|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب خدا را شکر انگار بیشتر چیزا سر جاشونه و نیازی به تغییر نیست. فقط یه چند موردی نامتجانس و اشتباهی بودند که انداختیم شون دور.
خوبه که بعضی چیزا عمرین!!!!
حالا همه چی با هم ست شد.
خانه تکانی خوبی بود.
خوش بحالتون چه خونه تکونی سریعی مطمئنید به این سرعت تموم شد؟!!!!
حالا ما باید حداقل یه هفته بریم خونه تکونی کنیم(البته حداقل رو گفتم. الانه که خانوما بگن که یه هفته ای که نمی شه خونه تکونی کرد)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fardad-A - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ
و گوسفندان هیچوقت نفهمیدند که چوپان دروغگو از گرگ خطرناکتره!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: اصلا حوصله عیدو ندارم. نمی دونم چرا دیگه مثل بچگی ها برای عید ذوق ندارم. نمی دونم من این طوری ام یا کلا حال و هوای عید رفته. بقول مادرم عید برای بچه هاست.
ان شالله عید که بشه حوصلش رو هم پیدا می کنید. بالاخره همون بهار و طراوت و تازگیش خیلی خوبه.
فکر کنم خونه تکونی رو شروع کردید واسه همین حوصله عید رو ندارید یا شایدم دارید فکر می کنید که وای حالا باید چقدر خونه تکونی کنیم واسه این حوصله ندارید.
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: و گوسفندان هیچوقت نفهمیدند که چوپان دروغگو از گرگ خطرناکتره!!!
شما که گفتید اطرافتون بجز سگ و گربه حیوون دیگه ای نیست!! نکنه جدیدا نزدیک عیده و سبزه ها دارن درمیان چوپان دروغگو میاد گوسفنداشو اون حوالی می چرونه(عجب اصطلاحی گفتم من )
---------
حالا چرا چوپان دروغگو خطرناک تره؟!! بالاخره اون دروغ گفت تهش گوسفندا خورده شدند اگه هم چوپان نبود باز گرگه می خورد گوسفندای بدبخت رو. گرگه نمی خورد ما ادما می خوردیمشون اخر.در هر حالت گوسفندا خورده می شدند!!!! تازه می فهمیدند هم که فرقی نمی کرد ممکن بود دق مرگ بشن خوشبختا
ذهن ادم رو به چالش می کشید
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دیگه کم کم داره عید میشه
اقا سامان چیه بوی خوراکی عید به مشامتون خورده یا این که عید خبریه رو نمی کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fardad-A - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: و گوسفندان هیچوقت نفهمیدند که چوپان دروغگو از گرگ خطرناکتره!!!
شما که گفتید اطرافتون بجز سگ و گربه حیوون دیگه ای نیست!! نکنه جدیدا نزدیک عیده و سبزه ها دارن درمیان چوپان دروغگو میاد گوسفنداشو اون حوالی می چرونه(عجب اصطلاحی گفتم من )
[/quote]
حالا چون گوسفند اطرافم نیست نمیشه راجع به حقوق گوسفندان حرف بزنم. بالاخره اونها هم حقوقی دارن!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حالا چون گوسفند اطرافم نیست نمیشه راجع به حقوق گوسفندان حرف بزنم. بالاخره اونها هم حقوقی دارن!!!
در مورد حق و حقوقشون که حتما می تونید صحبت کنید
فقط من نفهمیدم چرا چوپانه خطرناک تره ؟!!! به نظرم خداکثر می تونه به اندازه گرگه خطرناک باشه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حالا چون گوسفند اطرافم نیست نمیشه راجع به حقوق گوسفندان حرف بزنم. بالاخره اونها هم حقوقی دارن!!!
فقط من نفهمیدم چرا چوپانه خطرناک تره ؟!!! به نظرم خداکثر می تونه به اندازه گرگه خطرناک باشه!
چون گوسفندا بهش اعتماد دارن! بعد این چوپان باعث مرگشون میشه. تازه حتی اگه نمیرنم دیگه نمی تونن به چوپان دیگه ای اعتماد کنن! کلا اخلاقیات بین گوسفندا از بین میره
ولی گوسفندا به گرگ که اعتماد ندارن! می دونن که گرگ می خواد بخوردشون!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حالا چون گوسفند اطرافم نیست نمیشه راجع به حقوق گوسفندان حرف بزنم. بالاخره اونها هم حقوقی دارن!!!
واسه اینکه گرگه معلومه چی کاره ست!اما چوپانه گوسفندا رو سیر می کنه تپل می کنه بعدشم می ده دست غصاب!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: چون گوسفندا بهش اعتماد دارن! بعد این چوپان باعث مرگشون میشه. تازه حتی اگه نمیرنم دیگه نمی تونن به چوپان دیگه ای اعتماد کنن! کلا اخلاقیات بین گوسفندا از بین میره
ولی گوسفندا به گرگ که اعتماد ندارن! می دونن که گرگ می خواد بخوردشون!
اها از اون لحاظ از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم. مشکل اینه که نمی تونند تشخیص بدن حالا جوپان بعدی ممکنه دروغگو باشه یا نباشه!!!! اگه چوپان نباشه که یه راست گرگه می خوردشون اگه هم باشه ممکنه ادم خوبی نباشه!! چقدر دردسر دارند همش زندگیشون با ترس همراهه. گفتن نمی شه به هیشکی اعتماد کرد یکی از مصادیقش همینه.
-----------
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: آقا قدرت گوسفندان رو هم نباید دست کم گرفت هر کی باور نداره کارتون shaun the sheep رو ببینه!
اونا جل الخالقند!!! همه گوسفندا که این قدر باهوش نمی شن، می شن؟!!(ببینم می شه تهش کاری کرد مثل اون تاپیک "ماهی تازه" از گوشت خوردن بیفتیم )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: آقا قدرت گوسفندان رو هم نباید دست کم گرفت هر کی باور نداره کارتون shaun the sheep رو ببینه!
اونا جل الخالقند!!! همه گوسفندا که این قدر باهوش نمی شن، می شن؟!!(ببینم می شه تهش کاری کرد مثل اون تاپیک "ماهی تازه" از گوشت خوردن بیفتیم )
بوی کباب که به بینی ادم برسه همه این دلسوزی ها رو فراموش می کنه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
نه بابا!گوسفند گوسفندن!فقط شان خوبه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fardad-A - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ
گرگ هم در مقابل بعضی چوپانا شرمنده گوسفندها میشه!!! کلا" هیچ چی سرجاش نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
کی گفت رونالدو نیست !!!؟؟؟
چشمم روشن فردادم به جمع ما اضافه شد تبریک میگم
انرژی خانم ما اینقدر کارو زندگی داریم که به فکر گوسفند های مادرید نیستیم
آخه نیوکمپ هم شد استادیوم قراره تا چند وقت دیگه سقف متحرک برنابئو رو نصب کنن و عظمت استادیوم رو ببینید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۲ ب.ظ
گذشته ها گذشته فکر الان باشید که ۱۰ امتیاز عقب اید خیلیه اختلاف زیادیه نه؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ
Forza Juve
همین جوری گفتم بخندیم! شما به ادامه کل کلتون بپردازین!
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بچه ها یکی از دوستان ارسالاشون رو پاک کردند احساس می کنم تعادلم داره بهم می خوره!
می خواین هممون هر چی نوشتیم پاک کنیم تعادلتون برگرده!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
بده تیم ما جوونا رو شاد می کنه! تازه سال دیگم یه کاری می کنه که شما دیگه یادتون بره رئال و بارسا با هم مشکل داشتن! همتون متحد میشین در مقابل یووه!
|