|
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Parva - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ
پس با این حساب بیشتر تمرینات کتابهای مرجع توصیه میشه تا اینکه مطالبشون من سعی کردم مراجع رو همراهم داشته باشم اگه مطلبی گنگ بود یا خلاصه گفته شده بود حتما به مراجع مراجعه کنم ضمن اینکه دوست دارم نظریه رو از مرجع می خونم یه سوال: تفکیک بخش های کتاب clrs برای ساختمان و طراحی الگوریتم رو میشه برام بذارین در بعضی فصول مشترک هستن اینطور نیست؟ |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ
نظریه لینز زبان اصلی رو بخونیم ؟ اگه ترجمه شو بخونیم کدوم مترجم رو ؟ فایل زبان اصلی لینز رو دارین؟ تو کشور های دیگه هم کنکور ارشد میدن؟ که سوالای ارشد اونا رو بخونیم؟ شاید از اونجا سوال میدن
|
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: یه سوال:فصل ۱: نقش الگوریتم در محاسبات--->مقدمه فصل ۲: شروع------>طراحی الگوریتم فصل ۳:رشد توابع---->الگوریتم فصل ۴:رایطه های بازگشتی--->الگوریتم فصل ۵:تحلیل احتمالی و الگوریتم های تصادف---->الگوریتم(فکر می کنم) فصل ۶: مرتب سازی heap----->ساختمان فصل ۷:مرتب سازی سریع(فکر کنم در هر دو مشترک باشه) ... دوستان بقیه رو تکمیل کنن ممنون می شم!
|
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Parva - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ
فصل ۸ : مرتب سازی در زمان خطی ........ ساختمان داده فصل ۹: میانهها و شاخص های آمار ترتیبی......... دقیقا نمی دونم شاید مشترک فصل ۱۰ تا ۱۴: ساختمان داده ها فصل ۱۵ تا ۱۷: طراحی الگوریتم فصل ۱۸ تا ۲۱: ساختمان داده های پیشرفته فصل ۲۲ تا ۲۶: فکر کنم مشترک باشه یکی از دوستانی که clrs رو مطالعه فرمودن زحمت بکشن و ما رو راهنمایی کنن که دقیقا تفکیک این دو درس چطوره. ممنون از زحمات همتون که همیشه راهنمای ما بودین. |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - shahryar - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۳ ب.ظ
دوستان عزیز من هنوز ترجمه ورژن جدید کتاب لینز رو ندیدم.واسه کنکور که می خوندم از google books پیداش کردم. فایل pdf اش هم فکر کنم تو اینترنت باشه.متن انگلیسیش فوق العاده آسون و رونه و راحت می تونین از روش بخونین.(شاید ترجمه جدیدش امسال تو نمایشگاه کتاب بیاد) من ترجمه آقای صراف زاده رو داشتم که توش پر از غلط املایی هست(به طوری که ممکنه درس رو اشتباه متوجه بشین!) من حالا سرچ می کنم اگه فایل جدیدشو دیدم حتما می ذارمش. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۳ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: دوستان عزیز من هنوز ترجمه ورژن جدید کتاب لینز رو ندیدم.واسه کنکور که می خوندم از google books پیداش کردم. ما هم وقتی داشتیم نظریه پاس می کردیم زبان اصلی شو خوندیم! احتمالا ترجمه اش نباشه! اما حل المسائل فارسی داره! |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Fardad-A - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ
نمیدونم این سامان و سهیل کجان که بگن دوستان عزیز بحث راجع به هر درس در انجمن خودش باید انجام بشه نه اینطوری بی نظم !!! اگه قرار بود منابع هر درس تو همین تاپیک مطرح بشه که دیگه اینهمه دروس مشترک و اختصاصی و اینها میخواستیم واسه چی؟؟ ![]() ![]() بهتر نیست مرتب باشه تا هم دسترسی اش ساده باشه هم همه مطالب یک درس در جای خودش خونده بشه؟؟؟؟
|
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ
آقا فرداد تا دیدم شما پست دادین با خودم گفتم ای وای باز ه دسته گلی آب دادیم؟ ![]() تو رو خدا این قسمت و بی خیال داریم مشاوره می کنیم!
