گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - karbar - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۰ ب.ظ)roodantnt نوشته شده توسط: توصیه های هنگام رویت نتایج ارشد ۹۵ من دو تا کنکور کارشناسى رو دیدم تو دو سال مختلف. یکی اعلام رتبه و یکى هم اعلام دانشگاه. هر دو توى ماه رمضان. یکى شو دقیقا یکى دو دقیقه بعد سحر زدن، یکیشو هم بعد افطار. حسم میگه امسال هم همینطور خواهد بود و مثل همیشه عصر نمیزنند جواب رو. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - neda.n91 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ق.ظ)karbar نوشته شده توسط: توصیه های هنگام رویت نتایج ارشد ۹۵عالییییییییییییییی بود لطفا مورد ۴ حتما رعایت شه (۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۰ ب.ظ)roodantnt نوشته شده توسط: من دو تا کنکور کارشناسى رو دیدم تو دو سال مختلف. یکی اعلام رتبه و یکى هم اعلام دانشگاه. هر دو توى ماه رمضان. یکى شو دقیقا یکى دو دقیقه بعد سحر زدن، یکیشو هم بعد افطار. حسم میگه امسال هم همینطور خواهد بود و مثل همیشه عصر نمیزنند جواب رو.فک نمیکنم سنجشیا اینقدر دلسوز باشن، ک صبح سحر پاشن، نتایج رو بزارن بعد افطار هم میشه ساعت ۹ شب خدا نکنه موقع افطار بشینیم افطار کنیم یا برا رتبه های قشنگمون عذاداری کنیم؟؟!!! |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tondar.sal - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ق.ظ
فرداهمین وقع همین جا (زمان اعلام نتایج)باید کسایی که میگفتن فلان درصد میشیم و بهتر از اون شدن به علت اینکه با احساسات و جلب نظر و گرفتن امتیاز مثبت از بقیه بازی کردن باید بیان و بگن که دیگه از این کارا نمیکنن وگر نه به ادمین میگم که چیکار کردن و بیاد به جای بقیه مانشتی ها روزه بگیرن و شب قدر دسما پخش کنن |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sajjad988 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ق.ظ
نتایج اومد :O |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - neda.n91 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۰ ق.ظ)sajjad988 نوشته شده توسط: نتایج اومد :Oاین سوالیه یا خبری؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - alisahaf70 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ق.ظ
لینک نتایج ارشد ۹۵ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (با تشکر از رامین) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - d_felfelak - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: دوستان من که کنکوری نیستم ولی یکیتون اینو باز کنه ببینه نتایج توش هست یا نه من اینو باز کردم و کار میده نتاااااااااایج اووووووومد با سپاس از شما فقط چرا پاسخبرگ ام تو صفحه نیست؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - p30SiNa - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: دوستان من که کنکوری نیستم ولی یکیتون اینو باز کنه ببینه نتایج توش هست یا نه دستتون درد نکنه. من همه لینکا احتمالی رو دراوردم ولی مثل اینکه زرنگ ترن و هی عوض میکنن و مثل سالای قبل لینک نمیدن کد ضریب نرم افزار ۳ هست؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ahmad8990 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ق.ظ
آقا توروخدا یکی بگه اینا راسته؟!!!!! |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - NarimanN2 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۴ ق.ظ
بچه ها معدل کارشناسی من رو همون طور که خودم وارد کردم زده ۱۶/۳۲ اون بالا ولی تو کارنامه معدل موثر رو نوشته ۱۷/۲۵! چطوریه؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: لینک نتایج ارشد ۹۵داداش این کجا بود واقعیت داشت که????? |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ
اقا دست شما درد نکنه کار می کنه من شدم ۱۶۰ بد نیست راضیم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - h0lms - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۶ ق.ظ
به نظر که درسته |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - alisahaf70 - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۹ ق.ظ
خب پس لذت ببرید لینکو بهتون دادم دو روز علاف نشین |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - p30SiNa - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۵ ق.ظ
فک میکردم مشترک ۳۴ درصد زدم ولی زده ۳۰ درصد. احتمالا بی دقتی کردم جا به جا زدم رتبه نرم افزارم ۱۲۷ شده. میشه بگین علم و صنعت، خواجه نصیر یا شهید بهشتی کدوما امیدی هست قبول شم؟ شهید بهشتی خیلی دوست دارم قبول شم ولی دیگه فکر نکنم بشم |