بررسی غلط های کلید سنجش -IT - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - saho - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط:منم اول فکر میکردم هر دو درسته .اما بنظرم فقط گزینه ۱ میشه(09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ق.ظ)hamid_s206 نوشته شده توسط: به نظر من فقط گزینه ۱ صحیحهچرا حرفتونو شش بار تکرار کردین. به نظرم شما تو این بخش یکم مشکل دارین. گزینه سه هم قطعا درسته |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - k_111 - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:مگه این نظرسنجی قانونه؟(09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: نمیدونم چرا کسی رو سوال ۷۶ اعتراض نداره؟ همه چی بعد از اومدن کارنامه نهائی معلوم میشه |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - saho - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
مگه این نظرسنجی قانونه؟ همه چی بعد از اومدن کارنامه نهائی معلوم میشه [/quote] اره دیگه واستیم ببینیم میخان چه بازیه دیگه ای سرمون در بیارن |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - roshan - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: سلام۹۲ کلید سنجش درست گزینه ۲ ۹۳ را سنجش گفته ۲ ولی من حل که کردم گزینه ۳ را به دست آوردم .گزینه ۲و ۴معادل یکدیگرندولی جواب سوال نیستند.من جواب تشریحی رام را قبلا گذاشته بودم ولی کسی نظری نداد حالا دوباره میگذارم ببنید شاید اشتباه حل کردم. |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - hamid_s206 - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ)roshan نوشته شده توسط:منم همینطوری حل کردم(06 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: سلام۹۲ کلید سنجش درست گزینه ۲ فکر کنم درسته |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - pouya sal - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۹۰ سیستم عامل مشکل داره به نظر منم چون کاهش اندازه صفحه تا یک استانه مفید است بعد ازون به دلیل اینکه پردازنده بیشتر وقتش صرف جابجایی صفحات کوچک به داخل کش میشه کارایی پردازنده پایین می اید.این سوال گزینه ۲ تو کنکور سال های قبلم بحث شده و به نظر منم مشکل داره،چون من مطمئنم گزینه ۲ میتونه جواب باشه.کجا اسمی از کش اومده متاسفانه من سر کارم نمی تونم بحث ها رو دنبال کنم ،کجا گفته طولانی مدت که شما با فرض طولانی مدت داری بررسی میکنی شما مثل اینکه با کل سیستم عامل مشکل داری یعنی چی کجا گفته کش؟ حرف من اگه تو یک موردم درست باشه پس فرض شما نقض در هر صورت من با شما مشکلی ندارم چون سنجش کار خودش و میکنه . من دیگه این بحث و پیگیری نمی کنم. |
بررسی غلط های کلید سنجش -IT - Amir V - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
دوستان اینجا رو یه سر بزنید لطفن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - k_111 - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط:اول اینکه جواب منطقی نداری قهر نکن من یه مثال نقص آوردم که حرف شما رو نقص کرده(08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۹۰ سیستم عامل مشکل داره به نظر منم چون کاهش اندازه صفحه تا یک استانه مفید است بعد ازون به دلیل اینکه پردازنده بیشتر وقتش صرف جابجایی صفحات کوچک به داخل کش میشه کارایی پردازنده پایین می اید.این سوال گزینه ۲ تو کنکور سال های قبلم بحث شده و به نظر منم مشکل داره،چون من مطمئنم گزینه ۲ میتونه جواب باشه.کجا اسمی از کش اومده از کتاب حقیقت میگم که کلید سنجش درسته شما اگه میتونی کلید سنجش رو با مثالی نقص کنی بفرما وقتی که چیزی در یک مورد نقص شده باشه پس کلا غلط هست دوم اینکه یه مثال نقص برای حرفت آوردم چه ارتباطی به مشکل داشتن من با کل سیستم عامل داره؟!!!!! سوم اینکه تو تمام کتابهای سیستم عامل و معماری بگردی میبینی که کش برای کاهش زمان دستیابی به حافظه به کار میره و الزامی نداره ختما به کار بره حالا من طبق گفته شما نمی فهمم اگر هم در سئوال اسمی از اون آورده شده باشه چه ارتباطی به اندازه صفحه داره مگه من گفتم که با شما مشکل دارم؟ منم سر کار میرم (حتی جمعه ها) تا عید فرصت ندارم تو عید بیا قشنگ جوابتو علمی میدم اگرهم نتونستم چند ماه دیگه صبر می کنیم میریم جوابا رو تو کتاب جدید حقیقت می بینیم |
RE: بررسی غلط های کلید سنجش -IT - ayubes - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ
من هرجه در کل صفحات میگردم کادری به نام موضوع جدید نمی بینم |
بررسی غلط های کلید سنجش -IT - timaz8070 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ
سوال ۴۸ روی سوالا غلط است فک کنم باید به صورت کدام گزینه نادرست است مطرح می شد سوال ۴۳ گزینه n بار dfs درست است چون این سوال سالهای قبل مطرح شده و جواب دقیقا این گزینه بوده سوال ۳۱ و ۳۴ گزینه درست بین گزینه ها وجو ندارد سوال ۸۴ گزینه یک درست است چرا که به راحتی گزینه یک قابل استنتاج می باشد بقیه سوالات مطابق گزینه های سنجش درست می باشند |