|
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ
باشه خوب . بابا حالا چرا میزنی . اینجا چیزی نمی گفتن ما هم یه چیزی گفتیم خالی از عریضه نباشه . در ضمن موضوع نظریه رو کلی پرسیدم. هرچند که من هنوز با این محیط اشنا نشدم. ببخشیدا فغط همین سوال ok? نظرتون در مورد نظریه جبل عاملی چیه؟ خوبه؟ فغط رو داشتین (-: |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
بچهها من امشب همهی صفحات این قسمت رو خوندم . تازه فهمیدم چی به چیه. ظاهرا شماها خیلی وقته شروع کردین و من از همتون عقب ترم. کسی بین شما هست که مسل من باشه؟ نرم افزار و درسش تمام شده باشه و وقتش ازاد باشه و بخواد واقعا بخونه و هدفش ارشد باشه؟ می خوام باهاشون برنامه ریزی کنم. من از برنامه ای که ریختین عقبم. درسته که نخوندم اما می خوام واقعا امسال قبول بشم و تمام تلاشمو میکنم. کسی باهام هست یا همتون رفتین جولو؟ |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: بچهها من امشب همهی صفحات این قسمت رو خوندم . تازه فهمیدم چی به چیه. ظاهرا شماها خیلی وقته شروع کردین اگه یه مدت کوتاه صبر کنی یعنی تا پایان اردیبهشت و کارنامهها بیاد خیلی از دوستان مانشتی مثه من (البته خدا کنه که اشتباه بگم) رتبشون میاد و دیگه همون یه ذره امیدی هم که داشتن تبدیل به یاس میشه و با جدیت برای سال آینده شروع خواهند کرد دوستانی که همگی کنکوری سال گذشته هستن و جمعیتشون هم کم نیست توی مانشت
|
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
اونا هم اگه بیان مسل من صفر کیلومتر نیستن در ضمن اونا سریع شروع نمی کنن . یه کم صبر میکنن تا حالشون بهتر شه راستش من همه چیز یادم رفت مجبورم بیشتر بخونم. |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
غصه نخور سه ماه گذشته اکثر مطالب پاک شده از ذهن از صفر اگه دروغ باشه از ۲۰-۳۰ باید دوباره شرو کنن که شما توی این مدت که وقت داری میتونی خودت رو به این حد برسونی و ضعفای جدیتو رفع کنی |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - kashir - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: اونا هم اگه بیان مسل من صفر کیلومتر نیستن در ضمن اونا سریع شروع نمی کنن . یه کم صبر میکنن تا حالشون بهتر شهسلام بنظر من تا رتبه بقیه بیاد شما یه درس پایه مثل گسسته یا ساختمان داده رو شروع کنین خوندنها فرق میکنه، برنامهها واسه هر کسی فرق میکنه مثلا من عمقی میخونم و اصلانم حاضر نیستم یکی دیگه واسم برنامه بریزه از برنامه دیگران ایده بگیرید و واسه خودتون برنامه ریزی کنید ، بطوری که اوایل ملایم پیش برید وقتی موتور خوندن گرم شد آروم به ساعات خوندنتون اضافه کنید پس وقتو هدر نده از همین الان شروع کن ![]() راستی برنامتو با بچه های پارسال که قبول نشدن و میخوان دوباره بخونن یکی نکن، مثلا اونا به یه قسمت یا فصلی تسلط دارن اگه بخوای با اونا پیش بری اونا زود از اون قسمت میگذرن ولی تو می مونی. بنظر من فقط فقط فقط خودت واسه خودت برنامه بریز یا میتونی با کسی که شرایطش عین خودته |
|
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
شدنی!!!!! |