنامه ها زبان ۲ مشترک ۱۹ مدیریت ۷۱ تخصص۵۰ معدل ۱۵ ۱۶۰ آیتی و تجارت |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ)mohamadali74 نوشته شده توسط:نقل قول: بیا داداشم پیدا کردن نمیخواد که، شما لینک اعلام نتایج سال ۹۴ رو بکن ۹۵، اون دوستمونم همین کارو کرده |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - neda.n91 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: استرس بالاست ها، این دوستمون کارنامه IT گذاشتن و شبکه هم جزء آی تیه چه دخلی داره به کامپیوتر آخهبا توجه به کارنامه های کامپیوتر گفتم، تو کامپیوتر امیدی نیست با توجه به اینکه وضع IT بهتره، امیدوار بودم شبکه هم مثل IT باشه!!!! حالا اینا بماند شما وسط ماجرا نرخ تعین میکنی؟؟!! و باتوجه به توضیحات توی پروفایل ک نوشتین رتبه زیر ۱۰۰: منم قرار بود زیر ۱۰۰ بشه، ولی الان فک کنم بهتره برم بمیرم! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamadali74 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
نقل قول: پیدا کردن نمیخواد که، شما لینک اعلام نتایج سال ۹۴ رو بکن ۹۵، اون دوستمونم همین کارو کردهاگه دقت کنی بعد از ۹۵ سه تا حرف هست که متغیره ![]() |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
اینا غلطن بابا اگه درست بودن چرا باید برش دارن آخه؟ |